Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 6.577
Како си јак....из конектиката...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како си јак....из конектиката...
Ne brini, pokupiću te ja i idemo kod forumaša, primiće izbjeglice valjda, na smjenu po mjesec danaJa imam samo toliko ušteđevine da mogu bježati do...oko 50 km.
Lako je tebi. Tvoji su i Srbi i Hrvati, svi te vole. Iako ti iz nekog razloga voliš Bošnje.Ja imam samo toliko ušteđevine da mogu bježati do...oko 50 km.
Jesi li se ti to propio Aleksije? Šteta, a bio si bistar.Lako je tebi. Tvoji su i Srbi i Hrvati, svi te vole. Iako ti iz nekog razloga voliš Bošnje.![]()
Теби је вероватно и лаж да је онај кримос Цацо или како ли се зваше, убио српског свата у Сарајеву 1992-е. Каже, сметала му српска застава!?Pa lažu, evo sad ću ja nazvati Klix i reći da su me napali na Vracama
Joj čime se sve služiš..
Zar nije Delalić ubio svata?Теби је вероватно и лаж да је онај кримос Цацо или како ли се зваше, убио српског свата у Сарајеву 1992-е. Каже, сметала му српска застава!?
Иначе, ово подсећање само због тога да укажем на болну чињеницу како је потребан само један идиотски потез па да почне рат. Рат не треба ником осим идиотима па, према томе, смањи мало то церекање због пресуде Додику јер, да је било памети међу муслиманима у Сарајеву, никад се тај идиотски поступак није ни требао водити јер Шмит ни дан данас нема потврду Савета безбедности да је именован за Високог представника.
Неко поново потпаљује фитиљ на бурету барута на којем пише БиХ а ви то, изгледа, нисте у стању да схватите већ правдате накарадни и политички намештени судски процес против Додика.
Šta reče? Kojih forumaša? Ovih? Pa isto, rat vamo, rat tamo.Ne brini, pokupiću te ja i idemo kod forumaša, primiće izbjeglice valjda, na smjenu po mjesec dana![]()
Супер, јави ми кад буде Црвенкина Јафа на акцији.Na akciji u C Jabuci Jadro, da znaš
A živo mi se ebe čija je.
Ne još. Još uvijek vrtimo šuplju priču.Jel otišao? Jel vrtimo prasiće?![]()
I Jaffa je, veliko pakovanje 3,75!Супер, јави ми кад буде Црвенкина Јафа на акцији.
Што се тиче питања које сам ти упутио је само да ти укажем на свакодневно спиновање јавности, па тако власник ЦЈ коме се мајка звала Нерма би проглашен Додин мали, само зато што је из Бања Луке и што је конкуренција Сенаду из Тузле.![]()
Па бјежи на кредит, јел то проблем.Ja imam samo toliko ušteđevine da mogu bježati do...oko 50 km.
"There is nothing worse than aggressive stupidity" - Johann Wolfgang von Goethe
Ali kako skontati gdje pobjeći, ja imam samo tri države kao opcije, ali nekako bih radije izdržala rat nego familiju kod koje bih moralaПа бјежи на кредит, јел то проблем.![]()
Visoka kamata, pješke ću, pa dokle stignem...Па бјежи на кредит, јел то проблем.![]()
Dobru si ti meni ideju dala-sutra ću ja neki brzi kreditVisoka kamata, pješke ću, pa dokle stignem...
A ko tebi aplaudira dok mukotrpno zarađuješ sendviče?Sarajevo ti aplaudira na tako neovisnom stavu.
Додик само гласно пада...нема рата...ни овде ни код вас...Zato što nas čekaju haos i sukobi najvjerovatnije.
Ovo im nije trebalo i sada više nema nazad. Šteta je već učinjena kao što reče sudija Branko Perić.
Vladaće ti Kričer Martinović i Maja Gojković. I Čale.Jel otišao? Jel vrtimo prasiće?![]()
Ne još. Još uvijek vrtimo šuplju priču.
Како си Миле ојачао Српску?Dodik: Za ovo se pripremamo godinama, pojačavali smo naše kapacitete, podmladili policiju
Piše: M. G.
![]()
Dodik u Narodnoj skupštini (Foto: NSRS)
15 min
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je poslanike Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) da podrže predložene zakone koji se odnose na neprimjenjivanje zakona BiH i zabranu djelovanja, kako tvrde, "vanustavnih institucija" u BiH.
Dodik je tokom obraćanja poslanicima tokom posebne sjednice, koja je sazvana nakon presude donesene protiv njega pred Sudom BiH, istakao da "ovo nije secesija Republike Srpske", već, kako je rekao, "zaštita ustavnog poretka BiH".
"Vraćamo ono što nam je vještački nametnuto", izjavio je Dodik.
Naglasio je da "nema razloga da se stane sa ovim procesom".
