Dodik: Čeda je štetočina za srpski narod!

Stvarno treba biti Bosanac, pa nista ne kapirati!
Ne cude se oni velelepnoj kuci,
vec tome sto je ta kuca kupljena u BEOGRADU,
a stvarno treba biti krajnje GLUP pa ne kapirati, zasto Srbin prekodrinac kupuje kucu u Beogradu???????

A zasto ne bi bila kupljena u Beogradu ? Jel Beograd prijestolnica svih Srba ? Ili bi ti mozda bio drazi Beogradski pasaluk za Cedu i njemu slicne ?
BTW Ebo te Bosanac i ti njega. Idi sa Cedom u Sarajevo, tamo imas Bosanaca za vase homoseksualne aktivnosti.

Наравно да је смешно рећи да је само Додик крао,сви који су били на власти су крали и то је чињеница.

Vidim da je varsamelon iz istočnog dijela Srpske pa vjerujem da i u njegovom gradu sigurno ima biznismena koji su se naprasno obogatili u i nakon rata ,a da nisu bili u SNSD-u .plus nisam u Dodikovoj stranci pa da mislite da ih branim zbog toga

Dodikova. O cemu pricamo ?
Po tvom ne bi trebao imati kucu ? Ni stan ? Ni auto ? Trebao bi biti baz marke u dzepu da bi bio Predsjednik RS ? Pa eto vi sebi izaberite nekog tako "sposobnog" da vas predstavlja.

Naravno, dodik jeste imucan i ne znam zasto je to problem, jel treba neki prosjak da bude predsednik Srpske? Svasta sa ovim srbima, stvarno su zastranili

Веће штеточине за Србе од Чеде и Миле и Боте заједно су били покојни Слободан и покојни Зоран.
И још неки из "златна кајла" миљеа.
Овима из планинског краја сад Миле крив што их се њихови лопови нису сјетили од 92 до 99.
:cool:

Vidim da je varsamelon iz istočnog dijela Srpske pa vjerujem da i u njegovom gradu sigurno ima biznismena koji su se naprasno obogatili u i nakon rata ,a da nisu bili u SNSD-u .plus nisam u Dodikovoj stranci pa da mislite da ih branim zbog toga

Tekst je sročio čovjek iz istočnog dijela, a ja sam iz zapadnog dijela i u potpunosti se slažem sa svim rečenim u tekstu. Ne krade ova Dodikova sekta samo njih, nego sve nas. A to što su neki prije mene ubijali ne opravdava mene pred sudom ako sutra nekoga ubijem.

A zasto ne bi bila kupljena u Beogradu ? Jel Beograd prijestolnica svih Srba ? Ili bi ti mozda bio drazi Beogradski pasaluk za Cedu i njemu slicne ?
BTW Ebo te Bosanac i ti njega. Idi sa Cedom u Sarajevo, tamo imas Bosanaca za vase homoseksualne aktivnosti.

Slusaj Bosancicu, Dodik je u Beogradu kucu kupio da ima dje da spizdi!!!!!:mrgreen:
Mozda i ti racunas za njim, zbog tih aktivnosti koje spominjes!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Веће штеточине за Србе од Чеде и Миле и Боте заједно су били покојни Слободан и покојни Зоран.
И још неки из "златна кајла" миљеа.
Овима из планинског краја сад Миле крив што их се њихови лопови нису сјетили од 92 до 99.
:cool:

"Majmun čuje što majmun vidi."

Tekst je sročio čovjek iz istočnog dijela, a ja sam iz zapadnog dijela i u potpunosti se slažem sa svim rečenim u tekstu. Ne krade ova Dodikova sekta samo njih, nego sve nas. A to što su neki prije mene ubijali ne opravdava mene pred sudom ako sutra nekoga ubijem.

trebali bi vam doc na vlast ivanic, cavic, i ono govedo bosic, ukinuli bi srpsku za godinu dana te pi cketine,Dodik odradjuje odlican posao i nema boljeg

Slusaj Bosancicu, Dodik je u Beogradu kucu kupio da ima dje da spizdi!!!!!:mrgreen:
Mozda i ti racunas za njim, zbog tih aktivnosti koje spominjes!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Mozes ti Srbe iz RS preko foruma vrijedjati i nazivati Bosancima ako ti to dozvoljava moderacija. Mi ti to ne mozemo zabraniti jer si zasticen u svoja 4 zida. Mogu samo da se nadam da ces to isto reci i u RS. :mrgreen: Ali samo pokazujes koliko si jadan i ocajan jer nisi Srbin vec pripadnik neke Srbijanske manjine.

