Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 44.227
Kad Lavrov dolazi po ikonu?To se kaže odbačen. Nije predlog ni podnešen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad Lavrov dolazi po ikonu?To se kaže odbačen. Nije predlog ni podnešen.
Ne prdi, to što ti kozočuvar ne razumiješ nije moj problem.Ajoj, da sa nestankom SSSR-a svijet prestaje postojati, da na pečatu ništa nema veze sa Ukrajinom, da pečat zapravo ne postoji, da je Dodik oličenje poštenja.....
To nisi pisao? Aj dobro je za danas, ako te još malo vodam po forumu kao budalu optužiti će me za maltretiranje retardiranih.Ne prdi, to što ti kozočuvar ne razumiješ nije moj problem.
Vraćena je vlasniku koji je htio pokloniti.Kad Lavrov dolazi po ikonu?
Vraćena je vlasniku koji je htio pokloniti.
Naravno da nisam već si ti retardinjo.To nisi pisao? Aj dobro je za danas, ako te još malo vodam po forumu kao budalu optužiti će me za maltretiranje retardiranih.
Ako je ukrajinski pečat zašto je BiH nije vratila Ukrajini preko ministarke vanjskih poslova koja je muslimanka?To nisi pisao? Aj dobro je za danas, ako te još malo vodam po forumu kao budalu optužiti će me za maltretiranje retardiranih.
Misliš da je ikona kod nje?Ako je ukrajinski pečat zašto je BiH nije vratila Ukrajini preko ministarke vanjskih poslova koja je muslimanka?
Ukrajinski ministar vanjskih poslova Dmitro Kuleba optužio je u srijedu predsjedatelja Predsjedništva BiH Milorada Dodika da lažima pokušava prikriti činjenicu kako je ikona koju je poklonio ruskom ministru vanjskih poslova Sergeju Lavrovu ukradena.Naravno da nisam već si ti retardinjo.
Pa u institucijama BiH je bila. U Sarajevu. Zašto nije izuzeta naredbom tužilaštva?Misliš da je ikona kod nje?
Ukrajinski ministar vanjskih poslova nije podnio nikakav dokaz da je Ukrajina vlasnik ikone niti da je ta ikona kulturno blago.Ukrajinski ministar vanjskih poslova Dmitro Kuleba optužio je u srijedu predsjedatelja Predsjedništva BiH Milorada Dodika da lažima pokušava prikriti činjenicu kako je ikona koju je poklonio ruskom ministru vanjskih poslova Sergeju Lavrovu ukradena.
To ti misliš, koliko se zna ikona nije napustila BL.Pa u institucijama BiH je bila. U Sarajevu. Zašto nije izuzeta naredbom tužilaštva?
Pečat sve kazuje.Ukrajinski ministar vanjskih poslova nije podnio nikakav dokaz da je Ukrajina vlasnik ikone niti da je ta ikona kulturno blago.
Da, a na njemu ne piše Ukrajina.Pečat sve kazuje.
Pa bila je u Sarajevu, zašto je tužilac nije izuzeo? Mogao je to da uradi a nije. Zašto?To ti misliš, koliko se zna ikona nije napustila BL.