Доџ сити

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Па ја сам лепо питала полицију, ако они неће да нас штите, мораћемо сами да се наоружамо и бранимо од џукела, е ал онда они, а ни ови из градске власти неће примати плате, пошто ничему не служе.

Ja sam odavno stava da treba uveti sistem divljeg zapada ovde....

Ja sam odavno stava da treba uveti sistem divljeg zapada ovde....

Право да ти кажем, пошто овај режим појединац, грађанин, уопште не примећује тамо где треба, а присутни су свуда где не треба, као оно кад су упуцали младића (сувозача!!!) због проласка кроз црвено, а о "финансијама" и осталим марифетлуцима да и не говорим, онда сам и ја све више заговорник идеје да нам таква ничемуслужећа власт и не треба, већ треба узети ствари у своје руке, па ком обојци, ком опанци...

Jeste, pa da politicari moraju vozni park upotpuniti tenkovima i vojnim transporterima :D

Ovo bi bio predsednicki

2qvtdh4.jpg

Kakvo je to zensko bez trunke empatije? Ajde da razumem ove neizivljene muskarce sto vade zamisljene utoke na svakom cosku, al da zensko nema ni malo saosecanja, da bi zensko pobilo sve sto nije covek...E to mi je tuzno, jadno i bedno.

који велике псе држе по становима (на
деветом спрату!)

Ima li razlike u drzanju psa na drugom i devetom spratu?:think:

Наиме ја сам само обичан грађанин, који ничим не угрожава друге и који у свом граду жели да се осећа
безбедно, а не да мотри

Pogodi me ovom izjavom:sad2: Razumem potpuno... Mislim nije jednostavan taj zivot u kome ko sta radi non-stop gledas oko sebe da nema nekog razjarenog dzukca koji eto nema pametnija posla nego samo tebe da ceka da iskasapi. Nego, jel ste culi da postoji fobija od toga da te patka posmatra iza coska? Posle toga nista me ne moze iznenaditi.

Они би да издржавање азила пребаце на градски буџет, на терет свих нас, а Ђилас им је то и обећао, без
да нас је питао, желимо ли то да плаћамо или не!

Hm, zanimljivo ali kontradiktorno:think: Kao sto verujem da i sama shvatas, toliko pasa lutalica je na ulicama zato sto su ljudi pustali svoje ljubimce, sto da se prosetaju bez nadzora, sto jer su ih se zasitili. Stoga, nije li realno ocekivati da, posto smo mi kao ljudi odgovorni za pojavu pasa lutalica, mi iz nasih dzepova i platimo za njihov smestaj? Ok, nismo ih pustili ti i ja, ali ili ce placati svi ili nece niko, kao i u mnogim drugim sferama. Ako zelis da resis problem, moras malo i da ulozis u njegovo resavanje. Za tebe, posto ih se toliko plasis, mislim da to ne bi bila tako velika zrtva. Dusevni mir je valjda vazniji od novca:ok:

Затим, шта је с људима бескућницима?! Зар су пречи пси? Ево у сред центра у улици Краља Петра у близини
школе Михајло Петровић Алас, живи један бескућник, већ месецима. Да напоменем да је социјална служба
удаљена само неких стотинак метара!!!! Ђилас се такође креће по том крају, додуше мало ниже у Страхињића

Hm, ako se ne resava problem beskucnika to automatski znaci da ni jedan drugi problem ne treba da se resi? Tebi, kao osobi koja se panicno plasi pasa, vaznije je da se resi problem beskucnika? Rado bi zrtvovala godine svog zivota, trpela strah od lutalica da bi se resio problem beskucnika? To je tako plemenito od tebe:heart: Ali onda cudi da se ne zalazes za pomoc beskucnicima vec za ubijanje pasa lutalica:think:

Btw, volontirajuci za jednu organizaciju, imala sam priliku da razgovaram sa dosta beskucnika. Ono sto me sokiralo bilo je to da mnogi od njih imaju kucu ali ne zele da idu tamo iz raznih razloga. Takodje, neki od njih prose, izdaju se za beskucnike a uvece odlaze kucama. I za kraj, ljudi mogu da se pobrinu sami za sebe, narocito oni zdravi, sa obe ruke i noge. To ne znaci da im ne treba pomoci, naprotiv, nekima od njih sve sto fali je malo motivacije. Napusteni psi nisu u mogucnosti da se pobrinu sami za sebe.