Nasao medved nesto da prica o narkomanu!
Oboje su velike stetocine.......I zavrsice i jedan i drugi na smetlistu istorije, kao i njihov maneken....

Ne priznajem smetljište, samo zatvor! I neka povedu sa sobom i onog sarajevskog hohštaplera Bakira iz "60 minuta", pa nek' tamo na robiji sva četvorica jedan drugom dižu cijenu...možda im uspije da bar guzu (u pravom smislu te riječi) sačuvaju. Mada mi se čini da neki do njih ni po tom pitanju više nevini nisu.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik upozorava da će doneti niz mera kojima će se RS distancirati od Vlade Srbije ako u njoj bude LDP Čedomira Jovanovića. Dodik kaže da nema promene stava ni ukoliko Jovanović bude spreman da se izvini zbog tvrdnje da je RS genocidna tvorevina.

Opasno je da on bude ministar, kakav je lajav. On bi na svim skupovima pričao loše o RS i pravio veliku štetu

- Njegova politička opcija je legitimna, ali za saradnju to nije dovoljno. Diskvalifikovao se u svakom pogledu kad se osilio da kaže da je RS genocidna tvorevina. Ta Srbija koju predstavlja Čeda u bilo kom smislu za nas je neprihvatljiva. Opasno je da on bude ministar, kakav je lajav. On bi na svim skupovima pričao loše o RS i nesumnjivo pravio veliku štetu.

Ko dirne RS, ima problem sa mnom

♦ Pošto je LDP neprihvatljiv, je li vlada s URS najbolje rešenje?
- Osim LDP, svi su imali pozitivan odnos prema RS. RS je za nas svetinja, a ko dirne u tu svetinju, ima problem sa mnom. Mi je više volimo nego što vi volite Srbiju. U suprotnom, Srbija bi drugačije izgledala.

♦ Koja vam je vlada prihvatljivija - ona koju predvodi DS ili SNS?
- Boris Tadić ima kapacitet da bude premijer, ali to ne zavisi od mene.

♦ Zašto tako mislite?
- Izborili smo se da RS bude odlučujući faktor u BiH. To nervira Čedu i njegove prijatelje iz međunarodne zajednice. Meni on ne smeta, on je sporadična pojava. On ima svoju destinaciju - Sarajevo, neka uživa tamo u ćevapima i bureku. Znam da će ovo sad izazvati more njihovih nervoznih komentara, ali koristim priliku da preko vas na to upozorim javnost Srbije i stranke koje učestvuju u formiranju vlasti.

♦ Nije li to mešanje u unutrašnje stvari Srbije?
- Ne, ne pada mi na pamet to da radim. Samo sam izneo svoj stav, kao što je Jovanović, velika štetočina za srpski narod, sebi da za pravo da ničim izazvan komentariše RS. Imam pravo kao predsednik RS da kažem da takvi na međunarodnoj sceni od RS žele da naprave monstruma. Vrlo su servilni prema strancima, u sedam ujutru su spremni da se postroje i čekaju da im saopšte dnevnu pamet.

„Kakvo izvinjavanje?! Ne prihvatam!”

♦ Da li biste ublažili stav ako bi se Jovanović izvinio?
- Ne. On je karakterno loš. On bi se meni, kao, izvinio, a onda po sastancima u Evropi lajao protiv RS. Kakvo izvinjavanje?! Ne prihvatam!

♦ Ni u slučaju da se, recimo, odrekne politike u vezi s RS ili dobije resore koji nemaju značaj za spoljnu politiku?
- Nije on lud. Onda se odriče sebe. A, zašto bi se odricao politike koju vodi? On je potreban Srbima kao upozorenje na ono što čeka one koji su servilni prema strancima. Gledao sam njegovog Žarka Koraća, čovek se izgubi, zapali se kada vidi stranca, kao omađijan je. Nisam lud da mislim da sa strancima ne treba sarađivati. To se mora, ali ne moram da im verujem. Čeda neka nastavi da im veruje. Ja ne verujem ni u Evropu koja se raspada.

