odakle tebi pravo da kazes da ja nesto ne postujem kada me ni ne znas?
prvo,ja za svojim psom skupljam gomilice
drugo,psa ne vodim na adu,na lido,itd,iako smatram da nije fer sto svog vaspitanog i chistog psa ne mogu tamo da vodim.
trece,svom psu ne dozvoljavam da prilazi ljudima po parku i trpa njushku u njihove kese koje nose(osim ako su to ljudi koji sami dozovu mog psa ili ljudi koji poznaju mene i mog psa,samo sto i pored toga,pas ne gura njonju u kese i slichno)
cetvrto,ne dozvoljavam da se gomila stoke prema meni ponasa kao da sam insekt koga treba zgaziti,samo zato sto vodim psa pored sebe(a neverovatno mnogo ljudi se ponasa tako,samo zbog psa)
peto,odakle bilo kom ludaku pravo,da gadja moje kuche kamenom,kada kuche gleda svoja posla i ne prilazi dotichnom maloumniku koji mrzi ceo svet?sta treba da radim ja?da bijem nekoga?
znaci ono....ne diram te,moj pas te ne dira,ti ne diraj nas i bice sve ok....samo sto su ljudi toliko postali bezobrazni i bolesni,da prosto moraju da se istresaju na "fanaticnoj komsinici/sugradjanki koja seta neku "besnu" dzukelu koja njima ugrozava zivot,gledajuci svoja posla"