Драго ми је уколико је код вас у НС боље, али није лепо да с том дозом цинизма говориш о Београду.
Ово што се дешава у задње време, са чопорима паса луталица и са неотесаним и примитивним власницима, није
се дешавало раније, већ је достигло кулминацију под овом "жутом" влашћу.
Није био проблем са доџовима, док су господа држала псе, проблем је настао кад су солитерски џибери почели да држе псе.
Такође није било проблема док су све комуналне службе обављале посао за који су задужене и док се у све и свашта нису петљале (а без икакве одговорности! :rtfm:), разне НВО!
dobro to je bila sala za BG , mada to nema veze sa gospodom i zutom vlascu , od kada ja znam za sebe zivim u zgradama i uvek su ljudi drzali kucice u istim , pa i u soliterima
mada po meni se zna , ili bi bar trebalo da se zna koji su kerovi za stano od 50 kvadrata u soliteru , a koji su za dvoriste i kucu
Bemumiša, meni baš danas dan za šokiranje na ovom forumu...Prvo saznam da se u Srbiji igra američki fudbal, onda da je Soroš u bankrotu, a sad još da vas je ovo sa Trivankom toliko potreslo da biste pobili sve na četir' noge u BG-u :eek:

Missim, 'de ste bili do sad, sad je još i super kako je bilo do pre par godina.

A za Trivanku ne brinite, pisalo danas u novinama da razmišlja o plastičnoj hirurgiji da ukloni ožiljak ;)
sta reci nego :hahaha::hahaha:, gde bre gazda u bankrotu , necemo se zajebavati :mrgreen:
Cak ukoliko se preselim u kucu u Munzeu ima da nabavim jednog ovakvog

efs6jk.jpg

bice dresiran da se surovo obracunava sa lopovima i politicarima i stranackim aktivistima.
ma mogu ja da ti sredim kerove koji te mrsave dobermane otresu za vrat u 6.-oj minuti maks :cool:

Neke pit-bulove.....i sl.?? Ta americka sinteticka g.ovna od pasa me ne zanimaju. :D

Pre bi drzao macku koja bi sredila te pse za 2 sekunde

vg4l8i.jpg
ovo je najbolja sorta , americko -bosansko -loznicka , jesu sintetika i buckuris ,al zato dobermana , rota , dogu , ili bernandinca udavi za 5-10 min , ne mos mu odvojiti vilicu osim ako mu ne gurnes palicu od kuvanog drveta usta
jedino sto nece na ljude svi , tako da nisu bas od koristi za politicare ,al moze sa i to srediti :mrgreen:

Kakvo je to zensko bez trunke empatije? Ajde da razumem ove neizivljene muskarce sto vade zamisljene utoke na svakom cosku, al da zensko nema ni malo saosecanja, da bi zensko pobilo sve sto nije covek...E to mi je tuzno, jadno i bedno.

Које глупости неопеване! Емпатије имам, као сваки нормалан човек, пре свега за свој род - људски, затим за своје љубимце, за све домаће животиње, чија је судбина да буду људска и животињска храна, као и за све угрожене животињске врсте. Једино за кога немам трунку емпатије су они који ме директно угоржавају, било да су људи, или чопори паса луталица, да живим на некој планини и да имам стадо оваца, сигурно не бих имала емпатију према вуковима. То је тако нормално и природно, а твоје бесмислене конструкције, окачи мачку о реп.