Dolazim na Tominu inauguraciju

♦ Hoćete li doći na inauguraciju Tomislava Nikolića?
- Naravno, ako budem pozvan. Nisam bio u kabinetu, možda je poziv i stigao.

♦ Šta mislite o Nikoliću kao predsedniku?
- Legitiman izbor na fer i poštenim izborima. Čestitam.

♦ Zapretili ste da ćete se distancirati od Vlade Srbije ako u njoj bude LDP. Šta to konkretno znači?
- Donećemo niz mera. Nije nam teško to da uradimo. Podneli smo borbu sa strancima, obučeni smo da na ispravan politički način branimo svoje interese. Makar se radilo i o Srbiji, nastavićemo to da radimo. Srbija je važna, ali nismo ni mi nevažni za Srbiju.

Mozes ti Srbe iz RS preko foruma vrijedjati i nazivati Bosancima ako ti to dozvoljava moderacija. Mi ti to ne mozemo zabraniti jer si zasticen u svoja 4 zida. Mogu samo da se nadam da ces to isto reci i u RS. :mrgreen: Ali samo pokazujes koliko si jadan i ocajan jer nisi Srbin vec pripadnik neke Srbijanske manjine.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Nemas pojma, koliko si smjesan?
Ej, tema je Dodikova kuca,
a kad sam vas ja po Bosni palio da ste Srbi, ti si u mutima mlatio!!!!:per::per::per::per::per:

Mene je Dodik zaista razocarao. Covek je prolupao.
No ruzno je da neko napada bilo kako, najprogresivniju evropsku snagu Srbije - LDP.

progres al u cedinoj bulji :hahaha: :hahaha: :hahaha: Progresivna je za Cedicu a za Srbiju je retrogradna,surovanje s mafijom nas je kostalo glave premijera a ti se malo zapitaj odakle dramaturgu tokie pare,obezbdjenje ,kuce dzipovi......da nije i on mozda nosio gajbice sa markom 99 :hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Nemas pojma, koliko si smjesan?
Ej, tema je Dodikova kuca,
a kad sam vas ja po Bosni palio da ste Srbi, ti si u mutima mlatio!!!!:per::per::per::per::per:

Ti palio ? Mi smo vijekovima stradali zbog toga sto smo uvijek znali ko smo i sta smo. Ti si pjevao Igra rock n roll cijela Jugoslavija dok smo mi pravili srpsku drzavu. Ti ni danas nisi Srbin niti ces to ikad biti. Ne znas ti sta znaci biti Srbin i koji je to ponos u dusi.
Kad Srbija bude srpska drzava ti i Ceda cete odseliti u Sarajevo a Zukorlic ljubiti srpsku zastavu. To vrijeme ce ubrzo doci. Odmah poslije potopa izdajnicke struje.

Poslednja izmena:
Ti palio ? Mi smo vijekovima stradali zbog toga sto smo uvijek znali ko smo i sta smo. Ti si pjevao Igra rock n roll cijela Jugoslavija dok smo mi pravili srpsku drzavu. Ti ni danas nisi Srbin niti ces to ikad biti. Ne znas ti sta znaci biti Srbin i koji je to ponos u dusi.
Kad Srbija bude srpska drzava ti i Ceda cete odseliti u Sarajevo a Zukorlic ljubiti srpsku zastavu. To vrijeme ce ubrzo doci. Odmah poslije potopa izdajnicke struje.

E moj mali Bosancicu, davno sam ti ja jos pok. Koljevica pod sto u banskim dvorima cera,
Mladicu titovku s'glave baca, Karadzica u Bihacu samara,
na Koridoru mrtve komsije kupio oko Orasja,
dok ste vi jos u bratstvu i jedinstvu sa Hrvatima bili, a Boga mi i ostali!!!!
Cuo li si za Krajinu, zbog koje cete uvjek za mene biti samo BOSANCICI!!!

Poslednja izmena:
E moj mali Bosancicu, davno sam ti ja jos pok. Koljevica pod sto u banskim dvorima cera,

ajde ne bleji ustaso

Zaista ne bleji više govedo.

Bobane, ipak si ŽIV, ko onda leži ispod lipe??? :per:

Back