Dodik ne blefira! Udar na BiH!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aneks 10.

Aneksom 10 (Dejtonski sporazum), koji se odnosi na Sporazum o civilnoj provedbi, navodi se, između ostalog, da će visoki predstavnik “olakšati rješenje bilo kojih poteškoća koje nastanu provedbom civilnoga rješenja, ako Visoki predstavnik prosudi da je to potrebno”, kao i da “ima ovlaštenje za konačnu interpretaciju ovoga Sporazuma o civilnoj provedbi mirovnoga rješenja”.
I gdje tu piše da ima pravo da nameće zakone i mjenja Dejtonski sporazum?

Pitala sam za Dan državnosti, 25.11.
Je li to dogovoren datum? Šta vi imate sa antifašističkim datumima kada ste bilina strani fašista u Drugom svjetskom ratu a Izetbegović još i osuđen na tri godine zatvora zbog podrške SS trupama?

106842.jpg

Ako procijeni da je potrebno-može. Misliš li ti majke ti da je Tegeltija bolji pravnik :D od stručnih timova koji napraviše ovo što živimo?
Kako mu je Dodik dozvolio da se zaljubi u muslimanku Aminu? Avaj, još novinarka Hayat televizije :D
Pa ja te pitam gdje piše da može nametati zakone? Nigdje ne piše.
Znaš li ti šta su to zakoni a šta su odluke i rješenja?

Nama? Misliš nama Srbima?

Sa srećom treba da je nama svima zajedno jer neće jednima biti dobro dok je drugima loše, zapamti.

Imamo jednu državu i neće biti dobro dok je god jednima loše u njoj. Treba naći zajedničko rješenje, dogovarajte se dok možete.
Ma prođi me se, ja samo jednu brigu imam, koju državu izabrati kao onu u koju se selim :D
Srećno vam bilo, im bilo, njima bilo, kako oš.

Pa to ću raditi iz Italije ili Švedske :D kao i svi
Domovina se najviše voli iz daljine!
Ma kakva Evropa, to je više iscrpljeno. Budućnost je Kina, hajde da mi zajedno radimo sa Kinom biznis, mi imamo bescarinski sporazum sa njima, vidiš da i Tramp želi da posluje sa njima.
Ja i ti bi se lako dogovorili oko biznisa. Znaš kako dobre automobile i kejbin haus kućice prave za 15 000 evra? To je ludilo.
Sad ćeš ti reći da je upitan takav kvalitet ali to sam i ja pomislio kad ono međutim - iznenađenje, kvalitet je ekstra a garancija dugogodišnja.

Pravimo od Sarajeva i Istočnog Sarajeva moderne građevine, onda se lako dogovarati. Ha ja...

Ne može ni krenuti kada umjesto da prihvate poziv na dogovor sa sunarodnicima oni sazivaju EUFOR i strane sile da maltletiraju te iste sunarodnike.
Ma dragone vasi sadasnji politicari mogu samo da Vas dodatno mute tj njihovi su pozivi na dogovor samo da vas drze u po etnije da ih ne oćerate jer vam ne obezbjedjuju dobre poslove. No ka braca Srbijanci, studente I nepokvarene naprijed, pa ako bude srece , natjeraju politicare da postanu public servants a ne gospodari.

Ma kakva Evropa, to je više iscrpljeno. Budućnost je Kina, hajde da mi zajedno radimo sa Kinom biznis, mi imamo bescarinski sporazum sa njima, vidiš da i Tramp želi da posluje sa njima.
Ja i ti bi se lako dogovorili oko biznisa. Znaš kako dobre automobile i kejbin haus kućice prave za 15 000 evra? To je ludilo.
Sad ćeš ti reći da je upitan takav kvalitet ali to sam i ja pomislio kad ono međutim - iznenađenje, kvalitet je ekstra a garancija dugogodišnja.

Pravimo od Sarajeva i Istočnog Sarajeva moderne građevine, onda se lako dogovarati. Ha ja...
Ne mogu više, gadi mi se živjeti ovdje :(
Ne želim da mi život prolazi u stepnji, strahu. Ne želim da rodim djecu u zemlji u kojoj ispada najbitnije ko je, šta je, kako se zove a ne kakav je čovjek.

Kako se može vidjeti na fotografijama, sastanku sa Dodikom i Željkom Cvijanović prisustvovali su zamjenik direktora OSA-e Risto Zarić, direktor SIPA-e Darko Ćulum, zamjenik direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Goran Amidžić, direktor Službe za poslove sa strancima Žarko Laketa, te Veljko Lazić, pomoćnik direktora Granične policije BiH.

sastanak.jpg

Back