Dodiku poništen diplomatski pasoš

Da ga utesimo dobice petosobni stan na Vracaru i mesto ambasadora Srbije uz novi i jos lepsi diplomatski pasos!

Ako se bas mnogo napatio, poklonicemo i njegovoj deci po jedno stance i mesto u konzulatu neke zapadne zemlje.
Da se ne strecaju u nekom Bangladesu.

Pa znas kako, tako bi bilo, ali posto studentska lista pobedjuje - ne samo da mu nema nista od toga, nego ce mu biti konfiskovane silne stotine stanova u NS-u :D

koga briga sta mislite vi nemacki drzavljani

Dodik je nasa Srbenda i ima srpski diplomatski pasos

Nece nam zlikovacka Nemacka i njeni drzavljani odredjivati kome cemo dati od Srba nase diplomatske pasose
jok odredilo mu sarajevo ciji je drzavljanin

ako je tvoja srbenda vodi ga kuci i ucini mu plezir ko eskimi sto cine gostima

uzgred niko iz srpske da se javi da da misljenja kako dinko govori o srebrenici na manifestaciji gde se pustaju tompsonove pesme, dinko banjalucanin, a na manifestaciji pod okriljem spc u koju se svi kao veliki pravoslavci kunu...bas ko sto se kunu u ovog politickog mrtvaca dodika?

spc i dinko. sibenik. srebrenica. tompson. samo fali jos dodik koji sa licnom ulazi u hrvatsku sto ce mu ustase dozvoliti zivi bili pa videli.

e a onda cemo da otvorimo temu, ja prvi, ko je pravi ustasa na ovom forumu.

Limunado, zasto ides u zlocinacku EU; umesto u prijateljske Rusiju, Kinu, Severnu Koreju, Iran i Venecuelu? :dontunderstand:
Opet promasujes..moj zivotni san je da odem u Rusiju.😀
Nadam se da ce se ispuniti za neko vrijeme.
Vanevropske zemlje su za sada nedostizne za moj budzet,ali sto da ne...i Kinu,i Venecuelu i Sjevernu Koreju bih rado obisla.I SAD i Izrael.😂
To sto ja politiku jedne zemlje smatram zlocinackom ne znaci da je ne bih obisla turisticki.
Kakav ti je to glupavi rezon?

Хајде, да видимо где сам кукао. Ако има, нећу више никад слово написати. Шта ћемо ако нема?
amigo, a sto bih ja lagao o tebi koji si totalno politicki nebitan jer ovde ni ne pises vec samo spamujes?

ajde, samo jedan razlog? :lol:

kukao si pre dva meseca u mom odsustvu, ali se serafimka nije primila :lol:

Nije tema protiv Srba, nego tema protiv lopine Dodare.

Moraš da naučiš razliku između Srbina lopova i poštenog Srbina.

Na koji način ih razlikuješ, znaš li možda?

По томе да ли је лопов на власти.

Ако је лопов на власти, онда је поштена Србенда, а ако није, онда је само лопов.

amigo, a sto bih ja lagao o tebi koji si totalno politicki nebitan jer ovde ni ne pises vec samo spamujes?

ajde, samo jedan razlog? :lol:

kukao si pre dva meseca u mom odsustvu, ali se serafimka nije primila :lol:

:hahaha: Ок, оптужио си ме. Заведено. Дај да форумски кућни савет види ту моју срамоту. Молио бих лепо.

jok i nisu, narocito oni oko atine kako tretiraju srbe :lol:

slabo ti poznajes grcku jer dalje od tri prsta nisi krocila.

a sto su veliki prijtelji obesi macku o rep...kada ni za koga nije trebala viza za grcku, samo su je nama trazili :lol:
Bogami nama nisu.
U jeku rata 94-e nasu djecu i studente ugostili besplatno vise nedelja,sto je tada bilo ravno cudu.Nijedna druga drzava nije to ucinila.
Bila sam i u Atini i na jugu i zapadu Grcke.
Nemam primjedbi na gostoprimstvo i odnos prema Srbima.

Bogami nama nisu.
U jeku rata 94-e nasu djecu i studente ugostili besplatno vise nedelja,sto je tada bilo ravno cudu.Nijedna druga drzava nije to ucinila.
Bila sam i u Atini i na jugu i zapadu Grcke.
Nemam primjedbi na gostoprimstvo i odnos prema Srbima.
svako ima svoja iskustva sa grcima.

za mene su turci 100x gostoljubiviji ako se vec okrecem bliskim komsijama. losije more, ali mnogo bolji ljudi.

:hahaha: Ок, оптужио си ме. Заведено. Дај да форумски кућни савет види ту моју срамоту. Молио бих лепо.
ma zavedi zabole me, ako budem bas dokon naci cu pa cu ti dati na pp ili javno kako os.

kakih sam se stvari naslusao o sebi, ali uvek u mom odsustvu jer kad stignem svi umuknu :lol: za njih si ovde malji aljek :lol:

Back