Ima li razlike u drzanju psa na drugom i devetom spratu?:think:

Наравно девети спрат је био само метафора, за све оне који држе љубимце без адекватних услова.
Свим нормалним људима је јасно ко дан шта се може држати у стану, уосталом постоје и јасни прописи о томе.

Pogodi me ovom izjavom:sad2: Razumem potpuno... Mislim nije jednostavan taj zivot u kome ko sta radi non-stop gledas oko sebe da nema nekog razjarenog dzukca koji eto nema pametnija posla nego samo tebe da ceka da iskasapi. Nego, jel ste culi da postoji fobija od toga da te patka posmatra iza coska? Posle toga nista me ne moze iznenaditi.

Ви тзв. фанатачни љубитељи би свим нормалним људима да пришивате етикете, па вам фобије дођу к'о поручене, а ако и имам неку фобију (и алергију), то је фобија на будале.

Hm, zanimljivo ali kontradiktorno:think: Kao sto verujem da i sama shvatas, toliko pasa lutalica je na ulicama zato sto su ljudi pustali svoje ljubimce, sto da se prosetaju bez nadzora, sto jer su ih se zasitili. Stoga, nije li realno ocekivati da, posto smo mi kao ljudi odgovorni za pojavu pasa lutalica, mi iz nasih dzepova i platimo za njihov smestaj? Ok, nismo ih pustili ti i ja, ali ili ce placati svi ili nece niko, kao i u mnogim drugim sferama. Ako zelis da resis problem, moras malo i da ulozis u njegovo resavanje. Za tebe, posto ih se toliko plasis, mislim da to ne bi bila tako velika zrtva. Dusevni mir je valjda vazniji od novca:ok:

Ти који су их пуштали нису МИ, они имају своје име и презиме и они нека одговарају пред законом, нећу ја да испаштам због неодговорних појединаца!
Животиње нек узме рецимо 20% људи, од тог броја нека је 3-5% оних који их пусте, зашто би то плаћало оних 80% које никада није узело животињу, или они који савесно и доживотно држе своје љубимце?

Hm, ako se ne resava problem beskucnika to automatski znaci da ni jedan drugi problem ne treba da se resi? Tebi, kao osobi koja se panicno plasi pasa, vaznije je da se resi problem beskucnika? Rado bi zrtvovala godine svog zivota, trpela strah od lutalica da bi se resio problem beskucnika? To je tako plemenito od tebe:heart: Ali onda cudi da se ne zalazes za pomoc beskucnicima vec za ubijanje pasa lutalica:think:

Грешиш. Не плашим се паса, држала сам псе док сам живела у кући и спасла сам барем десетак паса са улице и то их спасла тако, што или сам их сама узела, или сам им нашла трајан смештај.
Плашим се једино чопора паса луталица, којих у задње време има у невероватном броју и плашим се суманутих, неодговорних и неваспитаних власника паса, који крше законе и прописе и елементарне норме пристојног понашања, који између осталог пуштају ротвајлера да на Студентском парку на дечијем игралишту, кида дечије љуљашке, док дебилна власница седи са стране и то мирно посматра!!!! :rtfm:

Btw, volontirajuci za jednu organizaciju, imala sam priliku da razgovaram sa dosta beskucnika. Ono sto me sokiralo bilo je to da mnogi od njih imaju kucu ali ne zele da idu tamo iz raznih razloga. Takodje, neki od njih prose, izdaju se za beskucnike a uvece odlaze kucama. I za kraj, ljudi mogu da se pobrinu sami za sebe, narocito oni zdravi, sa obe ruke i noge. To ne znaci da im ne treba pomoci, naprotiv, nekima od njih sve sto fali je malo motivacije. Napusteni psi nisu u mogucnosti da se pobrinu sami za sebe.

