Dodik predložio treći entitet za Hrvate u BiH. U Sarajevu pobjesnili

Eto, ja koji klevetam baju smatram ds RS i Srbima u BiH najmanje odgovara treci entitet, a vama ljutim patrijotama to nimalo ne smeta. :hahaha:
Zašto bi nam smetao još jedan korak u raspadu BiH?
Tvoja ekipa istomišljenika na forumu nam objašnjava da nam je interesu odricanje od Kosmeta, narušavanje veza sa Rusima, borba za opstanak BiH, da montenegrini ovladaju CG...
Šta reći, baš ste slatki... :mrgreen:

Nemoj i ti bit jedan u niz Srba koji su plakali i Trumpu, i Ursuli i Bogu Svetom da kako se to može dozvoliti :mrgreen:
Vidiš i sam koliko ste bitni kad vas ni tad nisu doživjeli.. možda znaju nešto što mi ne znamo pa čekaju s otvaranjem pandorine kutije i puštanjem 500k povampirenih ustaša.
Ne čini li ti se da malo širiš temu ne bi li pobegao od suštine: Četnici mogu, ustaše ne mogu da se veličaju. Nisu isto kako si pokušao da slažeš. :)

Zašto bi nam smetao još jedan korak u raspadu BiH!
Tvoja ekipa istomišljenika na forumu nam objašnjava da nam je interesu odricanje od Kosmeta, narušavanje veza sa Rusima, borba za opstanak BiH, da montenegrini ovladaju CG...
Šta reći, baš ste slatki... :mrgreen:
Ma da,Zagreb bi sa trecim entitetom u rukama rusio BiH sa Dodikom. Sreca pa se neces uveriti kolika je to zabluda. :mrgreen:

Eto, ja koji klevetam baju smatram ds RS i Srbima u BiH najmanje odgovara treci entitet, a vama ljutim patrijotama to nimalo ne smeta. :hahaha:
baja se sam uplice u blato politickim postupcima koje ce morati da odradi da bi sebi kupio slobodu.

narod srpske ko ebe...on je za njega i sve oko njega samo kolateral.

Pitanje za ljude iz Bosne, ocekujem da ce ih na ovoj temi biti.
Da je politika koju Dodik vodi drugacija ili da je na vlasti neko drugi ko se zalaze za ocuvanje Bosne u sadasnjim granicama da li bi to srpsko stanovnistvo prihvatilo? Kakva je realna atmosfera medju gradjanima Republike Srpske? Sta misle Bosnjaci? Koliko su zarasle ratne rane? Koliko je zajednicki zivot bez ovakvih peripetija uopste moguc ili postoji realna mogucnost da se jednom opet svi dohvate oruzija?

Pitanje za ljude iz Bosne, ocekujem da ce ih na ovoj temi biti.
Da je politika koju Dodik vodi drugacija ili da je na vlasti neko drugi ko se zalaze za ocuvanje Bosne u sadasnjim granicama da li bi to srpsko stanovnistvo prihvatilo? Kakva je realna atmosfera medju gradjanima Republike Srpske? Sta misle Bosnjaci? Koliko su zarasle ratne rane? Koliko je zajednicki zivot bez ovakvih peripetija uopste moguc ili postoji realna mogucnost da se jednom opet svi dohvate oruzija?
BiH treba uništiti. To mislimo!

To je retoričko pitanje kao odgovor na tvoje baljezganje.
baljezgaj i ti o svojoj posvecenosti dobrosusedskim odnosima kao kad se na hr forumu pojavi neko iz srbija a svi uglas kao moroni klikcu i urlaju oprez srboćetnik, srboćetnik :hahaha:

bio svuda, al na hr forumima je pis zivi kojih imbecila ima. ovi radikali su za njih pojam inteligencije. i brinu za srpsko kosovo bas ko ovi iz bosne naprecac danas :lol:

pa jedino oni gaje taj kult pogotovo kad predju u maticu
original Hrvatima i original Srbima nije do toga
Ravna Gora je izvan Matice? A evo ih iz Matice u Višegradu!

Je li ti pokojna drugarica šta u rod? :lol:

mujer-serbio-kEQ--1248x698@abc.jpg

Back