lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.439
U RS. Kao da ne znaš?Gdje ovde i ko kuka?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U RS. Kao da ne znaš?Gdje ovde i ko kuka?![]()
U toj autokratiji gradonačelnici dva od tri najveća grada su iz redova opozicije. I na vlasti su u još nekim opštinama. Postoji RTV BN koja komotno može da stavi znak SDS. Vukan i Trivićka ne izbijaju iz medija. Toliko o tome.Vic. Potpuna ste autokratija. Jedini razlog sto niste diktatura je jer imate zapad, zapadni kapital i Visokog predstvnika, da ogranicav vlast vaseg autokrate.
Kamo lepe srece da Srbija ima Visokog predstavnika sa zapada, koji ce da ogranicava diktaturu u Srbiji.
Vase potpuno nerazumevanje toga sta je moderna demokratija govori da mozete sve teorijske predmete sa pravnog faksa da bacite u djubre, vi to nista ne razumete.
Ta udbaska pravna teorija je vrh.
Ebi ga,sta cu kad u tu pricu ne vjerujemo.Nista nece da se desi sa vasom Republikom Srpskom, Limunado.
Ako je iz Beograda,moze.Poslace vam iz Beograda samo drugog drilovanog udbasa, nekog ko ce kulturnije da prica sa zapadnjacima.
Ih,pa ne mogu ga osuditi lopovi veci od njega.Mile sada tvrdi pazar, boji se da ne zavrsi kao Sanader, da mu sude i osude ga za ozbiljan lopovluk.
Znaci,ti si za njegovu slobodu i nagodbu sa zapadom?Ovim povecava svoju vrednost kod Vucica, koji povecava svoju vrednost kod zapadnjaka, dize paniku da bi mu oni rekli- 'Ok, necemo da te hapsimo za nesto ozbiljnije'.
Ako mu prodje to i nagode se sa zapadom, ostace na slobodi.
Sta ce tamo?Ako mu ne uspe to, pobeci ce u Moskvu.
Dobro.Onda sto se ti toliko potresas?Vasa Srpska ce ostati isti krac, samo sa drugim udbasem.
Republiku Srpsku je odbranio samo srpski narod,nikakvi udbasi,ni sa pricom,ni bez nje.Eto proglasice Vucic i taj novi udbas kod vas, nesto u smislu 'Odbranili smo Republiku Srpsku od napada zlih satrapa sa zapada!', a Mile ce da se skoloni ili pobegne, po nalogu svog sefa u Sluzbi.
Trla baba lan.
To sto Mile koristi svoje sendvicare sada, kao da su potrosna roba, da unistavaju sebi zivot zbog tog besmislicara i lopurde, da bi samo on napravio bolji dil, je bruka i sramota ovog udbaskog drustva; a ti sendvicari oko njega, poput dragona, su budale.
Ja i ti kao da ne zivimo u istoj drzavi.U RS. Kao da ne znaš?
Znači da ne živite od plate.Ja i ti kao da ne zivimo u istoj drzavi.
Kod mene nit ko kuka,niti se ko uzbudjuje nesto specijalno.
Ja zivim od plate.I svi oko mene.Znači da ne živite od plate.
Ja životarim od plate.Ja zivim od plate.I svi oko mene.
Ne znam da nam iko daje nesto dzabe.
Od cega ti zivis?
Zašto lažeš? Iran nije želio da potpiše dio aporazuma o vojnoj saradnji pa ga Rusi nisu mogli ni izdati.
Odlika vas čovjekomrzaca je da patološki lažete.
Ne moze predsednik da vam bude Mile, sorry.Ja se zabrinula za Dodika?
Gdje si to procitao?
Mislim da se on zna brinuti o sebi odlicno.
Ja se brinem za Republiku Srpsku i njenog legalno izabranog predsjednika koga bi neki tamo nelegitimno da ruse.
E,to nece moci!
Nas predsjednik je nas predsjednik.
Mozemo ga rusiti samo mi koji smo ga i birali.
Zvao se on Dodik ili kako god.
Bio udbas ili ne.![]()

Nema problema...sve dok mi biramo.Ne moze predsednik da vam bude Mile, sorry.
Predsednik se ne bira da bude predsednik, on je potpuno nebitan.
Predsednik se bira da stiti gradjanje od nasilja drzavnih vlasti.
Mile je sve to pomesao, i prigrabio skoro svu vlast za sebe.
Zato ne moze da bude ni pisar u trecem odeljenju pisarske sluzbe.
Birajte nekog drugog udbasa![]()
Kamo lepe srece da tako neko u Srbiji smeni krsitelja Ustava i mafijasa Vucica.Nema problema...sve dok mi biramo.
Udbas,ali nas.![]()

