Dodiku poništen diplomatski pasoš

U Turskoj sam bila samo u Istanbulu.
Tamo Srbe gotive vise od Bosanaca.😂
Ako kazes da si iz Bosne,ravnodusni su...ako kazes da si iz Srbije,odmah popust i prica da su bili u Novom Pazaru.😂
pa vis da ne sirim pricu jer nije tema, pricao sa dosta njih ne o tvom pazaru vec o istoriji. pa pricao sa nekim izbeglim iracanima na malti isto o istoriji. ispadose milion puta i jedni i drugi pametniji i bolji poznavaoci iste od nadrkanih grka.

Dodara garant ima i hrvatski pasoš. Šta će mu diplomatski?
Milanovića je podmazao koliko god je potrebno, da Integra nešto betonira i po Hrvatskoj.
Ima bre iz Zagreba da nam organizuje referendum o samostalnosti Republike Srpske.
Sanader je malo robijao, na koliko će u buvaru jednog dana Dodara da pošalje Milanovića i Plenkovića, kada progovori.

U Turskoj sam bila samo u Istanbulu.
Tamo Srbe gotive vise od Bosanaca.😂
Ako kazes da si iz Bosne,ravnodusni su...ako kazes da si iz Srbije,odmah popust i prica da su bili u Novom Pazaru.😂

Isti djavo smo mi, Turci i Grci. Isti soj, isti moj.
Meni su sva tri naroda simpaticna.

Gledam sa decacima kosarku. I svi mi bledi, plavunjavi, providni k'o aksolotli.

Tek mi upade u oko neki naocit mladic. Bek, dobro igra, lep momak. Ko je ovaj? Kaze mi muz - Turcin, bre, zeno, ako se tebi svidja sta je drugo nego Turcin!

Proverim ja kad ono, majka iz Pazara, rodjen u mom Ohridu, ziveo u Sarajevu...a otac nekim cudom - Turcin.
I dalje mislim da je klinac od nasu, balkansku sortu, ma kako se ta sorta zvala!

Isti djavo smo mi, Turci i Grci. Isti soj, isti moj.
Meni su sva tri naroda simpaticna.

Gledam sa decacima kosarku. I svi mi bledi, plavunjavi, providni k'o aksolotli.

Tek mi upade u oko neki naocit mladic. Bek, dobro igra, lep momak. Ko je ovaj? Kaze mi muz - Turcin, bre, zeno, ako se tebi svidja sta je drugo nego Turcin!

Proverim ja kad ono, majka iz Pazara, rodjen u mom Ohridu, ziveo u Sarajevu...a otac nekim cudom - Turcin.
I dalje mislim da je klinac od nasu, balkansku sortu, ma kako se ta sorta zvala!
Odvratan je. Šut za tri poena 5/5. Protiv Srbije.
Pa sve da ga je Apolon lično napravio.

Back