Доџ сити

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uglavnom,I to zato što brinu o psima a ne o ljudima i pričaju prazne priče o humanosti.

a jel ti brines o ljudima?(tvoja deca se ne racunaju....kao ni ostali chlanovi porodice)

Znas sta...pomaganje i briga o zivom bicu,pa makar i o nekoj ....dzukeletini je za svaku pohvalu
i nije istina da ljudi koji brinu o zivotinjama ne brinu o ljudima
normalno svuda imas izuzetaka.

onu sugavu...sirotu kamilu...sto je ostavijo Muamer? ko da joj nije dosta sto je...ostavljena...Vuku Bojevicu...:(

pa to kazem....nek uzme nju i eto...bice human :lol:
onda mozemo zajedno da setamo u parku....mi pse,on svoju kamilu :mrgreen:
bice glavna atrakcija
( kamila nikome ne bi smetala,svi bi se odusevili,a psa kad vide,ko da su videli smrtonosni virus) :lol:

pa ni ja necu ljudske otpatke oko sebe
necu ljudski izmet po parkovima(koga ima koliko hoces...osim ako su psi naucili da ostave i prljav toalet papir na mestu zlocina)
i necu parkice i ulice pune kesa sa djubretom....i necu moju zgradu ispolivanu medom...i gelendere umazane medom ili jogurtom

necu ljudski izmet po parkovima(koga ima koliko hoces...osim ako su psi naucili da ostave i prljav toalet papir na mestu zlocina)
i necu parkice i ulice pune kesa sa djubretom....i necu moju zgradu ispolivanu medom...i gelendere umazane medom ili jogurtom
Ovo što si napisala su besmislice i nemaju veze sa temom.

zaboravila si ljuske od jaja, krompira, plasticne flase i opuske...
mislim, kad snime psa kako zmari cigaru na plocniku i zatim baca opusak na pod...:zper:

Back