38imak
Elita
- Poruka
- 19.969
Da, demokratija je kada postoji vise centara moci, koji jedan drugog ogranicavaju.A ti kazes da je demokratija da stranci upravljaju?![]()
To je osnova demokratije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, demokratija je kada postoji vise centara moci, koji jedan drugog ogranicavaju.A ti kazes da je demokratija da stranci upravljaju?![]()
Za moju porodicu brinem ja.Ne, domaci udbaski mafijasi vole narod, i brinu za tebe i tvoju porodicu
Eto vas Mile ne moze nocima da spava, jer se toliko zabrinuo za Limunadu![]()
I...ko ogranicava tzv.visokog predstavnika?Da, demokratija je kada postoji vise centara moci, koji jedan drugog ogranicavaju.
To je osnova demokratije.
Kako moze opcija biti nemoguca..ili je opcija ili nemogucnost.Kakve su to nemoguće opcije?
Da, meni je potreban centar moci koji ce da ogranicava diktatursku bandu u Srbiji, koja bi me streljala sutra da ne postoji strani kapital sa zapada u Srbiji.Za moju porodicu brinem ja.
Ne treba mi ni Mile,a jos manje strani okupator.
A tebi?
Pa niko, on je diktator planete Zemlje, posto ga niko ne ogranicava, verovatno je to tacno, Limunado.I...ko ogranicava tzv.visokog predstavnika?
Šta lupetaš opet, Ustav nije Ustav?Pa ne znas sta je najvisi pravni akt Drzave.
Ti mislis da su to samo formalne pravne norme koje stoje u tom aktu.
Ustav je mnogo vise od toga.
Na vasu udbasku zalost, ozbiljna pravna teorija je mnogo vise od udbaskih gluposti koje vas je ucio Kosta Cavoski.
Prvo bude opcija, onda tek opičija. I ti se počeo praviti pametan. Sve ode do đavola!Kako moze opcija biti nemoguca..ili je opcija ili nemogucnost.
Ne znam ja.Tebe pitam.Ti sve znas.Pa niko, on je diktator planete Zemlje, posto ga niko ne ogranicava, verovatno je to tacno, Limunado.
A to su neki stranci plaho zabrinuti za Srbiju ili neki koji bi opljackali jos sto se ima opljackati?Da, meni je potreban centar moci koji ce da ogranicava diktatursku bandu u Srbiji, koja bi me streljala sutra da ne postoji strani kapital sa zapada u Srbiji.
Za razliku od domacih udbasa, kojem je cilj da budu totalitarni vladari tvog zivota, ozbiljni kapitalisti hoce samo tvoje pare.A to su neki stranci plaho zabrinuti za Srbiju ili neki koji bi opljackali jos sto se ima opljackati?
Ne znam ja.Tebe pitam.Ti sve znas.
Je li on onda diktator,ako ga niko ne ogranicava?
Onda,posto ne klecim ni pred kim,nada mnom nemaju vlast.Za razliku od domacih udbasa, kojem je cilj da budu totalitarni vladari tvog zivota, ozbiljni kapitalisti hoce samo tvoje pare.
I u njihovom interesu je da imas sto vise para, da bi mogla da trosis pare na njihove biznise.
Udbasima sa druge strane, posto nemaju nikakav motiv trzista, nisu potrebne tvoje pare, vec tvoje klecanje pred njima.
Ne gledam ti ja nikakve klipove,mozes li svojim rijecima?
I šta ti to govori?https://www.klix.ba/vijesti/bih/prv...o-vozilo-stan-i-pravo-na-savjetnika/250806194
Evo prve zrtve.
Ovaj se zali na politicki progon zbog stana i auta...a Srbi treba da cute kad je Republika Srpska u pitanju?
Cirkus teski!
Govori mi da Bosnjaci kukumavcu i ovako i onako.I šta ti to govori?
Ne znam za tamo, ali ovdje kukaju uveliko.Govori mi da Bosnjaci kukumavcu i ovako i onako.
I da su teski licemjeri.
Onda,posto ne klecim ni pred kim,nada mnom nemaju vlast.
Sve je ok,ne trebas biti zabrinut.
Nista nece da se desi sa vasom Republikom Srpskom, Limunado.https://www.klix.ba/vijesti/bih/prv...o-vozilo-stan-i-pravo-na-savjetnika/250806194
Evo prve zrtve.
Ovaj se zali na politicki progon zbog stana i auta...a Srbi treba da cute kad je Republika Srpska u pitanju?
Cirkus teski!
Ne kontam ni ja iskreno.Kao da nije bilo dovoljno što se maltretiraju Srbi na KIM i što gube svoje nadležnosti pod patronatom Nato pakta pa sada idemo i na RS.I treba nakon ovoga nekome da otvaram oči?Nije dovoljno da i ćorav vidi sa koje strane nam dolaze problemi.Opet kriv neko drugi a ne taj ko radi sve da te zatre.Tačno.
Znaš šta meni sad nije jasno:
Što su se ovi naši, msm ovi što nikakve veze nemaju sa RSrpskom , odavde iz Srbije, toliko popišmanili i euforično skiče od sreće što je Dodo možda u nevolji ?
Šta oni time dobijaju, zaista ne razumem
Oni entiteisti kod vas, nisu iznenađenje, komšijina krava, itd.
Očekivano.
Ja se zabrinula za Dodika?Kako nad tobom nemaju vlast, a i ti se zabrinula za udbasa Dodika?![]()
Nas predsjednik je nas predsjednik.Je li to sto mislite da je sudbina jednog udbasa isto sto i sudbina vaseg drustva, znaci da kada Dodik prozdere prase u kafani, to znaci da je Republika Srpska prozdrala prase u kafani, bukvalno, ne figurativno,?![]()
Gdje ovde i ko kuka?Ne znam za tamo, ali ovdje kukaju uveliko.