Dodik raspisuje referendum

Eto ti pobježe nakon 2 sedmice,a naš Dodik ostaje.Ispratićemo te s pjesmom. :mrgreen:
Ja idem sam i imam 5 golfterena oko kuce ,17 ukupno u blizini i o tome se prica jesi li vidio onaj sving od ovog ili onog itd na plazi flamenko gitaristi tapas koncerti ,pokusacu sledece godine duze u ljeto da budem ali mislim ne bi zivio dole nikad vise samo da vidim prijatelje i familiju i to je to.Sad odem na plazu u Banjaluci sa prijateljima, cetnicke pjesme ,meni je to smijesno( vise mojim prijateljima Srbima smeta) jer sam kratko dole ali da sam duze sve bi mi to bilo jako zalosno.

o tome ti ja i pricam.

jedno je kada ti na c/b cajavcu uz gibanicu i rizling spricer, slusas sto neko prenese sta je tramp dok je gutao skoljke, kavijar i pio bolindzer prdnuo u kameru, a drugo je ono sto je politika.

a ta dva ili tri imaju veze ko zivan sa ekg-om.
Nije tako, baš na tim sporednim događajima se i odlučuje i izznose probni baloni.

Nemaš pojma.

Sa visokim predstavnikom BiH ne može u EU.
Naravno da ne može, ali razlog što i dalje postoji Kancelarija visokog predstavnika (OHR) nije politika onih koji su za građansku BiH to jest za ukidanje aparthejda i ulazak BiH u EU i NATO, već OHR mora još uvek postojati zbog proruske politike koju vodi iredentista Milorad Dodik koji je sada u sukobu sa Visokim predstavnikom Kristijanom Šmitom, a Šmit je, to mora da se kaže da bi onima koji ne prate mnogo politiku bilo jasnije, pripadnik evropske tzv. Crne internacionale i zbog toga je toliko žmurio na postupke Milorada Dodika i mnogo toga mu "aminovao" – od više puta ponovljenog krivičnog dela negiranja genocida u Srebrenici do dokazane izborne krađe 2022 – umesto da odavno upotrebi svoja Bonska ovlašćenja i zabrani Dodiku da obavlja bilo koju javnu funkciju u BiH.

Ja idem sam i imam 5 golfterena oko kuce ,17 ukupno u blizini i o tome se prica jesi li vidio onaj sving od ovog ili onog itd na plazi flamenko gitaristi tapas koncerti ,pokusacu sledece godine duze u ljeto da budem ali mislim ne bi zivio dole nikad vise samo da vidim prijatelje i familiju i to je to.Sad odem na plazu u Banjaluci sa prijateljima, cetnicke pjesme ,meni je to smijesno( vise mojim prijateljima Srbima smeta) jer sam kratko dole ali da sam duze sve bi mi to bilo jako zalosno.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ovaj jedva da je pismen a piše kako igra golf.
Ti možeš takav nepismen da igraš samo hrkljuš.

Зато си за двије године "опуцао" 7.000 објава на крсти од којих нити једна једина није у циљу бољег сагледавања било које теме што би нормалним форумашима требала бити водиља, већ готово увијек одеш од теме (само кажи какве везе има написано са темом) и преко тих малициозних објава лијечиш ваљда неке своје фрустрације, или шта већ
Узгред, имаш ли уопште појма због чега је Додик осуђен?
Но не бери ти бригу за Додика, неће он нигдје, умјесто покушаја бити малициозним (што остаје на покушајима, испадаш само глуп) позабави се својим животом. И ако већ не можеш без крсте покушај се научити да се држиш теме

Која плажа, на којој плажи се пуштају те пјесме?😎

Back