"Za ovo se pripremamo godinama, pojačavali smo naše kapacitete, podmladili policiju i ohrabrili sami sebe da dođemo u ovu poziciju. Drago mi je što koalicioni partneri stoje sa nama. Ovo je povoljna situacija za Republiku Srpsku, jer vraćamo subjektivitet. Zato vas pozivam da bez oklijevanja pristupite glasanju za ove zakone", rekao je Dodik.
Također, Dodik je istakao da će RS primjenjivati sankcije prema onima koji budu kršili zakone na njenom prostoru, što je "uobičajeno u svim državama".
Ukoliko dođe do zabrane djelovanja Suda i Tužilaštva BiH, Dodik je najavio ukidanje Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH i donošenje zakona o formiranju ovog tijela u Republici Srpskoj.
"Čim zakon stupi na snagu, biće formiran. To ne može više ni Schmidt ni bilo ko da obustavi", rekao je Dodik.
Dodik je ponovio da je Ustavni sud BiH nelegalan jer odluke donose "tri stranca i dva muslimana". Dodik je naglasio da odlukama Ustavnog suda BiH nije moguće mijenjati Ustav, te da je Republika Srpska strana u Dejtonskom mirovnom sporazumu.
"Republika Srpska i Federacija BiH su strane u Dejtonskom sporazumu, a njihova zloupotreba mora biti prekinuta", poručio je Dodik.
On je dodao da će, ako zakoni ne budu potvrđeni u Vijeću naroda, biti upućeni na razmatranje Ustavnom sudu Republike Srpske.
"To je jedina procedura koja će se poštovati, nijedna druga", poručio je Dodik.
Dodik je također izjavio da neće biti smijenjeni ministri u Vijeću ministara Staša Košarac i Srđan Amidžić, te da SNSD neće dozvoliti da u Vijeću ministara sjede ljudi "koji su protiv Republike Srpske".
"To neće dozvoliti SNSD, ne zbog fotelja, nego zato što neće dozvoliti da tamo sjede ljudi koji su protiv Republike Srpske", zaključio je Dodik.
Vidjećeš sada u martu izmjenu Zakona o porijeklu imovine. Ako i tada ne bude sve jasno jasno, neka gazi sve redom.Dodik: Za ovo se pripremamo godinama, pojačavali smo naše kapacitete, podmladili policiju
Piše: M. G.
![]()
Dodik u Narodnoj skupštini (Foto: NSRS)
15 min
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je poslanike Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) da podrže predložene zakone koji se odnose na neprimjenjivanje zakona BiH i zabranu djelovanja, kako tvrde, "vanustavnih institucija" u BiH.
Dodik je tokom obraćanja poslanicima tokom posebne sjednice, koja je sazvana nakon presude donesene protiv njega pred Sudom BiH, istakao da "ovo nije secesija Republike Srpske", već, kako je rekao, "zaštita ustavnog poretka BiH".
"Vraćamo ono što nam je vještački nametnuto", izjavio je Dodik.
Naglasio je da "nema razloga da se stane sa ovim procesom".
"Za ovo se pripremamo godinama, pojačavali smo naše kapacitete, podmladili policiju i ohrabrili sami sebe da dođemo u ovu poziciju. Drago mi je što koalicioni partneri stoje sa nama. Ovo je povoljna situacija za Republiku Srpsku, jer vraćamo subjektivitet. Zato vas pozivam da bez oklijevanja pristupite glasanju za ove zakone", rekao je Dodik.
Također, Dodik je istakao da će RS primjenjivati sankcije prema onima koji budu kršili zakone na njenom prostoru, što je "uobičajeno u svim državama".
Ukoliko dođe do zabrane djelovanja Suda i Tužilaštva BiH, Dodik je najavio ukidanje Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH i donošenje zakona o formiranju ovog tijela u Republici Srpskoj.
"Čim zakon stupi na snagu, biće formiran. To ne može više ni Schmidt ni bilo ko da obustavi", rekao je Dodik.
Dodik je ponovio da je Ustavni sud BiH nelegalan jer odluke donose "tri stranca i dva muslimana". Dodik je naglasio da odlukama Ustavnog suda BiH nije moguće mijenjati Ustav, te da je Republika Srpska strana u Dejtonskom mirovnom sporazumu.
"Republika Srpska i Federacija BiH su strane u Dejtonskom sporazumu, a njihova zloupotreba mora biti prekinuta", poručio je Dodik.
On je dodao da će, ako zakoni ne budu potvrđeni u Vijeću naroda, biti upućeni na razmatranje Ustavnom sudu Republike Srpske.
"To je jedina procedura koja će se poštovati, nijedna druga", poručio je Dodik.
Dodik je također izjavio da neće biti smijenjeni ministri u Vijeću ministara Staša Košarac i Srđan Amidžić, te da SNSD neće dozvoliti da u Vijeću ministara sjede ljudi "koji su protiv Republike Srpske".
"To neće dozvoliti SNSD, ne zbog fotelja, nego zato što neće dozvoliti da tamo sjede ljudi koji su protiv Republike Srpske", zaključio je Dodik.
Hvala.Na tome će i ostati. Sućut.