gost 428490
Aktivan član
- Poruka
- 1.735
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam u kontaktu sa sigurno njih 5 pozitivnih.Што???

Ух...а не мора ништа да значи, ако ти је јак организам, нећеш ни закачити, или нећеш ни осетити.Bio sam u kontaktu sa sigurno njih 5 pozitivnih.

Ja sam takva, tu nema ispravke
Ali radi mira u kući prestaću da ti dajem emotikone kad već toliko polažeš na to
Pusti momka da odmori,ne razbijaj gaNe trudi se, oba su razbijena.![]()
.Dobro. Nemoj se nikad menjati.

Malo me zent od kada sam na netu video fotografiju pluca neke obolele amerikanke.Ух...а не мора ништа да значи, ако ти је јак организам, нећеш ни закачити, или нећеш ни осетити.
Узимај витамине, поврће, воће и немој да паничиш, нема потребе, ипак смо ми форумаши![]()

Zmija da budes! Valja se ponekad.![]()
Е, не гледај те глупости, молим те...јеси видео некад на нету плућа пушача. Е, ја нисам престала да пушим због тога, нити било који пушач.Malo me zent od kada sam na netu video fotografiju pluca neke obolele amerikanke.

Али то није обавезно промена на горе.Zmija da budes! Valja se ponekad.![]()
Како сам се извештила у прескакању вести, појма немашMina ima psihozu zvanu korona, bolje promenite temu![]()

Ne umem
I srca ću da ti dam kad ja oću ipak ma koliko ti bila blesava naša si
Офидија, управо сте потрошили једног од два тужића...
Али то није обавезно промена на горе.
Treba umeti stati za sebe, ja sam popustljiva do bola, ali jednom kad pređeš granicu, ili zaslužiš teški okršaj, bolje ne ulazi sa mnom
Ravnim sa zemljom