Dodik predložio treći entitet za Hrvate u BiH. U Sarajevu pobjesnili

A onda bome nisi ni ti Srbin pošto si visio po hrvatskim forumima.
Nisam ti ja kriv što si tamo pokupio ban i što ne toleriraju velikosrpsku mitomaniju :D
pa jel ti reko da sam gostovao dva dana dok me nisu Banirali :lol:

tad shavtio koji je to nivo jednoumnih kretena...a ti si verovatno zato ovde nazvinglan stalno jer ni svoje ne mozes da podneses :lol:

:lol:

drugar je ustasa, deklarisani, jos pre hdzovskog nacionalnog moderisanog ustastva koje je zapatilo u uspavane hrvate.

bas ko sto u istri znam more ljudi i sta misle o ostatku hrvatske... spremite se za reviziiju osimskih sporazuma.
Može on bit ustaša, ali opet ostaje činjenica da je Bošnjak.
Ako nisi znao, bilo je i ustaša bošnjaka, čak su imali i SS divizije.

Apropo revizije, revizija ti je u glavi, s obzirom da je Italija priznala Hrvatsku u današnjim granicama i s obzirom na činjenicu da su i Italija i Hrvatska u NATO.
Dok se paralelno za "vaše" Kosovo to ne može reći.
Jedino gdje možeš vikati Kosovo je Srbija tu na forumu :mrgreen:

Pa ujedini onda RS i Srbiju, ako se pametni ujedinjuju. Može i cela BiH sa Srbijom.
Nisam ja politicar da ujedinjujem bilo koga, al da jesam, druga bi se pesma pevala, cela BiH i trebala kao krnja Juga ds opstane, tu je Alija na nagovor ovih sa zapada povukao potpis, slicno ko i Zelenski na nagovor sugavih pegavih Engleza.
Ja da imam moc ja bih ujedinio, stvorio bih drzavu, na pravim temeljima, ne na klimavim kao sto je Jugoslavija bila, vec na cvrstim kao stena, najvecu silu bih napravio u Evropi, al ne pitam se ja, pitaju se velike sile i njihovi klovnovi, nažalost

Nisam ja politicar da ujedinjujem bilo koga, al da jesam, druga bi se pesma pevala, cela BiH i trebala kao krnja Juga ds opstane, tu je Alija na nagovor ovih sa zapada povukao potpis, slicno ko i Zelenski na nagovor sugavih pegavih Engleza.
Ja da imam moc ja bih ujedinio, stvorio bih drzavu, na pravim temeljima, ne na klimavim kao sto je Jugoslavija bila, vec na cvrstim kao stena, najvecu silu bih napravio u Evropi, al ne pitam se ja, pitaju se velike sile i njihovi klovnovi, nažalost
Čime? Silom?

Moglo bi za promjenu...postaje monotono na "ovijem" prostorima..za mog frenda @Enigma uz pjesmu :orkestar:

Božidar Ivanišević, Banja Luko....png

Back