ne podržavam ni ja, daleko bilo, ali podržavam ukidanje mileta ronhila i njegovih lopovskih pristalica koji dolaze u srbiju da nam tuku narod
Dvougaošta je kozoebac, ponestalo koza?
ode vam šumska, plači
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne podržavam ni ja, daleko bilo, ali podržavam ukidanje mileta ronhila i njegovih lopovskih pristalica koji dolaze u srbiju da nam tuku narod
Dvougaošta je kozoebac, ponestalo koza?
ode vam šumska, plači
Ja sam iz BiH ne miješam se u probleme drugih, ima vas dovoljno, kmečite.Sto ne zoves moderatore za pljuvanje po Republici Srpskoj?
Ko pljuje? Ljudi slave oslobođenje.Sto ne zoves moderatore za pljuvanje po Republici Srpskoj?
nemoj tako...dodo se nakrao za sledećih 300 godina, nameštao izbore sa vučićem, slao batinaše, valjda je to za zatvor? zar se ne raduješ što ti je bosna uređena i sigurna država pa hapsi ovakvu bagru?Sikter izrode
Majke mi, moje kolege iz RS-a bukvalno evo slave. Častili nas sve doručkom i kafomKo pljuje? Ljudi slave oslobođenje.
![]()
Od cega?Od Srba i RS?Ko pljuje? Ljudi slave oslobođenje.
![]()
Kme kme
Srbija da se prisajedini Republici Srpskoj, jedinoj cistoj srpskoj drzavi.независност за Републику Српску
Ovde sve po starom,ako te bas zanima.Како ви из Српске посматрате ситуацију?
Evo, sutra ćemo.Srbija da se prisajedini Republici Srpskoj, jedinoj cistoj srpskoj drzavi.
Nije sve po starom. Došla dijaspora. Sada smo manjina.Ovde sve po starom,ako te bas zanima.
Ne ferma se BiH ni za sta.![]()
За кога да навијамо на председничким изборима?Ovde sve po starom,ako te bas zanima.
Ne ferma se BiH ni za sta.![]()
euforija vas bosnjaka je kao da odlaksom ovog titoistickog lopingera ode i srpska...
Niti vi imate za koga da glasate, niti mi. Opozicija nesnađena.За кога да навијамо на председничким изборима?
С обзиром да ми, одавде, не можемо тамо да гласамо, можемо само да навијамо.
Za koga hocete.Nikome se ne namece nista.За кога да навијамо на председничким изборима?
С обзиром да ми, одавде, не можемо тамо да гласамо, можемо само да навијамо.
Ljudi u Srpskoj standardno lagano žive, no stres samoКако ви из Српске посматрате ситуацију?
Ko god da dođe neće biti više tako ,,jak,,! Neće se usuditi praviti lude poteze.Ljudi u Srpskoj standardno lagano žive, no stres samo
Ne podržavam presudu nikako, ali mi je i presmiješno ako oni koji podržavaju misle da se nešto postiglo istom
Opet će neko Dodikov doći. Eventualno Draško bi ih mogao skinuti, ali je i to isto kao da je sam Dodik po pitanju politike za koju mu se sudi.
Ali dobro, ako vam je to zabava, zabavljajte se. Svako ima svoje.![]()
Ko god da dođe neće biti više tako ,,jak,,! Neće se usuditi praviti lude poteze.
Zabagovaću forum ako krenem da nabrajam.Koje lude poteze konkretno?![]()
Koje lude poteze konkretno?![]()