Sprema se prava bomba! Uskoro vojni savez Srbije i Mađarske! Vučić i Orban u pregovorima!!!

Ništa od te tvoje umne gimanstike. :thumbdown: Hrvati su za razliku od Nijemaca i Talijana, čak i Francuza imali jaki antifašistički pokret i ni po čemu se ne mogu zamijeniti s Nijemcima ili Talijanima. Štoviše, hrvatski narod, za razliku od njemačkog, nije nikada svojom voljom izabrao ustaše na vlast, već su oni vlast stekli državnim udarom. Prema tome, tu nema bilo kakve odgovornosti hrvatskog naroda. Ustaški režim je uzdržavan strahovladom uz vojnu pomoć i moć Nijemaca i Talijana.

Dakle, tvoj komentar je prdac u pustinji. :kafa:
Где је тај покрет био? У зраку?
Хрвати су дочекали Немце цвећем, и добровољно трчали да буду Усташе. Нешто нисам видео податке да су се Хрвати борили против себе? Зашто би то радили, када је Усташтво део Хрватског бића? Зашто су требали доћи партизани да "ослободе" Хрватску? Зашто су фигуре попут Степинца, Будака и црне легије и дан данас хероји? Зашто допуштате окупљање на Максимиру?
Ајд што лажете друге, него што лажете себе?

Пре почетка рата је било око 4500 усташа а онда је магично порастао на 30 хиљада.
"Домобрана" то јест војске која се регрутовала само од Хрвата је било 75 хиљада.
Број Хрвата у Југословенској Војсци у Отаџбини је био симболичан. Чак је било више муслимана него Хрвата.

Док у Партизанима је било 20 процената, и то је било пред крај рата, пре него што су усташе само замениле своје униформе.

Дакле о каквој ти антифашистичкој борби говориш? Смејурија.

Poslednja izmena:
Čitao jesi, razumio nisi. Tako da je svejedno kad ne kapiraš. Da imamo milijun Deretića, ne bi nadmašili vaše Deretiće i vašu mitomaniju kojoj se smije čitav svijet. Lažov svakako jesi, jer to potkrepljuju činjenice. :kafa:
"Razumio sam" ti sigurno nisi deo Purgera i ostalog urbanog dela Hrvatske koje sam opisao, kao sto sam napomenuo apsolutno ih shvatam.
Dokopao si se neke od tudih urbanih sredina i unistio je, prepustam te nasim verzijama tvog mentalnog i ostalog nakaradnog sklopa, nemam volje cak ni da ih imenujem.
Zavrsavam diskusiju.

Где је тај покрет био? У зраку?
Хрвати су дочекали Немце цвећем, и добровољно трчали да буду Усташе. Нешто нисам видео податке да су се Хрвати борили против себе? Зашто би то радили, када је Усташтво део Хрватског бића? Зашто су требали доћи партизани да "ослободе" Хрватску? Зашто су фигуре попут Степинца, Будака и црне легије и дан данас хероји? Зашто допуштате окупљање на Максимиру?
Ајд што лажете друге, него што лажете себе?

Пре почетка рата је било око 4500 усташа а онда је магично порастао на 30 хиљада.
"Домобрана" то јест војске која се регрутовала само од Хрвата је било 75 хиљада.
Број Хрвата у Југословенској Војсци у Отаџбини је био симболичан. Чак је било више муслимана него Хрвата.

Док у Партизанима је било 20 процената, и то је било пред крај рата, пре него што су усташе само замениле своје униформе.

Дакле о каквој ти антифашистичкој борби говориш? Смејурија.
Koliko se ja sjećam, a sjećam, vođa cjelokupnog antifašističkog pokreta u Jugoslaviji bio je Hrvat Tito. Hrvatski partizani su, zajedno sa Srbima iz Hrvatske oslobodili Srbiju od fašizma, jer tamo uopće nije bilo antifašista. Mi smo oslobodili vas 1945. godine!

Domobrani nisu ustaše. To je bila redovna vojska popunjavanja obaveznom regrutacijom. JVO su bili fašistički kolaboracionisti, tako da je za ponos što je broj Hrvata među tim fašistima bio simboličan. Hrvatski antifašistički pokret je bio masovan i brojan, daleko veći i jači od mnogih drugih europskih. Hrvati su dali velik broj narodnih heroja Jugoslavije.

