Dodik ne blefira! Udar na BiH!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mogu više, gadi mi se živjeti ovdje :(
Ne želim da mi život prolazi u stepnji, strahu. Ne želim da rodim djecu u zemlji u kojoj ispada najbitnije ko je, šta je, kako se zove a ne kakav je čovjek.
To je prolazno, dugo je trajalo i mislim da će uskoro biti iza nas. No opet, po volji, a ako ti se ne svidi uvijek možeš da se vratiš.
Smučili su se i meni ali se nadam da neće otjerati sve normalne odavde.

Kad smo već tu, dok smo još tu, Milka od jagode, 300 grama, samo 3,99 marke u Đuriću :)
Oj đe mi to pominješ. Sad mi se jede čokolada. Ramazanski popust počeo od juče čini mi se, totalni kolaps saobraćaja oko Đurića na Kuli.
Niđe sukoba ni svađa, ljudi iz federalnog i istočnog Sarajeva se međusobno sretali i kretali. :heart:

Bila i policija, regulisali saobraćaj i samo napravili još veću gužvu.

Oj đe mi to pominješ. Sad mi se jede čokolada. Ramazanski popust počeo od juče čini mi se, totalni kolaps saobraćaja oko Đurića na Kuli.
Niđe sukoba ni svađa, ljudi iz federalnog i istočnog Sarajeva se međusobno sretali i kretali. :heart:

Bila i policija, regulisali saobraćaj i samo napravili još veću gužvu.
Ma policija ispala fer skroz, parkiraš đe hoćeš. Da, sad je Ramazanski popust, imaju vrh cijene stvarno, ovako su čestitali..

Poštovani kupci,
U duhu posta i zajedništva, u periodu od 03.03. do 10.03 pripremili smo posebnu akciju koja će vam olakšati dane posta i unijeti toplinu u vaše domove.
Neka vam post donese unutrašnji mir, snagu i radost! 🌿
"Post nije samo uzdržavanje od hrane, već i prilika da budemo bolji – u mislima, riječima i djelima."
Srećan i blagosloven početak posta!

Zaboravih i sliku :)

264.jpg

Ma policija ispala fer skroz, parkiraš đe hoćeš. Da, sad je Ramazanski popust, imaju vrh cijene stvarno, ovako su čestitali..

Poštovani kupci,
U duhu posta i zajedništva, u periodu od 03.03. do 10.03 pripremili smo posebnu akciju koja će vam olakšati dane posta i unijeti toplinu u vaše domove.
Neka vam post donese unutrašnji mir, snagu i radost! 🌿
"Post nije samo uzdržavanje od hrane, već i prilika da budemo bolji – u mislima, riječima i djelima."
Srećan i blagosloven početak posta!

Zaboravih i sliku :)

Pogledajte prilog 1691935
Tako i treba, svim dobrim ljudima. :ok:

Dodikov sin: Trumpovi ljudi su me pitali što bi bilo kad bi se RS pripojio Srbiji​

Tatin sin. Jednom kada je Igor (tatin sin) dobio dva milijuna od RS za posao s voćnjakom, Dodik je to obrazložio da je bolje da mu sin radi nego da se drogira. Dodikova porodica je ustvari vlasnik RS, a RS je nejgov feud. Njima ne treba pripojenje Srbiji već status qou, odnosno, stalna tenzija i usmjeravanje pozornosti, dok oni kradu, kradu, kradu... Najbolje zanimanje na ovim prostorima je nacionalni lider. A ako ga pipneš ugrožavaš naciju.

pobogu dragone da nije stranaca vi biste se istrijebili do sad po Bosni. Da li si ti svjestan da 30 god nakon rata vi istu tesete i nijeste u stanju da trasirate put svojoj djeci. Taj stranac Smith svakako ne treba da je tu i Bosna bi trebala da mu se zahvali za usluge jer nije u stanju da doprinese vasem boljitku ali ni Vucicu dok je predsjwdnik Srbije nije mjesto u Bosni i da daje lazni osjecaj snage srpskoj strani a vjetar u krila vehabijama iz federacije. No Vucic lijepo u Novi Pazar pa tamo nek gradi odnose sa muslimanima ali ih je tamo pustio da grade dzamahiriju da mi se ne mili kafa tamo da popijem kad odem.
Patetika.