Свако нормално људско биће на првом месту показаће емпатију према другом човеку, посебно човеку у невољи, а бескућници су људи у тешкој невољи.
Код многих фанатичних љубитеља животиња, те вијуге у мозгу недостају, па онда проналазе ове или оне изговоре, како би одбраниле своје ставове, који нису ни нормални, а још мање хумани.

Poslednja izmena:
dobro to je bila sala za BG , mada to nema veze sa gospodom i zutom vlascu , od kada ja znam za sebe zivim u zgradama i uvek su ljudi drzali kucice u istim , pa i u soliterima
mada po meni se zna , ili bi bar trebalo da se zna koji su kerovi za stano od 50 kvadrata u soliteru , a koji su za dvoriste i kucu

Па шта сам ја рекла:

Није био проблем са доџовима, док су господа држала псе, проблем је настао кад су солитерски џибери почели да држе псе.
Такође није било проблема док су све комуналне службе обављале посао за који су задужене и док се у све и свашта нису петљале (а без икакве одговорности! ), разне НВО!

...и има везе итекакве, јер под овим режимом не постоје службе које, наплаћују казне за непоштовање закона. Господину је јасно како треба да се понаша и он и његов пас, џиберу, шабану, џулову, мора да се наплати казна, да би се научио реду.

То зна свако нормалан, шта је за стан, а шта за кућу, међутим, све више је ових ненормалних којима то неко мора да каже, јасно и недвосмислено.

Које глупости неопеване! Емпатије имам, као сваки нормалан човек, пре свега за свој род - људски, затим за своје љубимце, за све домаће животиње

мораћемо сами да се наоружамо и бранимо од џукела,

Ovo je empatija?:eek: Izvini ali tako nesto ne moze reci osoba koja oseca empatiju za bilo koga sem za svoju vrstu(ako i to):roll:

да живим на некој планини и да имам стадо оваца, сигурно не бих имала емпатију према вуковима.

Porediti opasnost koja preti od domace zivotinje koju je covek prilagodio sebi i svojim potrebama i opasnost koja preti od divlje zivotinje, je u najmanju ruku nenormalno:roll:
Osim toga, samo je jos jedan dokaz onog sto sam gore napisala. Ili osecas empatiju prema zivotinjama ili ne. Normalno da neces osecati empatiju prema vuku koji te napada, ali za mene je normalno osecati je recimo u situaciji kad znas da vuk lezi negde povredjen. Ali da zensko ne moze tako nesto da oseti, makar sazaljenje, e to je za mene nepojmljivo. Licno me kao dete napao pas, ne lutalica, mesecima sam odlazila kod lekara i to me nije sprecilo da i dalje osecam empatiju prema svim psima. A kad je rec o pomenutoj situaciji ovce-vuk, ne vidim zasto bi tu manjkalo empatije prema vukovima? Iskreno ne razumem se u seoski nacin zivota ali verujem da postoji nacin da se ovce zastite od vukova. Sto ne znaci da ne bih pozvala veterinara kad bih videla povredjenog vuka.

Наравно девети спрат је био само метафора, за све оне који држе љубимце без адекватних услова.
Свим нормалним људима је јасно ко дан шта се може држати у стану, уосталом постоје и јасни прописи о томе.

Jos manje mi je jasno kakve veze drzanje pasa u stanovima ima sa psima lutalicama.

Ви тзв. фанатачни љубитељи би свим нормалним људима да пришивате етикете, па вам фобије дођу к'о поручене, а ако и имам неку фобију (и алергију), то је фобија на будале.

