Dodik ne blefira! Udar na BiH!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma nije ali bez svake sumnje će reći..
Žao mi je što se sve ovo dešava.
Stvar je u tome što se ništa ne dešava što će uticati na tvoj lični život. Nećemo da se pridržavamo nametnutih odluka VP, i to je sve. Što ne znači da ti neće stizati gas u Sarajevo.
Dakle, samo ne doživljavaj stvari dramatično.

Stvar je u tome što se ništa ne dešava što će uticati na tvoj lični život. Nećemo da se pridržavamo nametnutih odluka VP, i to je sve. Što ne znači da ti neće stizati gas u Sarajevo.
Dakle, samo ne doživljavaj stvari dramatično.
Nisam tinte pila da bih dopustila da mi nešto utiče (negativno) na život. Nek rade šta hoće, baš me briga. Ja odoh :D

Ma pametan/na, ne znam šta je, boli je k :D
Ma bona pa meni nije jasno kako više ne skontate da vam Srbi nisu neprijatelji? Dokle će vas britanci praviti budalama, za njih ste vi isti kao i mi, naivci, boli ih dupe i za jedne i druge.

Vi niste taj zapadni mentalitet u kulturološkom smislu da podržavate svakakve društvene devijacije i raslojavanje po ekstremno bogatim i ekstremno siromašnim državama, Nijemac vam naređuje i njemu se klanjate a komšije gledate kao krvnike.

Kako to u Rusiji može da živi zajedno više od 100 naroda, muslimana i pravoslavaca pa i katolika, budista itd. a ovde ne mogu tri?!

Ma bona pa meni nije jasno kako više ne skontate da vam Srbi nisu neprijatelji? Dokle će vas britanci praviti budalama, za njih ste vi isti kao i mi, naivci, boli ih dupe i za jedne i druge.

Vi niste taj zapadni mentalitet u kulturološkom smislu da podržavate svakakve društvene devijacije i raslojavanje po ekstremno bogatim i ekstremno siromašnim državama, Nijemac vam naređuje i njemu se klanjate a komšije gledate kao krvnike.

Kako to u Rusiji može da živi zajedno više od 100 naroda, muslimana i pravoslavaca pa i katolika, budista itd. a ovde ne mogu tri?!
Ko mi, ebote?
Boli me bolan dupe i za BiH i za RS. Hoću da normalno živim, radim, spavam, putujem, jedem, da se ebem. Sve što smo birali i jedni i drugi i treći, u ovih 30 godina nakon rata, smo birali kao dušmanima, k ne valja niko.

Pa Srbi i žele razbijanje države i da ih Dodik predstavlja na takav način.
VIdis covjek iz republike srpske mi je dolje kazao da ja grijesim a ti potvrdjujes da Srbi zele razbijanje drzave. Ja ne mislim da su Dodika izabrali da ih odvede u rat vec mislim da Dodik dobija izbore na nacin na koji ih je Milo dobijao ili sad Vucic.

Ko mi, ebote?
Boli me bolan dupe i za BiH i za RS. Hoću da normalno živim, radim, spavam, putujem, jedem, da se ebem. Sve što smo birali i jedni i drugi i treći, u ovih 30 godina nakon rata, smo birali kao dušmanima, k ne valja niko.
ako ne računamo da si ovde napisala da bi rado komšiji srbinu otela imanje....ako ga prvo ubije neki pristojni mudžos...

Ko mi, ebote?
Vi Bošnjaci.
Da bi normalno živjela treba ti normalno okruženje a da bi bilo normalno okruženje trebaju nam normalni odnosi. A oni se grade na sporazumima i dogovorima, suživotu, toleranciji, propatili smo toliko u ratu a šta smo dobili? Ništa.

Vi Bošnjaci.
Da bi normalno živjela treba ti normalno okruženje a da bi bilo normalno okruženje trebaju nam normalni odnosi. A oni se grade na sporazumima i dogovorima, suživotu, toleranciji, propatili smo toliko u ratu a šta smo dobili? Ništa.
Vidiš, sve dok samo u jednoj strani vidiš krivca za sranjje u kojem jesmo nema dogovora. Reci: ne valjamo mi iz RS-a., ne valjate vi iz Federacije pa o dogovoru i razgovoru možemo pričati.

