Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
znas kako, mi ne idemo gdje Lolo nije dobrodosla...![]()
razume se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znas kako, mi ne idemo gdje Lolo nije dobrodosla...![]()
pa mozda nije...mozda je zivio u luksuznom...boxu...![]()
Uglavnom,I to zato što brinu o psima a ne o ljudima i pričaju prazne priče o humanosti.upravo ovde
meni si se obratio sa tim "ne postujete"
vidi se da na sve vlasnike pasa gledas isto
Ne znam gde nalaziš čivave kad su novine pune pitova i rotova,a niko nije napunio sudnice i zatvore njihovim vlasnicima.![]()
upravo ovde
meni si se obratio sa tim "ne postujete"
vidi se da na sve vlasnike pasa gledas isto
to mu beshe dodje san svakog psa?![]()
Uglavnom,I to zato što brinu o psima a ne o ljudima i pričaju prazne priče o humanosti.
Evo,sad ću da trknem do Vuka Bojovića da izmolim jedno ždrebe i da ga odgajam u stanu da pokažem da sam human.Mis ne priznaje ni jednu domaću životinju za kućnog ljubimca sem prasića![]()
Evo,sad ću da trknem do Vuka Bojovića da izmolim jedno ždrebe i da ga odgajam u stanu da pokažem da sam human.![]()
pa ako budes dovoljno uvjerljiv....tj. solventan vjerojatno ces ga i dobiti...od Vuka Bojovica...
mozda ti da i nekog albino hibrida pride...gratis![]()
Ždrebe u stanuEvo,sad ću da trknem do Vuka Bojovića da izmolim jedno ždrebe i da ga odgajam u stanu da pokažem da sam human.![]()
pa bolje da uzme kamilu...to je nekako.....zanimljivije...posto ume da pljune kad joj nesto zasmeta
onu sugavu...sirotu kamilu...sto je ostavijo Muamer? ko da joj nije dosta sto je...ostavljena...Vuku Bojevicu...![]()
samo ne znam kolike kese ce mu trebati za skupljanje![]()
onu sugavu...sirotu kamilu...sto je ostavijo Muamer? ko da joj nije dosta sto je...ostavljena...Vuku Bojevicu...![]()
Dobro,lepo ste razradile teoriju a da niste opet ništa rekle o pravima onih koji neće pse i pseće otpatke oko sebe?samo ne znam kolike kese ce mu trebati za skupljanje![]()
Dobro,lepo ste razradile teoriju a da niste opet ništa rekle o pravima onih koji neće pse i pseće otpatke oko sebe?![]()
Znači psi treba da ostanu gde su?Lepo,lepo...ja sam mislio da si svuda za kompromis kad ono međutim...a ako neko ima
bas takav problem...kao u boldovanom dijelu...nek seli npr. na Island![]()
Ovo što si napisala su besmislice i nemaju veze sa temom.pa ni ja necu ljudske otpatke oko sebe
necu ljudski izmet po parkovima(koga ima koliko hoces...osim ako su psi naucili da ostave i prljav toalet papir na mestu zlocina)
i necu parkice i ulice pune kesa sa djubretom....i necu moju zgradu ispolivanu medom...i gelendere umazane medom ili jogurtom
pa ni ja necu ljudske otpatke oko sebe
necu ljudski izmet po parkovima(koga ima koliko hoces...osim ako su psi naucili da ostave i prljav toalet papir na mestu zlocina)
i necu parkice i ulice pune kesa sa djubretom....i necu moju zgradu ispolivanu medom...i gelendere umazane medom ili jogurtom
Znači psi treba da ostanu gde su?Lepo,lepo...ja sam mislio da si svuda za kompromis kad ono međutim...![]()
Nisam to rekao,ali eto...ne mogu više da gubim vreme na praznu priču.Otprilike,ne razlikujete se od tih fobičara pošto odričete prava jednoj velikoj grupi ljudi.ne, nego treba sve da ih pobijemo, zajedno s mravima, pticama, paucima...klovnovima...
...ono, da nam fobicari zive opustenije....![]()