mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Odlicno, starili pas socijalizuje mladjeg.
Opet, bez veterinara nista na pamet, ali drecimo za cane corso preporucuju ljudi koji se malo ozbiljnije bave rasom kupiranje usiju bas u tom uzrastu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slike moraju da budu public da bi ih video neko van liste prijatelja.
Da li poznavaoci ove rase mogu da mi kazu neshto vishe o psu na slikama? Poklanjao je neki covek pre godinu i par meseci, udomila sam je kao ljubimca, tada mi rasa nije bila bitna, medjutim kako je rasla sve vishe je licila na Dogo Argentino, pa me zanima da li stvarno ima slicnosti?
https://www.facebook.com/photo.php?...72032131.1073741825.1496024094&type=3&theater![]()
![]()
![]()
![]()
izgleda da jeste dogo argentino![]()
Jeste DA i stvarno joj stoji ime.![]()
A kako se zove?
Inace mnogo privrzeni psi "vlasniku" bar ove sto sam ja video.....
pozdrav,
imam kuce dogoa staro 6meseci. redovno ga izvodim u setnju iako je po ceo dan slobodan u dvoristu. interesuje me od koliko meseci mogu da ocekujem da mi pas nece biti vise bojazljiv? naime kad god se pribilizi neki pas veci ili manji od njega on se prevrne na ledja. i onda ga zajasu drugi psi koji bi da se igraju sa njim a on se jednostavno boji, naravno posle svake setnje(pustanje po parkovima) se toliko uprlja da je to strasno. Srecom pa je u dvoristu ali...
da bi stvar bila interesintnija on vec sad naskace na zenke, vece ili manje, iako jos ne zna ni nogu da podigne...
Naprotiv, što je više pigmentacije na samoj koži, veće su šanse da neće biti gluv, što im je česta urođena mana.
pozdrav,
imam kuce dogoa staro 6meseci. redovno ga izvodim u setnju iako je po ceo dan slobodan u dvoristu. interesuje me od koliko meseci mogu da ocekujem da mi pas nece biti vise bojazljiv? naime kad god se pribilizi neki pas veci ili manji od njega on se prevrne na ledja. i onda ga zajasu drugi psi koji bi da se igraju sa njim a on se jednostavno boji, naravno posle svake setnje(pustanje po parkovima) se toliko uprlja da je to strasno. Srecom pa je u dvoristu ali...
da bi stvar bila interesintnija on vec sad naskace na zenke, vece ili manje, iako jos ne zna ni nogu da podigne...