Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
To je najbolja varijanta, sama otići negde. Napolju je baš toplo i za sedenje na nekom suncu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kašlji u nju, čas će da pobegne.Znači ja sam mamac za lude babe. Okači mi se o stražnjicu, samo se gura. Ubiću nekog kunem se.

Lady, tvoji nokti su lepi i ovako, dugi.Evo da vam pokažem kakvi su mi noktići posle skidanja trajnog

Ja dobro. Dete malo kašlje, malo ne, kad je video propolis pobegao napolje pa sam odustala. Torta je Čokoladna, ona što se pola peče, a pola je fil, za prodaju. A za nedelju verovatno Pahuljica za maminu slavu.Red, divno je "videti" te ovde.
Kako si?
Kako je klinac?
Koju tortu spremaš?
Ofii pa ti mozda imas sto kila samo jedes slatkise.
Stani nesto sam prevideo , neko ko se bavi yogom mora da ima izvajano telo , uff , da nisam pogresio.Sta fali samodovoljnim buckama? Neko i to voli...
I bucke imaju svoj šarm i neku neobičnu toplinu, ali jbg sad volim mršave , ne mislim na nekim pogubnim dijetama
, nego izvajane , kao umetničko delo.

Popravila sam dan sama sebi. Otišla sam u restoran Mokum na 7.spratu odakle puca pogled na grad.. doduše posle mi se pridružio muž ali sam sat vremena gledala i kulirala.