Dodiku se oduzima mandat, raspisuju se novi izbori? "Dan D" u BiH: "Po zakonu, on više i nije predsednik RS"

Ovde sve po starom,ako te bas zanima.
Ne ferma se BiH ni za sta.😂
За кога да навијамо на председничким изборима?

С обзиром да ми, одавде, не можемо тамо да гласамо, можемо само да навијамо.

euforija vas bosnjaka je kao da odlaksom ovog titoistickog lopingera ode i srpska...

jesi li pogledao jucerasnji govor studentkinje na pomenu stradanja od Oluje u Novom Sadu ?

na tvom mestu ne bih se mnogo radovao jer od te price da ce sr srpska urusiti nema nista, promucaj pa prospi... govor ce te vlatiti iz snova kao hladan tus...

nego reci mi, hoce li se bosna resiti i lopingera bakira ?

ili je to nebitno jel...

За кога да навијамо на председничким изборима?

С обзиром да ми, одавде, не можемо тамо да гласамо, можемо само да навијамо.
Niti vi imate za koga da glasate, niti mi. Opozicija nesnađena.

Како ви из Српске посматрате ситуацију?
Ljudi u Srpskoj standardno lagano žive, no stres samo :vnaocare:

Ne podržavam presudu nikako, ali mi je i presmiješno ako oni koji podržavaju misle da se nešto postiglo istom :rotf:

I ako se povuče, opet će neko Dodikov doći, on će voditi iz sjene. Eventualno Draško bi ih mogao skinuti, ali je i to isto kao da je sam Dodik po pitanju politike za koju mu se sudi, a i svega ostalog.

Ali dobro, ako vam je to zabava, zabavljajte se. Svako ima svoje. :kafa:

Poslednja izmena:
Ljudi u Srpskoj standardno lagano žive, no stres samo :vnaocare:

Ne podržavam presudu nikako, ali mi je i presmiješno ako oni koji podržavaju misle da se nešto postiglo istom :rotf:

Opet će neko Dodikov doći. Eventualno Draško bi ih mogao skinuti, ali je i to isto kao da je sam Dodik po pitanju politike za koju mu se sudi.

Ali dobro, ako vam je to zabava, zabavljajte se. Svako ima svoje. :kafa:
Ko god da dođe neće biti više tako ,,jak,,! Neće se usuditi praviti lude poteze.

Миле слабо подноси развој догађаја
1754481021391.png

Back