Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pozdrav,

imam kuce dogoa staro 6meseci. redovno ga izvodim u setnju iako je po ceo dan slobodan u dvoristu. interesuje me od koliko meseci mogu da ocekujem da mi pas nece biti vise bojazljiv? naime kad god se pribilizi neki pas veci ili manji od njega on se prevrne na ledja. i onda ga zajasu drugi psi koji bi da se igraju sa njim a on se jednostavno boji, naravno posle svake setnje(pustanje po parkovima) se toliko uprlja da je to strasno. Srecom pa je u dvoristu ali...
da bi stvar bila interesintnija on vec sad naskace na zenke, vece ili manje, iako jos ne zna ni nogu da podigne...

Da li poznavaoci ove rase mogu da mi kazu neshto vishe o psu na slikama? Poklanjao je neki covek pre godinu i par meseci, udomila sam je kao ljubimca, tada mi rasa nije bila bitna, medjutim kako je rasla sve vishe je licila na Dogo Argentino, pa me zanima da li stvarno ima slicnosti?
https://www.facebook.com/photo.php?...72032131.1073741825.1496024094&type=3&theater
photo.php
photo.php
photo.php
photo.php

pozdrav,

imam kuce dogoa staro 6meseci. redovno ga izvodim u setnju iako je po ceo dan slobodan u dvoristu. interesuje me od koliko meseci mogu da ocekujem da mi pas nece biti vise bojazljiv? naime kad god se pribilizi neki pas veci ili manji od njega on se prevrne na ledja. i onda ga zajasu drugi psi koji bi da se igraju sa njim a on se jednostavno boji, naravno posle svake setnje(pustanje po parkovima) se toliko uprlja da je to strasno. Srecom pa je u dvoristu ali...
da bi stvar bila interesintnija on vec sad naskace na zenke, vece ili manje, iako jos ne zna ni nogu da podigne...

kod mene je stvar drugacija. sa 4 meseca kidise na sve zivo,sa samojedom se igra bas pre 4 dana sam ga prvi put izveo iz dvorista i sve mu je bilo nepoznato,ali kako smo prosli pored komsijine kuce iz dvorista je istrcao mali rupar i zalajao stao je na nekih 3m od nas dok je samojed iskulirao rupara,mali aron(doga stara 4 meseca koja jos ne zna da digne nogu) toliko je rezeo i cimao se prema njemu da sam sta zacudjen ... sutra imam zakazano kod veterinara na kupiranje usiju nadam se da ce biti sve u redu :)

pozdrav,

Bolje da bude miran i fin, lakse ce ti biti kad poraste veruj mi. Ja imam zenku skoro 3 god, to je strasno, i pored maximalnog truda da je vaspitam tako da bude mirna i fina nema sanse. Blesavo kuce skroz, uvek se cimam da je otkacim negde gde ima ljudi i drugih kucica...bolje tako brate sigurno ;)

Pozdrav, imam stene od 4 meseca i totalno sam nesiguran da li se razvija lepo, da li mu nesto fali, nikada nisam video stene i ne znam.. Inace, stene me odlicno slusa, uzeo sam ga sa napunjenih 3 meseca i u pocetku me uopste nije slusao, sada vec odlicno.. Malo vise ga setam jer je malo iskrivio noge, trenutno je desnu nogu popravio ali leva ne.. Ako mozete da mi kazete kako trenutno izgleda i utiske po vasem misljenju, bio bih vam jako zahvalan.. :) https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net...71207_663563710347094_11964499543713841_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1397015507_8a80ec4deb6a7f9702ac6cf6c8c33ebc

Zavisi od genetike, ishrane i dužine, to niko sa sugurnošću ne može da tvrdi, naročito ne ovako, napamet, na forumu. Moji poznanici dobermandžije su jedva našli pouzdanog veterinara koji ume da proceni na kojoj dužini da seče.

Back