lil_moon
Iskusan
- Poruka
- 6.941
Zato ste vi vrlo poderivi.Deremo vas sasvim sami.Svaki dan smo sve jači a vi sve slabiji.
Dotućićemo vas sami i sve će na kraju biti naše.Uzećemo vam i trokutistan kada ga opustoše migranti.Do tada će krajina odavno biti pod hrvatskom kontrolom.Proširićemo Republiku Srpsku jer mi smo jaki a vi ste slabi.Ni srbija nam ne treba više.Meki ste i slabi. Hehehehehehe..umorili ste se.Hoćete bolji život.Navikli na mekano.Navikli ste na pun stomak sa malo rada.A mi smo jaki.Krv nam je jaka.Na nama koplja se lome i vatra se gasi.Mi smo jaki.Rođeni sa vukovima.
Uzećemo vam sve.
Evo ne daju iz Unsko-sanskog katona da ih ubacuju. Moraće ih Laktašenko ugostiti u voćnjaku.
"Unsko-sanski Kanton
25. Avgust 2020.
Kako su "misteriozno nestali" migranti sa entitetske linije: Jučer desetine njih, a danas...
Na lokaciji na kojoj je jučer boravilo desetine migranata, danas je uočena samo manja grupa, a nije poznato gdje se nalaze ostali
Veći dio migranata koji su jučer vrijeme proveli između dvije policijske patrole na međuentitetskoj liniji u blizini Bosanske Krupe, ''nestao'' je tokom večeri, prenosi N1.
Na lokaciji na kojoj je jučer evidentirana veća grupa migranata, danas je uočena manja grupa, a nije poznato gdje se nalaze ostali.
Iz MUP-a USK i MUP-a RS nisu komentarisali ovaj slučaj, a na mjestu događaja i dalje su prisutni pripadnici policije.
Podsjećamo, nekoliko desetina migranata boravilo je jučer na međuentitetskoj liniji između Novog Grada i Bosanske Krupe jer im policija ne dozvoljava prolaz prema Unsko-sanskom kantonu.
Oni ne mogu dalje jer je operativni tim ovog kantona donio odluku da zabrani kretanje migrata sredstvima prevoza kao i pješačenje."
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti...ske-linije-jucer-desetine-njih-a-danas-584519