I ko je ovde lupio etiketu?:lol:

а не да мотри, да ли ће ме којим случајем напасти неки доџ

Izvini ali ako ovo nije fobija, kazi mi sta jeste:hahaha: Ako neko ide ulicom i samo su mu psi lutalice na umu kako ga vrebaju, ti bi to nazvala kako?:D
Ljudi koji imaju socijalnu fobiju ne zahtevaju da se svi ljudi pobiju vec shvataju da je problem u njima a ne u drugim ljudima (cak i onim opasnim-ubicama, psihopatama) te se lece kod psihijatra. Nista nenormalno niti neprirodno:ok:

Животиње нек узме рецимо 20% људи, од тог броја нека је 3-5% оних који их пусте, зашто би то плаћало оних 80% које никада није узело животињу, или они који савесно и доживотно држе своје љубимце?

Ako smislis bolji predlog koji ce obezbediti sklanjanje pasa sa ulice verujem da ce se uvaziti. Kao ni ti ni ja ne volim sto cu eventualno placati za izgradnju azila, ali prihvatam to kao nesto sot je pozitivno jer ce psi biti sigurniji, kao i ljudi.

Грешиш. Не плашим се паса, држала сам псе док сам живела у кући и спасла сам барем десетак паса са улице и то их спасла тако, што или сам их сама узела, или сам им нашла трајан смештај.

Ovo takodje ne ide sa gornjim citatom o oruzju i dzukelama.

Плашим се једино чопора паса луталица, којих у задње време има у невероватном броју

Statisticki podaci kazu suprotno-broj pasa na ulicama je opao. Osim toga, nije svaki copor opasan, krvozedan copor. Ako treba snimicu copor od 8 pasa u mom komsiluku kako "hara" krajem, juri automobile i trci ljudima u sustret da se mazi. NAravno, neko ce to protumaciti kao agresivan copor ali pre nego sto se donese procena potrebno je bar elementarno poznavanje pseceg govora tela.

који између осталог пуштају ротвајлера да на Студентском парку на дечијем игралишту, кида дечије љуљашке, док дебилна власница седи са стране и то мирно посматра!!!!

Ovo i sama osudjujem ali i dalje ne vidim da ima veze sa psima lutalicama.

Свако нормално људско биће на првом месту показаће емпатију према другом човеку, посебно човеку у невољи, а бескућници су људи у тешкој невољи.
Код многих фанатичних љубитеља животиња, те вијуге у мозгу недостају, па онда проналазе ове или оне изговоре, како би одбраниле своје ставове, који нису ни нормални, а још мање хумани.

Radila si neko istrazivanje na ovu temu?:roll: Ti si ta koja donosi odluke o tome sta je humano a sta ne? U svakom slucaju humanije je poklati pse nego ih nahraniti, napojiti i uciniti ih prijateljima.

Zaista , pored ovakvih nesposobnjakovića na vlasti, u policiji, treba uzeti stvar u svoje ruke. Naoružati se i pucati u pse, pedere, a zatim i u sve ostalo što nam nije po volji!?
Da li bi se začudili kada bi čuli informaciju da je sve do skoro ova vlast, kao i sve prethodne imala identično vašem mišljenje o rešenju "problema lutalica"!? Ubijali su ih besomučno, ali nekim "čudom " broj se i dalje uvećavao!? Naši dragi sugrađani, takođe vaši istomišljenici bez prestanka primenjuju ista rešenja,sa sve pevanjem i pucanjem, kao slučaj na Ceraku, a jedno od omiljenijih sredstava im je kreozan, nažalost među njima je i određen broj onih koji imaju svoje pse...Napuštene životinje predstavljaju problem svima, a malo ko želi da se bavi njima te u tom smslu ni ova vlast nije izuzetak, mada su krenuli jednim dobrim putem prihvatljivim za sve!

