Додик: Представници власти у Лондон ишли послом, а чланови ПДП-а обилазе некретнине

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

Додик: Представници власти у Лондон ишли послом, а чланови ПДП-а обилазе некретнине​

Игор Црнадак је као министар спољних послова годишње на путовања трошио више од 1,5 милиона КМ, а да ми и што је горе ни он, не знамо шта је радио, навео је српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик

Милорад Додик -

Милорад Додик
Додик је на свом Твитеру написао да је зато занимљиво Црнатково интересовање за један лет.
- Познавајући га, помислио бих да му смета што је неко, а није из ПДП-а, путовао у Лондон. Ко год да је из ове власти путовао, тамо је био послом. Ови из ПДП-а тамо обилазе породице и некретнине - додао је Додик.
Игор Црнадак је као министар спољних послова годишње на путовања трошио више од милион и по марака, а да ми, и што је горе ни он, не знамо шта је радио. Зато је занимљиво његово интересовање за један лет.
— Милорад Додик (@MiloradDodik) May 31, 2022

Народни посланик и потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак је данас запитао "кога је авион Владе возио на аеродром поред Лондона".

Srusena jos jedna lazna optuzba na racun Dodare

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=475315

zasto u zemlje di nije pro-americka vlada, opozicija je obavezno pro-americka?
Zar nema neka opozicija koja radi za svoj narod zajedno sa vladom?
Za koga ce opozicija raditi kada ovaj globalni sistem bude dokrajcen?
Mislim da ce interesovanje da se neko bavi politikom pasti na nulu. Moracemo ljude pod pretnjom zatvora terati da se bave spolitiku.

zasto u zemlje di nije pro-americka vlada, opozicija je obavezno pro-americka?
Zar nema neka opozicija koja radi za svoj narod zajedno sa vladom?
Za koga ce opozicija raditi kada ovaj globalni sistem bude dokrajcen?
Mislim da ce interesovanje da se neko bavi politikom pasti na nulu. Moracemo ljude pod pretnjom zatvora terati da se bave spolitiku.
I vlast i opozcja su lutke na koncu zapada rade za strane i licne interese a ne za dobrobt naroda tako je to u demonokratiji

Back