gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Ako izađe javite mi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Е, па то...мора данас да изађе обавештење са упутством, до 10.можемо да се изјаснимо.Odbili su me i rekli da čekam sajt
Nema ništa znam
Е, па то...мора данас да изађе обавештење са упутством, до 10.можемо да се изјаснимо.

Medo, svaka tebi čast kako sve podnosiš. Vedar duh te ne "napušta", to je sjajno.Ko crevo...truckam se u busu..
Maki ja isto ko i juče i prekjuče![]()

Nije prijatno, daće Bog da se bolesnik što pre oporavi.Pružam podršku koleginici, znači strašno![]()
Uživaj sada draga i tokom vikenda.Ćao Maki
I ja se sada odmaram, slušam muziku, juče sam bila vredna i sve sredila po kući, i danas milina, samo da odem do prodavnice

Nije prijatno, daće Bog da se bolesnik što pre oporavi.
Moj drug je na početku bio opušten, sinoć kada smo se čuli shvatih koliko je zabrinut zbog rizika kome smo svi izloženi.
Uživaj sada draga i tokom vikenda.
Ja sam u povratku sa posla svratila do prodavnice, osim hleba, mleka, soka, pečenice, kupila sam i plazma keks i napolitanke.
Dete ne jede napolitanke, mi jedemo.![]()

Uživaj sada draga i tokom vikenda.
Ja sam u povratku sa posla svratila do prodavnice, osim hleba, mleka, soka, pečenice, kupila sam i plazma keks i napolitanke.
Dete ne jede napolitanke, mi jedemo.![]()

pa ja da imam kome da pretovarim sva s**** bila bih još vedrija, ovako opalim po zezanju i teraj...Medo, svaka tebi čast kako sve podnosiš. Vedar duh te ne "napušta", to je sjajno.
![]()

To je Lady najbitnije, da budemo oprezni i da u ovom teškom vremenu sačuvamo psihički mir.Ne daj se Maki
Samo se štiti i drži distancu, sve znaš
Mi se čuvamo, šta ćemo

Medo, uživaj.pa ja da imam kome da pretovarim sva s**** bila bih još vedrija, ovako opalim po zezanju i teraj...
ma kukanjem se ništa ne menja, sve ostaje uvek isto, dosadno bre, gnjavež, smaranje...jednom se živi zato uživancija i u to ime trenutno grebem čantru sa sladoledom od čokolade i ruma od 1,6 kg pa ti vidi![]()

pa ja da imam kome da pretovarim sva s**** bila bih još vedrija, ovako opalim po zezanju i teraj...
ma kukanjem se ništa ne menja, sve ostaje uvek isto, dosadno bre, gnjavež, smaranje...jednom se živi zato uživancija i u to ime trenutno grebem čantru sa sladoledom od čokolade i ruma od 1,6 kg pa ti vidi![]()