Zaista , pored ovakvih nesposobnjakovića na vlasti, u policiji, treba uzeti stvar u svoje ruke. Naoružati se i pucati u pse, pedere, a zatim i u sve ostalo što nam nije po volji!?Da li bi se začudili kada bi čuli informaciju da je sve do skoro ova vlast, kao i sve prethodne imala identično vašem mišljenje o rešenju "problema lutalica"!? Ubijali su ih besomučno, ali nekim "čudom " broj se i dalje uvećavao!? Naši dragi sugrađani, takođe vaši istomišljenici bez prestanka primenjuju ista rešenja,sa sve pevanjem i pucanjem, kao slučaj na Ceraku, a jedno od omiljenijih sredstava im je kreozan, nažalost među njima je i određen broj onih koji imaju svoje pse...Napuštene životinje predstavljaju problem svima, a malo ko želi da se bavi njima te u tom smslu ni ova vlast nije izuzetak, mada su krenuli jednim dobrim putem prihvatljivim za sve!

Koji tzar :D

Blokiram ovu _011_ jer me užasno nervira ali pošto ste je već citirali pa sam pročitala šta je muči mogu samo da konstatujem da se sa pravom oseća ugrožena budući da psi znaju da namirišu bahate i bezobrazne ljude koji prepodne mrze sebe a popodne ceo svet (i koji pse smatraju džukelama) i naravno da ih gricnu pošto su takvi kakvi su ;) I iskreno uopšte mi nije žao kad takve pametnjakoviće neki čopor izujeda. Ne bih sklanjala pse sa ulica baš da ti ugroženi i savesti građani malo treniraju trčanje sa preskakanjem prepona, dobro je za liniju.

Емпатије имам, као сваки нормалан човек, пре свега за свој род - људски, затим за своје љубимце, за све домаће животиње, чија је судбина да буду људска и животињска храна, као и за све угрожене животињске врсте.

Zapravo, rezultati istraživanja iz oblasti psihologije demantuju to što tvrdiš, ali ne bavimo se ovde tobom, neko političkom pozadinom napada na poslanicu DS-a.

Ne, naprotiv. Radi se o vrlo pouzdanim istraživanjima objavljenim u kriminološkim studijama. ;)

Ти који су их пуштали нису МИ, они имају своје име и презиме и они нека одговарају пред законом, нећу ја да испаштам због неодговорних појединаца!

Ja sa potpuno slažem sa tobom da za nemar pojedinca ispašta pojedinac. No sa druge strane empatija mi nalaže da pomognem nesrećnim životinjama da dobiju bolje uslove i tako istovremeno zaštitim sve one moje sugrađane koji bi se mogli naći u neprijatnoj situaciji. Drugim rečima, imam stav da treba pomoći i životinjama i ljudima.
Zanimljivo, kako ti pored sve tvoje empatije to nisi uvidela, zar ne? :think:

A kako ćemo sa onim ljudima koji su izazvali agresiju kod pasa? Ljudima koji pse napadaju bez povoda time direktno ugrožavajući svoje sugrađane, jer stvaraju nepoverljivu i agresivnu životinju?
Da li ćemo njih da krivično gonimo ili samo da naplatimo kaznu? :think:

Не плашим се паса, држала сам псе док сам живела у кући и спасла сам барем десетак паса са улице и то их спасла тако, што или сам их сама узела, или сам им нашла трајан смештај.
Плашим се једино чопора паса луталица, којих у задње време има у невероватном броју и плашим се суманутих, неодговорних и неваспитаних власника паса, који крше законе и прописе и елементарне норме пристојног понашања, који између осталог пуштају ротвајлера да на Студентском парку на дечијем игралишту, кида дечије љуљашке, док дебилна власница седи са стране и то мирно посматра!!!! :rtfm:

Taj "neverovatan broj" je u stvari u stalnom opadanju, sudeći po podacim državnih službi i organizacija za zaštitu životinja, a što je posledica toga što ljudi koji brinu o psima lutalicama ih vode na sterilizaciju i redovno ih hrane i to sve iz svog sopstvenog džepa, a time čine da život tih pasa bude kvalitetniji i sugrađani bezbedniji.
Primećuješ li ovde delovanje empatije? :think:

Da ti ponovim još jednom. Na osnovu brojnih studija objavljenih od strane raznih službi za bezbednost, kriminologa, Instituta za bezbednost, itd., došlo se do zaključka da je maltretiranje i ubijanje životinja pokazatelj predstojeće kriminalne aktivnosti počinioca, pri čemu su najčešća krivična dela koja počine takvi ljudi: serijska ubistva, pedofilija, silovanje, napadi koji završavaju teškim telesnim povredama, nasilje u porodici.
Drugim rečima, štiteći životinje štitimo i ljude - to se zove empatija.

