Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.401
Sarajevo ti aplaudira na tako neovisnom stavu.Tako je, Dodik za RS a Vučić za Srbiju, najbolji političari u univerzumu. Oni su nezamenljivi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sarajevo ti aplaudira na tako neovisnom stavu.Tako je, Dodik za RS a Vučić za Srbiju, najbolji političari u univerzumu. Oni su nezamenljivi.![]()
21. vek, isto tako se govorilo i u XIX, pa opet u XX…Pusti kraju , 21. vek je .
Ima čovek potrebe da pljuje.zato sto si toliko pljuvackih tema otvorio da bi te rado primili zeleni na klixu...ne znam cemu to..u RS ne postoji niko normalan iz opozicije da vodi RS, da ocuva Dejtonski sporazum i kaze NE ovima iz sarajeva...
Ako će te to učiniti većim i boljim vjernikom neka bude sa velikim p
No, pravopis kaže drugačije.
Svi nazivi koji predstavljaju neku vrstu pripadnosti – versku, rasnu, političku, profesionalnu – pišu se malim slovom:
-hrišćanin, pravoslavac, katolik, demokrata, doktor, učitelj, direktor, patrijarh, nobelovac, vukovac, delija, grobar.
Nisam, nego samo kazem.Ma ti si za Saraj’vo? Reci lepi brate, da znamo.
To nije Dodikov problem nego RS : zalažeš se da Sarajevo Srbima određuje podobnost kandidata?Nisam, nego samo kazem.
Sta ce Dodik da radi ako "presuda" (p)ostane pravosnazna na narednim izborima 2026?
Nećemo ovako dočekati pravosnažnu presudu, već je krenulo sa usvajanjem zakona o zabrani rada suda i tužilaštva te SiPA što će rezultovati haosom u BiH. Nažalost.Nisam, nego samo kazem.
Sta ce Dodik da radi ako "presuda" (p)ostane pravosnazna na narednim izborima 2026?
Covek zvani paranojaDodik pravi cirkus da bi zastitio svoju bulj.u, a ovi ko poslusne ovcice za njim.
Ovo je vic cak i za niske standarde besmislicarstva srpske Sluzbe.
Mislim da cak i na tom udbaskom nivou postaje vise liability nego asset.
Zašto “nažalost”, “BiH” treba rasformirati.Nećemo ovako dočekati pravosnažnu presudu, već je krenulo sa usvajanjem zakona o zabrani rada suda i tužilaštva te SiPA što će rezultovati haosom u BiH. Nažalost.
Udri Dodice, srpstvo ginuceJuče sam izneo pogrešnu procenu da će Dodik izblefirati i da neće ispuniti obećano kad ga osude.
Jbg svaki dan slušam Vučića kako laže i preti a posle savije kičmu i dobije po ušima pa sam i pod tim uticajem pogrešio.
Naime u 4 sata je zakazana sednica R Srpske na kojoj će po svemu sudeći Dodik doneti 4 kontroverzna zakona koji maltene izbacuju Bosnu iz RS a odnosno RS iz Bosne!
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...-u-evo-sta-pise-u-prijedlogu-zakona/250227104
Sad bi da zastrašuješ drugu stranu?Udri Dodice, srpstvo ginuce
Zato što nas čekaju haos i sukobi najvjerovatnije.Zašto “nažalost”, “BiH” treba rasformirati.
Vrše pritisak, a i zaigrali se, kad su počeli operaciju nije bilo predvidivo da će se vratiti Tramp.Zato što nas čekaju haos i sukobi najvjerovatnije.
Ovo im nije trebalo i sada više nema nazad. Šteta je već učinjena kao što reče sudija Branko Perić.
Koju pak drugu stranu Opusteni MotrioceSad bi da zastrašuješ drugu stranu?![]()
Opet Jaguari? Koji ti je ovo nick?Znači, da pišemo da su bili u pravu oni koji su upozoravali da će pod radikalima izbiti rat
Pogodna si im metaOpet Jaguari? Koji ti je ovo nick?
Kojim radikalima?Znači, da pišemo da su bili u pravu oni koji su upozoravali da će pod radikalima izbiti rat
Njima se uvijek prikazuju radikaliKojim radikalima?
Oni ne vide dalje od nosa.Vrše pritisak, a i zaigrali se, kad su počeli operaciju nije bilo predvidivo da će se vratiti Tramp.
Ma ne zalazem se, ali to je cinjenice, da ce morati da aplicira u Sarajevu za kandidaturu za izbore, ili da se udje u vrlo ozbiljan klinc sa Zapadom.To nije Dodikov problem nego RS : zalažeš se da Sarajevo Srbima određuje podobnost kandidata?
Zapad ne postoji, koji zapad. Svjetska politika se danas odlucuje na relaciji Moskva-Peking-New DelhiMa ne zalazem se, ali to je cinjenice, da ce morati da aplicira u Sarajevu za kandidaturu za izbore, ili da se udje u vrlo ozbiljan klinc sa Zapadom.
Sve to Dodik razume. Zato se nadam da zna sta radi, jer ako se krene sa ovim moras biti dobro pripremljen. Mi kao obicni posmatraci nemamo uvid u razgovore i pregovore iza kulisa. Tako da ja podrzavam usvajanje ovih zakona a mogu samo da se nadam da nisu isli u coravo na slepo.Ma ne zalazem se, ali to je cinjenice, da ce morati da aplicira u Sarajevu za kandidaturu za izbore, ili da se udje u vrlo ozbiljan klinc sa Zapadom.
Opet Sluzba?Dodik pravi cirkus da bi zastitio svoju bulj.u, a ovi ko poslusne ovcice za njim.
Ovo je vic cak i za niske standarde besmislicarstva srpske Sluzbe.
Mislim da cak i na tom udbaskom nivou postaje vise liability nego asset.
Problem je što para ima sve manje i kod nas i kod vasPa objasnila sam ti, vrati se malo gore, ništa od rata sve dok se pare vrte između "nas" i "vas". Smej se smej![]()