Dodik ne blefira! Udar na BiH!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako će te to učiniti većim i boljim vjernikom neka bude sa velikim p :D
No, pravopis kaže drugačije.

Svi nazivi koji predstavljaju neku vrstu pripadnosti – versku, rasnu, političku, profesionalnu – pišu se malim slovom:

-hrišćanin, pravoslavac, katolik, demokrata, doktor, učitelj, direktor, patrijarh, nobelovac, vukovac, delija, grobar.

Ma zezam se, Kćerko. Ja sam ono prema malo izmenjenom Balaševićevom stihu - "čovek sam, belac, slobodni strelac, mani se čiča, ja sam svoj".

Juče sam izneo pogrešnu procenu da će Dodik izblefirati i da neće ispuniti obećano kad ga osude.
Jbg svaki dan slušam Vučića kako laže i preti a posle savije kičmu i dobije po ušima pa sam i pod tim uticajem pogrešio.
Naime u 4 sata je zakazana sednica R Srpske na kojoj će po svemu sudeći Dodik doneti 4 kontroverzna zakona koji maltene izbacuju Bosnu iz RS a odnosno RS iz Bosne!

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...-u-evo-sta-pise-u-prijedlogu-zakona/250227104
Udri Dodice, srpstvo ginuce

Ma ne zalazem se, ali to je cinjenice, da ce morati da aplicira u Sarajevu za kandidaturu za izbore, ili da se udje u vrlo ozbiljan klinc sa Zapadom.
Sve to Dodik razume. Zato se nadam da zna sta radi, jer ako se krene sa ovim moras biti dobro pripremljen. Mi kao obicni posmatraci nemamo uvid u razgovore i pregovore iza kulisa. Tako da ja podrzavam usvajanje ovih zakona a mogu samo da se nadam da nisu isli u coravo na slepo.

Pa objasnila sam ti, vrati se malo gore, ništa od rata sve dok se pare vrte između "nas" i "vas". Smej se smej :D
Problem je što para ima sve manje i kod nas i kod vas :( Ne bih da se mnogo mešam jer zaista nemam nikoga u Republici Srpskoj da bih imala predstavu kako tamo narod živi, al imam utisak da je preživljavanje kao i kod nas, vrhuška pliva u novcu a prost svet pada na priče o patriotizmu i grca u kreditima. Inače, mišljenje ljudi oko mene o Miletu je da je tipičan Vučkov privezak, prepisao model vladanja i korupcije :( možda bi mi bilo draže samo da ga je za sve to optužio sud u Republici Srpskoj.

Back