Додик после разговора с Путином: Русија не оставља своје пријатеље!

Тихи

Starosedelac
Poruka
161.898

Додик после разговора с Путином: Русија не оставља своје пријатеље!​


677z381_677z381_dodik-putin.jpg

(Фото EPA-EFE/ALEXEY FILIPOV/SPUTNIK/KREMLIN/POOL)

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је након данашњег разговора са председником Руске Федерације Владимиром Путином у Казању да је показана једна пажња и стрпљење за позицију Републике Српске у континуитету свих ових година, као и да Русија не оставља своје пријатеље.
"Сваки пут је то посебан догађај. Мислим да једна мала Република Српска успева на овај начин да скрене пажњу на оно што јесте. То није лако. Данас је Русија и председник Путин један од најважнијих глобалних људи и лидера", рекао је Додик.


Истакао је да се показује једна пажња и стрпљење за позицију Републике Српске у континуитету свих ових година.

"Верујем преко 15-20 година колико сам био у прилици да се срећем с њим. Свакоме импонује. И то говори о томе да Русија, како то често председник Путин каже, не оставља пријатеље. Русија разуме односе и како треба да се односи у међународним односима", рекао је председник Српске.

Подсећа да је Русија сведок потписа Дејтонског споразума, један од оних који су сведочили историјском догађају.

"Русија је остала на истим позицијама, сведок онога што је потписано, слова како је написан, за разлику од САД, Британије, Француске који су све учинили да развале Дејтонски споразум", поручио је Додик у изјави за РТРС.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...s-Putinom-Rusija-ne-ostavlja-svoje-prijatelje

Vladimir Putin - srpski najveci prijatelj.

Ziveo Milorade!

Nema Srbima bez Rusa nista!
 

Back
Top