A, želim vam reći da Helez organizuje tajne sastanke s oficirima OS BiH koji su Bošnjaci. Oni prave tajne planove i da su oni jedini koji ruše ustavni poredak. To je stvaranje bosanskog Hamasa. To nema nikakve veze sa pristupanjem Evropi i to je ono što destabilizuje region i BiH. Zato je RS spremna da brani svoj teritorijalni integritet i institucije. Nećemo dopustiti da se ovdje stvori sjeme zla zbog kojeg nikad neće biti mira. Sve ćemo raditi javno. Nećemo dozvoliti da živimo u zemlji u kojoj se stvara bosanski Hamas na čemu trenutno rade Helez i neki ljudi koji su na svu sreću toliko inteligentni da sve pričaju i sve otkrivaju", kazao je Stevandić u nevjerovatnim i ničim potkrijepljenim optužbama.

Pucaće sigurno.
Ako se desi da samo 1 iz Sipe naoružan kroči na tlo RS i ne bude eliminisan, kreće nestanak RS i svi Srbi će biti pobijeni i proterani.
Ali pošto će taj prvi iz Sipe koji kroči na tlo RS sigurno biti eliminisan, RS je odbranjena zauvek jer ima mnogo dobrovoljaca iz Srbije i Crne Gore koji bi priskočili u odbranu. I RS ima vojnu zaštitu Rusije koja ima nuklearno oružije
( 4.tačka doktrine Ruske upotrebe nuklearnog oružija je odbrana Republike Srpske, Kaljingrada, Srbije, Kube, Venecuele, Belorusije i Pridnestrovlja )

To isto kaze i Vucic,svi su izdajice,samo ja patriota,a sve prodade i izdade.Isti slucaj sa Dodikom

Sve bi to Imalo smisla da politicka djelovanja opozicije i proteste studenata ne podrzavaju politicke pristalice Kurtija i pristalice Ovk

Koliko god dobru ili losu politiku vodio Vucic,dok god postoje na politickoj sceni ljudi koji se ponasaju odvratno i autosovinsitcki i dok god postoje ljudi koji prave emisije na Tv a dosli iz Hrvatske ili bilo koje zemlje Ex Yu i o Srbima pisu najgore,logicno da ce Srbi glasati Vucica pa makar najgori bio.Nije Vucic toliko ubjedio Srbe koliko je opozicija ogadila samu sebe Srbima i to rade vec od 1990 ih do danas,samo do 2012 kod Srba je to prolazilo.A svi ti sto pisu ruzno a nisu ni Srbi dobar dio njih,oni nece reci da su Antisrbi vec su realisti a u tom realizmu nikada nece osuditi kada mnogi narodu sire antisrpstvo po zemljama Ex Yu i kada pjevaju ustaske pjesme sto onda ti gradjani cute i ne kritijuju i to.Kritikuje se sve sto je ekstremno ako je neko gradjanista ili se cuti ovako ispadaju licemjerni i autosovinisti,odvratno,zato mnogi Srbi i nemaju kriticki odnos prema Vucicu iako vide i njegovu losu politiku

B92 je Tv koji je primjer zasto Vucic traje toliko dugo

Ti mozes sada reci ali Vucic je takav i takav i najgori,dzaba da je jos 100 puta gori opet ce ga Srbi vecinski glasati,jer se ponizavate i ogadili ste se Srbima jer se ulaguujete i izvinjavate svim Antisrbima,mnogi ti gradjanisti idu na antisrpske Tv sirom Ex Yu da pljuju po vlasti u Srbiji

Poslednja izmena:
Juče sam izneo pogrešnu procenu da će Dodik izblefirati i da neće ispuniti obećano kad ga osude.
Jbg svaki dan slušam Vučića kako laže i preti a posle savije kičmu i dobije po ušima pa sam i pod tim uticajem pogrešio.
Naime u 4 sata je zakazana sednica R Srpske na kojoj će po svemu sudeći Dodik doneti 4 kontroverzna zakona koji maltene izbacuju Bosnu iz RS a odnosno RS iz Bosne!

https://www.euronews.rs/evropa/region/158985/dodik-najavio-donosenje-niza-vaznih-zakona/vest

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...-u-evo-sta-pise-u-prijedlogu-zakona/250227104

Back