Dodik predložio treći entitet za Hrvate u BiH. U Sarajevu pobjesnili

Ништа од тога.
Додик само поспешује природан процес распада БиХ, који је само питање времена.
Оваква, каква је- не може се одржати без присиле НАТО, која ће ускоро престати.
Додик се припрема за то.
kako se priprema kad je politicka nula koja ni o cemu ne odlucuje?

ah da ceka rusiju u un...eo posle nisa sve trce da mu pomognu :hahaha:

os da kazes da lazem da se tako ponasaju na hr forumima :lol:

i da nemaju i wink satro cetnika :hahaha:

najbolje bilo, pisao vec al da ponovim zbog kolege iz kroacije...srali o kosovu kako cemo mi srbi da ga izgubimo da smo jadni i nikakvi i cerekali se kao mentoli pesmu cak spevali kako je kosovo otislo i da je srbija ko mobitel :lol:

ja samo napisao kad zabari uzmu istru do zadra sto je njino bicete ko baterija za taj mobitel :rotf:

naravno ban u sekundi i u odsustvu ubiti ove srboćetnike...a glavni hr forum...cirkus sa hrčcima.

da postujes administraciju krste sto te pustaju da lupetas.
Baš si smiješan..
Činjenica je da vi Kosovo nemate, i tu sve staje.
Ostalo su četničke kvazifantazije.

Jedan narod sa 3 religije, i jos veca razlika u mentalitetu, obicajima i svemu izmedju Hercegovaca i Bosanaca, nego iz medju ove 3 konfesije, i sad treba da polemisemo, pametni se ujedinjuju, gledaju sta je zajednico i slicno da se potencira, zajedno smo jaci, idioti se vataju za razlike.
Meni ni iz dzepa ni u dzep, imam BiH drzavljanstvo, al ne glasam, ko sam ja da vama biram vlast, ali mislim generelno da neko gleda sa strane mislio bi da je u zoološkom vrtu.

Jedan narod sa 3 religije, i jos veca razlika u mentalitetu, obicajima i svemu izmedju Hercegovaca i Bosanaca, nego iz medju ove 3 konfesije, i sad treba da polemisemo, pametni se ujedinjuju, gledaju sta je zajednico i slicno da se potencira, zajedno smo jaci, idioti se vataju za razlike.
Meni ni iz dzepa ni u dzep, imam BiH drzavljanstvo, al ne glasam, ko sam ja da vama biram vlast, ali mislim generelno da neko gleda sa strane mislio bi da je u zoološkom vrtu.
zamisli da evropa otvoremn srca primi takvu bih...samo im to treba kao kamen oko vrata.

i vi imate istru samo na papiru jer zagreb ocima ne mogu da smisle posto su svi za italiju. da vam nije podravine i onih ustaskih naseobina koje i dan danas ostase iste ko u ndh, hrvatski "patriotizam" bi nestao :lol:
Dada.. ti ćeš ga znati a nisi prdnuo metar dalje od kafane gdje ti pune glavu ovakvim glupostima.
I ne širi temu, činjenica ostaje, nemate ni K od Kosova, osim na frižideru u obliku magneta.

Pa ujedini onda RS i Srbiju, ako se pametni ujedinjuju. Može i cela BiH sa Srbijom.

U Sesvetama ne žive Hrvati već isključivo Bošnjaci, tako da je taj tvoj "drugar" Hrvat isto koliko i ti.
:lol:

drugar je ustasa, deklarisani, jos pre hdzovskog nacionalnog moderisanog ustastva koje je zapatilo u uspavane hrvate.

bas ko sto u istri znam more ljudi i sta misle o ostatku hrvatske... spremite se za reviziiju osimskih sporazuma.

Back