Dobro jutro,

Srdj@n:
Ma opusteno,nemam od cega da se branim...
Ne znate situaciju :wink: Kad imate dvoja vrata na sobi i oboje vrata otvoreno,verujte mi nema sanse nizasta :( Ranije smo praktikovali,tiho na stek ali od kad su se ova jedna vrata naspram kevinog kreveta zaglavila u otvorenom polozaju,tuga :cry:
A pusenje je bilo u kupatilu dok sam prao zube :wink:

Ej, chovek, saosetjam s tobom. Taj nedostatak mesta stvarno ume da bude chir na guzici... Kod mene je sledetja varijanta: staklena vrata. Shta da ti pricham, kad sve znash. U svakom sluchaju, selim se skoro. Hotju da divljam kad ja hotju i koliko glasno hotju. A hotju JAAAKO glasno! :wink:

prospero:
Srdj@n:
Ne znate situaciju :wink: Kad imate dvoja vrata na sobi i oboje vrata otvoreno,verujte mi nema sanse nizasta :( Ranije smo praktikovali,tiho na stek ali od kad su se ova jedna vrata naspram kevinog kreveta zaglavila u otvorenom polozaju,tuga :cry:

Ej, chovek, saosetjam s tobom. Taj nedostatak mesta stvarno ume da bude chir na guzici... Kod mene je sledetja varijanta: staklena vrata. Shta da ti pricham, kad sve znash. U svakom sluchaju, selim se skoro. Hotju da divljam kad ja hotju i koliko glasno hotju. A hotju JAAAKO glasno! :wink:
e,pa kad znas kako je to,uputi srkija na moguca resenja! 8) recimo,u kupatilu verovatno ima kadu... :wink:

peach:
prospero:
Srdj@n:

e,pa kad znas kako je to,uputi srkija na moguca resenja! 8) recimo,u kupatilu verovatno ima kadu... :wink:

O, DADADADADADADADADA! Genijalna fora! Osetjaj je neverovatno drugachiji! Samo, dobijesh stravichnu upalu muskulature -Slatki bol.

E, da, a pazite leba vam ovu prichu: Zhiveo sam jedno vreme u zgradi sa JAKO loshom zvuchnom izolacijom. Slushao sam redovno ljude iznad nas u kupatilu: "AH, AH, AHHH, PLJUS, AH, PLJUS..."

vec pomislih da ce srki da konstatuje,onako nemastovit,da su ti komsije imale nonstop zapusenu kadu pa su se uzdasi culi od silnih pokusaja da se dovede u red :lol:
srle,sreco,sto se ti nama opterecujes da l' ima voajera i ko te slusa...pa i onako ljudi znaju da vi to radite :wink:

Pa skini se onda sa teme, ako ne želiš da deliš iskustva iz svog seksualnog života sa drugima. Ili nastavi da voajerišeš.
Inače, evo sve nokte izgrizoh od znatiželje da li si ti yebao sinoć :roll:

peach:
jao,srki,kako komplikujes!sad ces jos reci da ona nema kupatilo nego poljak! :lol:
relax! 8)
u kola pa u shumicu...jos mo's i da zamisljas da ste tinejdzeri! :wink:

E, Bresk'o, ne preteruj u savetima, sad ćeš ga još terati i da TO radi na TRAPEZU, dok ne slomi vrat, a sve, fol : POBOLJŠANJE SEXUALNOG ŽIVOTA !!!

Back