"Razumio sam" ti sigurno nisi deo Purgera i ostalog urbanog dela Hrvatske koje sam opisao, kao sto sam napomenuo apsolutno ih shvatam.
Dokopao si se neke od tudih urbanih sredina i unistio je, prepustam te nasim verzijama tvog mentalnog i ostalog nakaradnog sklopa, nemam volje cak ni da ih imenujem.
Zavrsavam diskusiju.
Hvala Bože da si se sjetio prekinuti svoje laprdanje. Podržavam! :ok:

Ne bih baš rekao da postoji nekakva poveznica između Srba i Mađara. Kroz povijest su uglavnom bili u antagoniziranim odnosima, tako da je teško tvrditi da bi se radilo o nekakvom prirodnom partnerstvu. Više bi to bio nekakav prinudni savez po dogovoru - neka sve bude pošteno pa tko koga prevari. Tu prvenstveno mislim na Mađare koji se nisu odrekli Vojvodine, jer ih i dalje boli Trianon.
Taman sam mislio da se "sklonim" sa teme kroz istoriju su ziveli u harmoniji koju je narusavao uglavnom Bec.
Od Rakocijeve, ili Rakosijeve bune kada su na nagovor spomenutih promenuli stranu, preko revolucije 1848 gde je primenjen isti scenario, bilo je jos slicnih situacija nadaljelje, ali su se odnosi uvek izgladili.
Srbi su svoj maksimalni ekonomski, obrazovni i politicki prosperitet dostigli upravo u AU monarhiji tacnije Ugarskom delu.
Trianon sam ti opisao "kada ste seli za pregovaracki sto" kao novodni pobednici. u tvojoj mentalnoj gimnastici kako volis da se izrazavas.

Taman sam mislio da se "sklonim" sa teme kroz istoriju su ziveli u harmoniji koju je narusavao uglavnom Bec.
Od Rakocijeve, ili Rakosijeve bune kada su na nagovor spomenutih promenuli stranu, preko revolucije 1848 gde je primenjen isti scenario, bilo je jos slicnih situacija nadaljelje, ali su se odnosi uvek izgladili.
Srbi su svoj maksimalni ekonomski, obrazovni i politicki prosperitet dostigli upravo u AU monarhiji tacnije Ugarskom delu.
Trianon sam ti opisao "kada ste seli za pregovaracki sto" kao novodni pobednici. u tvojoj mentalnoj gimnastici kako volis da se izrazavas.
A ja sam se ponadao da si završio. :roll: :fdlan:

Koliko se ja sjećam, a sjećam, vođa cjelokupnog antifašističkog pokreta u Jugoslaviji bio je Hrvat Tito. Hrvatski partizani su, zajedno sa Srbima iz Hrvatske oslobodili Srbiju od fašizma, jer tamo uopće nije bilo antifašista. Mi smo oslobodili vas 1945. godine!

Domobrani nisu ustaše. To je bila redovna vojska popunjavanja obaveznom regrutacijom. JVO su bili fašistički kolaboracionisti, tako da je za ponos što je broj Hrvata među tim fašistima bio simboličan. Hrvatski antifašistički pokret je bio masovan i brojan, daleko veći i jači od mnogih drugih europskih. Hrvati su dali velik broj narodnih heroja Jugoslavije.
Opisao si antifasiste koji su pocinili pokolj u Vojvodini i pogrom neduznog stanovnistva, vrati se na moje prethodne postove.
Ti si zrtva indoktrinacije nastale cetres'pete koja u kombinaciji sa nvonastalom povjescu stvara katastrofalne posledice.

A ja sam se ponadao da si završio. :roll: :fdlan:
Normarlno da ne zelim diskutovati sa tobom, ali neke poruke izazivaju odredene reakcije na koje je potrebno odgovoriti zbog ostaog dela foruma i onih koji ga citaju
Hrvatski dereticevac pokusava da izvrgne ruglu nekoga, pri tome nije u stanju sastaviti recenicu bez upotrebe smajlija.
Svaki normalan Hrvat dobija transver blama citajuci tvoje upise.

