Stronghold
Aktivan član
- Poruka
- 1.618
Posetioci će u 2023. godinu uploviti uz muziku najpopularnijih domaćih izvođača - Željka Joksimovića, Jelene Tomašević i Marka Louisa
I oni su najpopularniji?Ovi nas ladno zahebavaju kako stignu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel možemo da uriniramo po beogradu na vodi? Ako je i to free onda dolazimo u što većem broju!Posetioci će u 2023. godinu uploviti uz muziku najpopularnijih domaćih izvođača - Željka Joksimovića, Jelene Tomašević i Marka Louisa
I oni su najpopularniji?Ovi nas ladno zahebavaju kako stignu.
Poznati smo kao narod kratke pameti...tako da...ocekivano je to sto kazesShiroko
Gala gala ulazak u 2023 godinu a cim prodje 10 janur krece kukanje kako je kriza, sve poskupelo u svetu ponajvise energenti i tako to
Nikad čuo,.a ni neću : )Šta fali Marku Luisu?
ja cula, odlican muzicarNikad čuo,.a ni neću : )
2 ili 3 xima se može se..a struja ce da pioskupi ponovo u 2023 g.
pa sta mislis, ko ce da pokrije dugove koje ima eps?koliko god im bude bilo potrebno jer mi treba da otplatimo grcicevu strucnost i uvoz struje
a jes i to što kažeš...Nikad čuo,.a ni neću : )
Poskupice i gorivo i gas. To su uslovi mms-a.koliko god im bude bilo potrebno jer mi treba da otplatimo grcicevu strucnost i uvoz struje
Znaš kako mu je ćale pokupio onoga jadnoga Mađara i obojicu odveo u grob?Ne znaš?a jes i to što kažeš...
ćale mu bio poznatiji , ja ga slušao na KST maskenbalima.
Pogledajte prilog 1275710