No, opet u svem tvom pisanju ne nađoh ništa što je konkretno vezano za pse lutalice.
Tvrdiš da postoji veliki broj čopora u najstrožem centru grada. Zanimljivo da si ti izgleda jedina koja si ih videla obzirom da zbog posla često prolazim centrom grada i najpribližnije što sam video "čoporima pobesnelih i agresivnih pasa lutalica" je jedno štene u Makedonskoj ulici koje je tražilo majku i dve kuje koje žive u jednoj zgradi u blizini železničke stanice.
Zanimljivo je da baš ti kojoj su veliki problem psi lutalice, nailaziš na te čopore, dok ostali znaju da su psi lutalice uklonjeni iz centra grada zbog Univerzijade.
Takođe je zanimljivo da ima veliki broj ljubitelja životinja iz centra grada koji se brinu o psima lutalicama koji prijavljuju da su psi o kojima brinu nestali, odvedeni ili uklonjeni i da nisu vraćeni.

Dakle, vi bi ste hteli da se uzme oružje u ruke i da neka budala opali rafal na pekinezera na povocu ispred vrtića? :dontunderstand:

Psi lutalice već decenijama nisu nikog ubili.
Vozači su u Srbiji jesu, svaki dan po nekoliko. Tokom prošle godine u 67.708 saobraćajnih nesreća povređeno 22.275 ljudi, a 897 ljudi je poginulo.
Ukoliko ovako reaguješ za pse lutalice, šta da radimo sa vozačima? Ipak se ogroman broj vozila kreće centrom grada, o prigradskim naseljima da ne govorimo, a njihove žrtve su često baš biciklisti.
Hoćemo li vozače samo da ubijamo ili da ih kačimo za jajca po banderama? :think:

Sad nešto nema empatije ili je jednostavno nekome u interesu da se problem pasa lutalica naduva van svake mere, kako bi bilo koji projekat, koji navodnoi rešava probelm pasa lutalica, finansiran od strane grada bio odobren? :think:
Nije li zanimljivo da je broj pasa lutalica u poslednje tri godine smanjen za 50%, a broj napada po podacima koje daje ORKA je povećan za 25%?
Dok druge organizacije za zaštitu životinja ne potvrđuju povećan broj napada?
Nije li takođe zanimljivo da u većini prijavljenih napada pasa lutalica, prema podacima Veterinarske stanice Beograd, nije bilo ujeda, a pas se nije mogao identifikovati?
Nije li takođe zanimljivo da se svaki napad podvodi pod napada čopora pasa lutalica, iako su brojni slučajevi u kojima je napadač bio jedan vlasnički pas?

Razmislimo ko ima najviše koristi od stvaranja panike i histerije u narodu u vezi pasa lutalica i pogledajmo šta ti ljudi rade i na kojim su funkcijama. :think:

Zar vama nije zanimljivo da je su mediji počeli da intenzivno prate napade pasa lutalica upravo tokom gradnje famoznog azila, što je projekat koji gura stranački kolega napadnute poslanice? :think:

Da li će mediji pokazivati toliko žustro interesovanje za ovu tematiku i posle otvaranja azila, koji će biti predstavljen kao nadljudski napor gradonačelnika Beograda da zaštiti svoje građane od pošasti pobesnelih čopora pasa lutalica koji napadaju decu i starce, slabe i nemoćne, nejač u zbegu?

Poslednja izmena:

Back