- Poruka
- 63.764
Ја нисам досадна и нисам стрина...заправо јесам, али то тамо неки далеки род преко бабине линије.od sinoć još a ti se prikuči mlada![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја нисам досадна и нисам стрина...заправо јесам, али то тамо неки далеки род преко бабине линије.od sinoć još a ti se prikuči mlada![]()
Što lažeš? Ja sam trenutno na forumu među top 5 najzabavnijih.Јеее, и Ред је досадна![]()

Paaa, ja izbegavam da mnogo nešto pišem o sebi, evo ovde malo kod vas i tako.ma ne daviš bre, kako možeš da daviš kad pričamo o cvrčkovima, begaj mama dosadna si![]()

Ха ха, нашали се Тито с младим партизаном...Što lažeš? Ja sam trenutno na forumu među top 5 najzabavnijih.![]()

bah ni strine nisu kao što su bileЈа нисам досадна и нисам стрина...заправо јесам, али то тамо неки далеки род преко бабине линије.

Izvini, strina, ja nisam bila rođena kad je Tito otputovao, a nisam ni pionir ni partizan, ali 'ajduk jesam.Ха ха, нашали се Тито с младим партизаном...

a ne pitamo za bubreg bre već o dečurliji tarlačemoPaaa, ja izbegavam da mnogo nešto pišem o sebi, evo ovde malo kod vas i tako.![]()

Балавица...тјах...Izvini, strina, ja nisam bila rođena kad je Tito otputovao, a nisam ni pionir ni partizan, ali 'ajduk jesam.![]()
Otputovao? Kod Tita?Оде неки хеликоптер, да ли је могуће да је Председник тек сада отишао???

E moja Nedo, ovde tako ume da ti se obije o glavu to što kažeš o sebi i da se sve izvrne, ne pitaj me kako znam. Zato samo i uglavnom tra-la-la...a ne pitamo za bubreg bre već o dečurliji tarlačemo![]()
Јок, у престоницу...мада, и Тито је тамо...или није...Otputovao? Kod Tita?![]()
Moj scenario je bio bolji.Јок, у престоницу...мада, и Тито је тамо...или није...

mooooć roštiljaaaaaОде неки хеликоптер, да ли је могуће да је Председник тек сада отишао???

razumem te, a mene prosto zabole šta ko misli, niko me lebom ne rani, nikom ne dugujem ništa i nisam član čoporaE moja Nedo, ovde tako ume da ti se obije o glavu to što kažeš o sebi i da se sve izvrne, ne pitaj me kako znam. Zato samo i uglavnom tra-la-la...

Отворено је синоћ ново позориште...али мислила сам да је одмах отишао.mooooć roštiljaaaaa
onako dubokim glasom ko u hororima![]()
Razmisljam gde bih mogla posle da odem na neko kupanje...pa taman smislim al se setim da imam u cetvrtak zakazanu depilaciju, nisam za kupaci.drž se mačko pa posle negde na ispiranje mozga,
ima dana kad iz kreveta ne treba ustajati
Mi koristimo ESI propolis, ima posebno za grlo posebno za nos i bez alkohola je i nikada nije bio problem da to proguta. Ja sam tu veci problem, ako cemo posteno...Onaj gorak, za decu, ne alkoholni?