A sta...ti ne znas ili ne smijes sam da ga smijenis?Kamo lepe srece da tako neko u Srbiji smeni krsitelja Ustava i mafijasa Vucica.
Ja vam u stvari zavidim.![]()
![]()
Kako da ga smenim Limunado, Srbija je diktatura, remember?A sta...ti ne znas ili ne smijes sam da ga smijenis?![]()
Jok, to si ti.Ti ne znaš šta je Ustav Srbije. Ne znaš šta je ustav uopšteno.
Srbija to sebi može priuštiti jer nije unutar istog sistema sa dokazanim neprijateljima, Hrvatima i muslimanima sa jakim ustaškim snetimentom iz 2.s.r.Ovaj lik je opterećen nekim udbama i službama, ma šta to značilo, po tome se vidi samo jedna stvar nasigurno - ima neki ptsp.
Ja se bojim da ne ubije nekog u toj fatamorgani u kojoj živi.
Mozda si ti samo kukavica,postoji i ta opcija.Kako da ga smenim Limunado, Srbija je diktatura, remember?
Znaci ne bojis se da neko od SNS mafijaskih nalogodavca tvog Mileta ne ubije nekog, nego se bojis da ja ne ubijem nekog?Ovaj lik je opterećen nekim udbama i službama, ma šta to značilo, po tome se vidi samo jedna stvar nasigurno - ima neki ptsp.
Ja se bojim da ne ubije nekog u toj fatamorgani u kojoj živi.
Mozda.Mozda si ti samo kukavica,postoji i ta opcija.![]()

Prvo mislim da će Dodik biti na vlasti, što nebi bio na vlasti ?Važi, superiška
Samo mi kaži u hipotetičkoj situaciji, šta ćeš da uradiš
- krene napad na RS, kakav god, taj što zamišljaš da će se desiti čim Dodo Veličanstveni ne bude više na vlasti
- Rusija aktivira član 4 automatski, bez ikakve zarške
- Putin delegira najratobornijeg, Medvedeva da to reši
- Medvedev zove tebe lično i kaže "Miloše, ti si nam tamo najpouzdaniji i najpametniji javi nam koordinate šta gađamo i nuklearke stižu za 10 minuta"
- Ti sedaš, otvaraš Google maps i tražiš koordinate
KOJE LOKACIJE MU ŠALJEŠ, otkrij nam molim te
Kolonijalni upravnik je vama normala u 21 vijeku.
Odlicna prijedlog ba …Neka sada SNSD predloži Poplašena za predsjednika RS"Ako se SNSD odluči da ispravlja istorijske greške za predsjednika Republike Srpske će predložiti Nikolu Poplašena! Krug se mora zatvoriti", naveo je Marinko Božović (SDS), načelnik opštine Istočna Ilidža na društvenoj mreži "X".
Inače, Nikola Poplašen je legalno izabrani predsjednik Republike Srpske koga je visoki predstavnik Karlos Vestendorp smijenio.
"Grijeh" Poplašena je bio što nije htio Milorada Dodika da predloži za mandatara za sastav nove Vlade.
Nakon smjene Poplašena, tadašnji predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik, ispoštovao je odluku visokog predstavnika i poslao policiju RS da izbaci Poplašena iz zgrade.
(BN)
Prvo mislim da će Dodik biti na vlasti, što nebi bio na vlasti ?
A ako pitaš šta da se prvo gađa nuklearnim oružijem u slučaju napada na RS, pa prvo London i mislim da će napadi na RS utihnuti.
Ako napadi ne utihnu posle uništenja Londona onda gađati Italiju, Nemačku i Francusku i onda sam potpuno siguran da će napadi na RS splasnuti.
Ti si prika potpuno neobavešten.
Odbrana RS nuklearnim oružijem je već rešena.
U 4-toj tački doktrine Rusije upotrebe nuklearnog oružija piše " Rusija će nuklearnim oružijem braniti zemlje i teritorije prijatelje od bilo kakvog napada konvencionalnim oružijem, a onda ide fusnota Belorusija, Pridnestrovlje, Republika Srpska, Srbija, Kuba, Kaljingrad, Venecuela"
Šojgu je u martu 2022 god pročitao novu doktrinu Rusije u 4 tačke za upotrebu nuklearnog oružija, i od tada se ni jedno slovo doktrine nije menjalo, a tačka 4 koja se odnosi na zemlje i teritorije van Rusije je ista i nepromenjena
Jedino ako ti imaš informaciju da se tačka 4 promenila ?