p4ng
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Jao M da vidis juce bili na neku vikendicu pekli neko prase , postavicu slike popodne da vidis kako je Kupid hteo da ukrade prase
i kako se sdruzio sa jednom macom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto mi ubi volju jedan juce u Cairu. Sreo sam lika vidim seta muzjaka i zenku prelepi. Ne znam rece mi da su od ovog Deusa I Zoje iz Bg a kaze ima i jos jednog muzjaka iz Leskovca. I caskamo mi kad je skociu odjednom muzjak ovaj na neko drugo kucence koje je prolazilo tu jedva ga zadrzao.Kaze mogu da se trudim kolko hocu da ih socijalizujem sa drugim psima ,kao cim napune godinu dana muzjaci DA napadaju sve druge muzjake...
Jao M da vidis juce bili na neku vikendicu pekli neko prase , postavicu slike popodne da vidis kako je Kupid hteo da ukrade prasei kako se sdruzio sa jednom macom
![]()
Sto mi ubi volju jedan juce u Cairu. Sreo sam lika vidim seta muzjaka i zenku prelepi. Ne znam rece mi da su od ovog Deusa I Zoje iz Bg a kaze ima i jos jednog muzjaka iz Leskovca. I caskamo mi kad je skociu odjednom muzjak ovaj na neko drugo kucence koje je prolazilo tu jedva ga zadrzao.Kaze mogu da se trudim kolko hocu da ih socijalizujem sa drugim psima ,kao cim napune godinu dana muzjaci DA napadaju sve druge muzjake...
Cao ljudi evi i mene konacno.Radi se a i vrucine su velike.Vilus je ne 100% nego 200% u pravu sto se tice karantina.P4ng pitaj bilo kog odgajivaca ne ove rase nego bilo koje,i reci ce ti isto.A i govorim ti iz licnog iskustva.To sto ga seckas po ulici ja znam zasto je to...ne mozes da docekas da ga setas.Ali nista mu to nece puno pomoci a moze mu dosta odmoci ako zahvati nedaj boze stenecak.Evo da kazem...Arona nisam setao uopste nego mi je bio u prednjem dvoristu zato sto je bio jako mali naspram drugih koji su mi bili u zadnjem.I tako su ga svi zivi mazili i verovatno se njuskao sa drugim psima i........naje....ao.Prebobao je stenecak i sada znam tacno kako treba raditi.Nije ti jos kasno da ga stavis u karantin i jos nesto 15 dana posle revakcine je tek zastice, tako da i tada posle revakcine nije preporucljivo ali ***....svasta moze da se desi zato po meni bolje ne rizikuj.Evo koja slikica njegova pre nego sto ce napuniti 5 mes.i jedna slikica njegove buduce.Ayala.
http://www.moj-album.com/slike/10662862/UDuqzZMNIGdTLVTb.jpg
http://www.moj-album.com/slike/10662862/FBB404lST1bklJbq.jpg