Доџ сити

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Можда је занимљива анализа тог догађаја, али чињеница стоји да је у граду, чак и у центру огроман број паса луталица.

Definiši "ogroman broj". :confused:
Koliko sam ja pratio podatke barata se sa cifrom od oko 4500 pasa lutalica, što je 1 pas lutalica na 400 Beograđana...
Nije li zanimljivo što "ORCA" koja je finansirana od strane grada Beograda, podržava akcije gradonačelnika? :think:

ВИДИ КАЛИБОРН ЈЕДНОГ ДАНА ЋЕШ НАУЧИТИ ДА ЈА НИКАДА НЕ ЛАЖЕМ

Prvo, ne moraš da urlaš, a drugo, nešto se ne sećam da sam te nazvao lažovom. ;)

Definiši "ogroman broj".

Е па видиш, пошто живим у најстрожем центру, не прође дан, а да чопоре луталица не сретнем, у мом крају, Струдентском тргу, Калемегдану, Кнез Михајловој, Дорћолском кеју, Скадарлији, Бајлонијевој пијаци, а сада пошто је Градска ветеринарска служба изјавила да није било до сада пријава паса луталица у центру, сада ћу им редовно пријављивати, а по могућству и сликати доџове на поменутим локацијама и слаћу им редовне извештаје, па нек они броје, ако немају паметнија посла.

Nije li zanimljivo što "ORCA" koja je finansirana od strane grada Beograda, podržava akcije gradonačelnika?

Мене Орка не занима. Мене као грађанина, занима да се обезбеди мир и безбедност грађанима и да се поштују закони и прописи. Ако ова власт то није у стању да уради, нека се склони, а Орка и слични џабалебароши ме апсолутно не занимају.

Ja moram da priznam da su mi ti dodzevi postali miliji od pre neki dan i onog incidenta ispred skupstine

Мани се политичких страсти и навијања, јер колико се сећам и тебе су доџови јурили на бициклу. ;)
Тада се добро прошао, а следећи пут, могу да те ћапе за гоозу...:D

Bemumiša, meni baš danas dan za šokiranje na ovom forumu...Prvo saznam da se u Srbiji igra američki fudbal, onda da je Soroš u bankrotu, a sad još da vas je ovo sa Trivankom toliko potreslo da biste pobili sve na četir' noge u BG-u :eek:

Missim, 'de ste bili do sad, sad je još i super kako je bilo do pre par godina.

A za Trivanku ne brinite, pisalo danas u novinama da razmišlja o plastičnoj hirurgiji da ukloni ožiljak ;)

Мене Орка не занима. Мене као грађанина, занима да се обезбеди мир и безбедност грађанима и да се поштују закони и прописи. Ако ова власт то није у стању да уради, нека се склони, а Орка и слични џабалебароши ме апсолутно не занимају.

A i ono nisu dodzovi,nego pit bul i labrador.

Bemumiša, meni baš danas dan za šokiranje na ovom forumu...Prvo saznam da se u Srbiji igra američki fudbal, onda da je Soroš u bankrotu, a sad još da vas je ovo sa Trivankom toliko potreslo da biste pobili sve na četir' noge u BG-u :eek:

Missim, 'de ste bili do sad, sad je još i super kako je bilo do pre par godina.

A za Trivanku ne brinite, pisalo danas u novinama da razmišlja o plastičnoj hirurgiji da ukloni ožiljak ;)

Не бринем ја за њу. Њу сам тек узгред поменула. Бринем за своје ближње, себе и остале обичне грађане и за Торентеа, да га не нападну џукеле док вози бајс. ;)

Ti si bre pobio i prebio pola grada,lave?

изведу керове пусте са поводца деца се около играју ја замолим момци склонте кере

они мени да сисисам ја кући узо утоке и отада смо другари

то је било 2001 пред пицеријом Квин на Новом Насељу присуствовао газда пицерије Миленко

Мани се политичких страсти и навијања, јер колико се сећам и тебе су доџови јурили на бициклу. ;)
Тада се добро прошао, а следећи пут, могу да те ћапе за гоозу...:D

Pa taj je leteo u Dunav a gazdarica neka matora zapalila da joj ne bi nalupao samare na sred zemunskog keja....Nisam ja ko ove sisice iz ZES-a

изведу керове пусте са поводца деца се около играју ја замолим момци склонте кере

они мени да сисисам ја кући узо утоке и отада смо другари

то је било 2001 пред пицеријом Квин на Новом Насељу присуствовао газда пицерије Миленко

Ne volim da spamujem temu ali,sta bi bilo da su i oni povadili utoke?Vadili su i na mene.Pas mi bio na povodcu,razlog je samo zato sto je ova rasa sa avatara. Igra se sa mojim detetom,prava maza.Da sam imao piece kod sebe,fasovali bi po stomacima na jedan.

Cak ukoliko se preselim u kucu u Munzeu ima da nabavim jednog ovakvog

efs6jk.jpg

bice dresiran da se surovo obracunava sa lopovima i politicarima i stranackim aktivistima.

Cak ukoliko se preselim u kucu u Munzeu ima da nabavim jednog ovakvog

efs6jk.jpg

bice dresiran da se surovo obracunava sa lopovima i politicarima i stranackim aktivistima.

E њих волим, посебно ако су дресирани како ваља.
И ја бих да имам кућу узела једног таквог и послала га у школу код Мирка Сирковића - Земунца, најбољег дресера на Балкану и шире. :cool:

Mada stvarno treba uvesti red kada su psi lutalice a i one druge u pitanju......mada u zemlji u kojoj se sve raspada to je tesko ocekivati....ovde se briga vodi samo o pederima kako stvari stoje....

Па ја сам лепо питала полицију, ако они неће да нас штите, мораћемо сами да се наоружамо и бранимо од џукела, е ал онда они, а ни ови из градске власти неће примати плате, пошто ничему не служе.

Back