Da nije stranaca mi bi se i dogovorili ali oni ne daju, samo to Bošnjaci ne razumiju tj. njihovi političari.
S Dodikom se ne bih dogovarala ni ja luda, mekog srca i male sise, nema tih para. Čovjek koji nosi kravatu, koji je predsjednik države, koji predstavlja jedan narod da nekome ko nije njegovog mišljenja javno psuje majku, da pokazuje srednji prst borcu, koji se izražava kao kočijaš-ne! S njim nikakav razgovor ni dogovor, izaberite nešto kulturnije, pametnije, normalnije pa ćemo popričati.

Vidiš, sve dok samo u jednoj strani vidiš krivca za sranjje u kojem jesmo nema dogovora. Reci: ne valjamo mi iz RS-a., ne valjate vi iz Federacije pa o dogovoru i razgovoru možemo pričati.
Evo: ne valjamo ni mi ni vi, sa političkog aspekta. A narodi su dobri. Znam mnogo, mnogo muslimana Bošnjaka koji su strašno dobri ljudi, znam i Srba koji su nikakvi ljudi, dobar čovjek je miris duše bez obzira na vjeru.

Zašto se ne bi dogovarali, zašto dan neki ćelavi drekavac koji posjećuje nacističke skupove kroji kapu?

S Dodikom se ne bih dogovarala ni ja luda, mekog srca i male sise, nema tih para. Čovjek koji nosi kravatu, koji je predsjednik države, koji predstavlja jedan narod da nekome ko nije njegovog mišljenja javno psuje majku, da pokazuje srednji prst borcu, koji se izražava kao kočijaš-ne! S njim nikakav razgovor ni dogovor, izaberite nešto kulturnije, pametnije, normalnije pa ćemo popričati.
Bili su drugi pa opet niste pričali. Naravno da je Dodik ljut zbog političke presude države u kojoj živi. Zar ti ne bi bila?
Da tebi dođe stranac u stan i kaže kako ćeš da rasporediš namještaj inače ideš u zatvor bi li ti bila ljuta i psovala?

Pružio je ruku deset puta do sada, čak bi trebala da više cijeniš njegovu iskrenost nego keženje onog ko ti misli zlo a smješka ti se.

Zapamti, najmanje zla će ti uraditi onaj ko ti u lice kaže šta misli nego lažni prijatelj koji se cereka a u sebi ti želi zlo.

Evo: ne valjamo ni mi ni vi, sa političkog aspekta. A narodi su dobri. Znam mnogo, mnogo muslimana Bošnjaka koji su strašno dobri ljudi, znam i Srba koji su nikakvi ljudi, dobar čovjek je miris duše bez obzira na vjeru.

Zašto se ne bi dogovarali, zašto dan neki ćelavi drekavac koji posjećuje nacističke skupove kroji kapu?
Tako je, to si lijepo rekao. Ali zašto misliš da jednoj strani odgovara da je tu ćelavi drekavac? Ako nismo u stanju da nornalno živimo skupa, kao što i živimo, ne treba ni da živimo, hbg.
Dakle mene što se tiče, otjerajmo ga!

Da nije stranaca mi bi se i dogovorili ali oni ne daju, samo to Bošnjaci ne razumiju tj. njihovi političari.
pobogu dragone da nije stranaca vi biste se istrijebili do sad po Bosni. Da li si ti svjestan da 30 god nakon rata vi istu tesete i nijeste u stanju da trasirate put svojoj djeci. Taj stranac Smith svakako ne treba da je tu i Bosna bi trebala da mu se zahvali za usluge jer nije u stanju da doprinese vasem boljitku ali ni Vucicu dok je predsjwdnik Srbije nije mjesto u Bosni i da daje lazni osjecaj snage srpskoj strani a vjetar u krila vehabijama iz federacije. No Vucic lijepo u Novi Pazar pa tamo nek gradi odnose sa muslimanima ali ih je tamo pustio da grade dzamahiriju da mi se ne mili kafa tamo da popijem kad odem.

Back