Normarlno da ne zelim diskutovati sa tobom, ali neke poruke izazivaju odredene reakcije na koje je potrebno odgovoriti zbog ostaog dela foruma i onih koji ga citaju
Hrvatski dereticevac pokusava da izvrgne ruglu nekoga, pri tome nije u stanju sastaviti recenicu bez upotrebe smajlija.
Svaki normalan Hrvat dobija transver blama citajuci tvoje upise.
Saberi se, čovječe! Pretvaraš se u karikaturu.

Још кад би то што си рекао било истина где би ти био крај? Хрвати су убијали и пљачкали, па онда трчали оном сотонском псу и пунили му ризницу са 12 сандука злата (од тога 3 сандука златних зуба избијених убијеним Србима), да купе спасење од стрељања. У суштини чинили су неописиве злочине и на себе навукли вечно проклетство за мало попљачканих оваца и кокоши. А онда су херојским пацовским каналима збрисали у Аргентину да се и тамо прославе. ЈВУО је била војска подржана од Американаца и Британаца. А ослобођење од Немаца у Србији су извршили Срби и Црвеноармејци у јесен 1944. , за разлику од патетичних слуга сотоне који су се вукли за својим монструозним господарима све до 13. маја 1945. Ништа витешко у том покушају државе није било. Боље би ти било да говориш о бискупу Мандићу и бискупу Штросмајеру него о оном керећем изроду. Али *******, као и сваки Хрват, волиш историјску фикцију да би опрао срам са себе и свог изрода од народа.

Проблем је што савезујете са узурпаторима дела територије Србије и имате војне трупе на њој.
Vezali ste i vi sa uzurpatorima hrvatskog teritorija devedesetih pe eto preživjeli smo..Tako ćete i vi..

Још кад би то што си рекао било истина где би ти био крај? Хрвати су убијали и пљачкали, па онда трчали оном сотонском псу и пунили му ризницу са 12 сандука злата (од тога 3 сандука златних зуба избијених убијеним Србима), да купе спасење од стрељања. У суштини чинили су неописиве злочине и на себе навукли вечно проклетство за мало попљачканих оваца и кокоши. А онда су херојским пацовским каналима збрисали у Аргентину да се и тамо прославе. ЈВУО је била војска подржана од Американаца и Британаца. А ослобођење од Немаца у Србији су извршили Срби и Црвеноармејци у јесен 1944. , за разлику од патетичних слуга сотоне који су се вукли за својим монструозним господарима све до 13. маја 1945. Ништа витешко у том покушају државе није било. Боље би ти било да говориш о бискупу Мандићу и бискупу Штросмајеру него о оном керећем изроду. Али *******, као и сваки Хрват, волиш историјску фикцију да би опрао срам са себе и свог изрода од народа.
I što je bilo kad si se probudio? :kafa:

I što je bilo kad si se probudio? :kafa:
Истина боли, знам да ти је тешко. Ево ти сличица да се осећаш боље. Можда запалиш до Аргентине, да посетиш обитељ. :)

Prilozi

• img_1_1742740398236.jpg
    img_1_1742740398236.jpg
    99,6 KB · Pregleda: 6

Вучић разговарао са Орбаном: Унапредићемо односе у војно-одбрамбеној сфери

Председник Србије Александар Вучић саопштио је да је у телефонском разговору са председником Владе Мађарске Виктором Орбаном договорио унапређење међусобних односа две земље у свим сферама друштвеног живота, укључујући војно-одбрамбену.
"Ускоро потписујемо важне и велике ствари", подвукао је председник Србије.
:bravo:

Hrvati su postali Šiptarski konjušari

Ah, Tihi, vidim da si se odlučio za klasičnu srpsku medijsku gimnastiku – vjerovati svakom neprovjerenom traču koji se pojavi u režimskim tabloidima. Dok se Hrvatska, Albanija i Kosovo formalno dogovaraju o suradnji, ti se oslanjaš na priče iz medija poput Kurira i Informera, koji najavljuju "pravu bombu" o vojnom savezu Srbije i Mađarske, bez ikakvih konkretnih dokaza ili službenih izjava :mrgreen:

Možda bi bilo korisno pričekati službene potvrde prije nego što počneš slaviti ili kritizirati. U međuvremenu, uživaj u svojim kokicama dok pratiš ovu medijsku sapunicu.

Back