Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao Maki 💕
I ja se sada odmaram, slušam muziku, juče sam bila vredna i sve sredila po kući, i danas milina, samo da odem do prodavnice
Uživaj sada draga i tokom vikenda. 💕
:vzagrljaj:

Ja sam u povratku sa posla svratila do prodavnice, osim hleba, mleka, soka, pečenice, kupila sam i plazma keks i napolitanke. :lol:
Dete ne jede napolitanke, mi jedemo. :lol:

Ja sam u povratku sa posla svratila do prodavnice, osim hleba, mleka, soka, pečenice, kupila sam i plazma keks i napolitanke. :lol:

Baš mi je potreban odmor, i znaš šta, baš prija :heart:
A i ovo što je kanuo koji dinar, pa sam sad okej do plate, mi je super ispalo
Mogu malo da se opustim, što i radim :heart:

Ja ću sad kad sednem da pijem kafu i pravim spisak za prodavnicu da se častim s nečim, zaslužila sam, za pokoj duši majci, i da se malo častim

Medo, svaka tebi čast kako sve podnosiš. Vedar duh te ne "napušta", to je sjajno.
pa ja da imam kome da pretovarim sva s**** bila bih još vedrija, ovako opalim po zezanju i teraj...
ma kukanjem se ništa ne menja, sve ostaje uvek isto, dosadno bre, gnjavež, smaranje...jednom se živi zato uživancija i u to ime trenutno grebem čantru sa sladoledom od čokolade i ruma od 1,6 kg pa ti vidi :srecan:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back