radoznao_62
Primećen član
- Poruka
- 822
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je vaša TITOISTIČKA sluzba.Sluzba na Banjici ima price za sve prilike.
Ista kuhinjaOsim što Vučić Hrvatsku naziva falsifikatom Evrope, Hrvate ustašama, onima koji mu se redovno ukazuju u snovima i na javi, Dodik ih proglašava spasiocima Republike Srpske!
Kome vjerovati?
https://www.rtvbn.com/4081839/dodik-uvjerava-doktori-covic-i-pranjic-odbranice-srpsku
Pusti sad to muslimani se ponadali da će njihov halal Srbin Vukanović bit predsjednik Republike Srpske,a ono gospodin Pranjić iz HDZ-A.
Al im ga Dodik šukno.![]()
Tipična Miletova podvala.Prvo dobar dio Hrvata ( ne svi ) jesu ustaše. I toga se ne stide. Baš suprotno. Drugo Pranjić živi u BL, doktor je koji radi na UKC. Koliko ja vidjeh nikada ništa ružno o Srbima nije rekao. I zašto bi on trebalo da bude sporan?
Ti si nacionalista.Ja sam bio ubjeđen da su samo Srbi prekodrinci nacionalisti,a da je vama u Srbiji bitno samo da je čovek,a ne koje je nacionalnosti.Не само да је Додик шукнуо Србима из Српске постављањем Хрвата за председника, него је и Вучић, својевремено, шукнуо Србима из Србије кад је поставио Хрватицу за председника Владе у више мандата.
Pranjić je Hrvat,kolko i Dragan Bursać Srbin.Prvo dobar dio Hrvata ( ne svi ) jesu ustaše. I toga se ne stide. Baš suprotno. Drugo Pranjić živi u BL, doktor je koji radi na UKC. Koliko ja vidjeh nikada ništa ružno o Srbima nije rekao. I zašto bi on trebalo da bude sporan?
Izađi Simo iz tog lošeg društva. Eto su te odvukli na samo dno.Ti si nacionalista.Ja sam bio ubjeđen da su samo Srbi prekodrinci nacionalisti,a da je vama u Srbiji bitno samo da je čovek,a ne koje je nacionalnosti.
Ti si nacionalista.Ja sam bio ubjeđen da su samo Srbi prekodrinci nacionalisti,a da je vama u Srbiji bitno samo da je čovek,a ne koje je nacionalnosti.
Pranjić je Hrvat,kolko i Dragan Bursać Srbin.
Totalno nebitni i Srbima i Hrvatima. Dvije bezlične osobe.Ко је већи хрватски издајник?
Прањић или Емил Влајки?
Pranjić je kandidovan ispred HDZ. Hrvatskim glasovima. Tako da...Pranjić je Hrvat,kolko i Dragan Bursać Srbin.
Pranjić?Tipična Miletova podvala.
Simo, tip kao da nije živ. Ko je njega kandidovao, a još više izabrao?! Budi bar jednom iskren.Pranjić je kandidovan ispred HDZ. Hrvatskim glasovima. Tako da...
Pranjić?
HDZ ever, muslimani never.Izađi Simo iz tog lošeg društva. Eto su te odvukli na samo dno.![]()
Ne budi nacionalista.Какав је човек Ана Брнабић ако никада на изборима није добила ни један једини глас нити би икада добила један једини глас, а злотвор ју је поставио на место предсендика Владе, само зато што са њеним братом има криминалне дилове?
Поред тога, неписмена је, глупа, не уме да прича. Лагала је о дипломи, била службеник УСАИД.
Kandidovao ga je HDZ. I Hrvati ga izabrali.Simo, tip kao da nije živ. Ko je njega kandidovao, a još više izabrao?! Budi bar jednom iskren.
Samo što nisu, Mile ih preduhitrio!Kandidovao ga je HDZ. I Hrvati ga izabrali.
Obadva su pravi Miletovi Hrvati.Ко је већи хрватски издајник?
Прањић или Емил Влајки?
Nije bitno čije je glasove dobio, puno je bitnije za koga radi.Za muslimane sigurno ne.Pranjić je kandidovan ispred HDZ. Hrvatskim glasovima. Tako da...
A nama Srbima su bitni.Totalno nebitni i Srbima i Hrvatima. Dvije bezlične osobe.