Dodiku se oduzima mandat, raspisuju se novi izbori? "Dan D" u BiH: "Po zakonu, on više i nije predsednik RS"

Pa ne znas sta je najvisi pravni akt Drzave.

Ti mislis da su to samo formalne pravne norme koje stoje u tom aktu.

Ustav je mnogo vise od toga.

Na vasu udbasku zalost, ozbiljna pravna teorija je mnogo vise od udbaskih gluposti koje vas je ucio Kosta Cavoski.
Šta lupetaš opet, Ustav nije Ustav? :eek:

A to su neki stranci plaho zabrinuti za Srbiju ili neki koji bi opljackali jos sto se ima opljackati?
Za razliku od domacih udbasa, kojem je cilj da budu totalitarni vladari tvog zivota, ozbiljni kapitalisti hoce samo tvoje pare.

I u njihovom interesu je da imas sto vise para, da bi mogla da trosis pare na njihove biznise.

Udbasima sa druge strane, posto nemaju nikakav motiv trzista, nisu potrebne tvoje pare, vec tvoje klecanje pred njima.

Za razliku od domacih udbasa, kojem je cilj da budu totalitarni vladari tvog zivota, ozbiljni kapitalisti hoce samo tvoje pare.

I u njihovom interesu je da imas sto vise para, da bi mogla da trosis pare na njihove biznise.

Udbasima sa druge strane, posto nemaju nikakav motiv trzista, nisu potrebne tvoje pare, vec tvoje klecanje pred njima.
Onda,posto ne klecim ni pred kim,nada mnom nemaju vlast.😂
Sve je ok,ne trebas biti zabrinut.

Onda,posto ne klecim ni pred kim,nada mnom nemaju vlast.😂
Sve je ok,ne trebas biti zabrinut.

Kako nad tobom nemaju vlast, a i ti se zabrinula za udbasa Dodika? :dontunderstand:

Je li to sto mislite da je sudbina jednog udbasa isto sto i sudbina vaseg drustva, znaci da kada Dodik prozdere prase u kafani, to znaci da je Republika Srpska prozdrala prase u kafani, bukvalno, ne figurativno,? :think:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/prv...o-vozilo-stan-i-pravo-na-savjetnika/250806194

Evo prve zrtve.😂
Ovaj se zali na politicki progon zbog stana i auta...a Srbi treba da cute kad je Republika Srpska u pitanju?
Cirkus teski!
Nista nece da se desi sa vasom Republikom Srpskom, Limunado.

Poslace vam iz Beograda samo drugog drilovanog udbasa, nekog ko ce kulturnije da prica sa zapadnjacima.

Mile sada tvrdi pazar, boji se da ne zavrsi kao Sanader, da mu sude i osude ga za ozbiljan lopovluk.

Ovim povecava svoju vrednost kod Vucica, koji povecava svoju vrednost kod zapadnjaka, dize paniku da bi mu oni rekli- 'Ok, necemo da te hapsimo za nesto ozbiljnije'.

Ako mu prodje to i nagode se sa zapadom, ostace na slobodi.

Ako mu ne uspe to, pobeci ce u Moskvu.

Vasa Srpska ce ostati isti krac, samo sa drugim udbasem.

Eto proglasice Vucic i taj novi udbas kod vas, nesto u smislu 'Odbranili smo Republiku Srpsku od napada zlih satrapa sa zapada!', a Mile ce da se skoloni ili pobegne, po nalogu svog sefa u Sluzbi.

Trla baba lan.

To sto Mile koristi svoje sendvicare sada, kao da su potrosna roba, da unistavaju sebi zivot zbog tog besmislicara i lopurde, da bi samo on napravio bolji dil, je bruka i sramota ovog udbaskog drustva; a ti sendvicari oko njega, poput dragona, su budale.

Tačno.

Znaš šta meni sad nije jasno:
Što su se ovi naši, msm ovi što nikakve veze nemaju sa RSrpskom , odavde iz Srbije, toliko popišmanili i euforično skiče od sreće što je Dodo možda u nevolji ?

Šta oni time dobijaju, zaista ne razumem :np:

Oni entiteisti kod vas, nisu iznenađenje, komšijina krava, itd.
Očekivano.
Ne kontam ni ja iskreno.Kao da nije bilo dovoljno što se maltretiraju Srbi na KIM i što gube svoje nadležnosti pod patronatom Nato pakta pa sada idemo i na RS.I treba nakon ovoga nekome da otvaram oči?Nije dovoljno da i ćorav vidi sa koje strane nam dolaze problemi.Opet kriv neko drugi a ne taj ko radi sve da te zatre.

Kako nad tobom nemaju vlast, a i ti se zabrinula za udbasa Dodika? :dontunderstand:
Ja se zabrinula za Dodika?
Gdje si to procitao?😀
Mislim da se on zna brinuti o sebi odlicno.
Ja se brinem za Republiku Srpsku i njenog legalno izabranog predsjednika koga bi neki tamo nelegitimno da ruse.
E,to nece moci!
Je li to sto mislite da je sudbina jednog udbasa isto sto i sudbina vaseg drustva, znaci da kada Dodik prozdere prase u kafani, to znaci da je Republika Srpska prozdrala prase u kafani, bukvalno, ne figurativno,? :think:
Nas predsjednik je nas predsjednik.
Mozemo ga rusiti samo mi koji smo ga i birali.
Zvao se on Dodik ili kako god.
Bio udbas ili ne.😂

Back