gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Минин климакс је под контролом, ерго, Мина је добро, хвала на питању...само не знамо до кадMina, kako si ti?
Nadam se da si dobro.
![]()

А што ја стално мантрам, само да смо живи и здравиKako je život surov.
Mlada žena, 43 godine, dva puta rađena transplantacija bubrega, na dijalizi sa prekidima 8 godina. Letos operisala karcinom materice.
Suprug joj je bio podrška u svemu, radio, on je noćas poginuo.
Imaju kćerku od 20 godina, studira Fon.
Naježih se i sada dok sam ovo pisala.![]()

Kako je život surov.
Mlada žena, 43 godine, dva puta rađena transplantacija bubrega, na dijalizi sa prekidima 8 godina. Letos operisala karcinom materice.
Suprug joj je bio podrška u svemu, radio, on je noćas poginuo.
Imaju kćerku od 20 godina, studira Fon.
Naježih se i sada dok sam ovo pisala.![]()

А што ја стално мантрам, само да смо живи и здрави![]()
Slažem se, samo što na to često zaboravimo.А што ја стално мантрам, само да смо живи и здрави![]()

Минин климакс је под контролом, ерго, Мина је добро, хвала на питању...само не знамо до кад![]()

Мињонко, пусте жељеKo je pomenuo roštilj?![]()

Јок ћевапи, јок гратис![]()

А ко би други, зна се где је најбољи роштиљNe daj se
Zamisli da je Minon i da mu pljuskaš parče pice u facu
Mina priča o nekom roštilju![]()

Не бих ја, у повратку свратите у Лесковац, на утешну награду...eee, vratila bi nas gladne nazad... stipso...![]()

Шта је ту грозноKad smo kod roštilja
Toliko sam se najela pasulja (Bože kako ovo grozno zvuči) da ne mogu da dišem, sad baš ništa ne bih mogla da pojedem, samo kafa i cigara

Мињонко, пусте жеље![]()

Шта је ту грозно![]()

А ко би други, зна се где је најбољи роштиљ
Не, Маки, није у Ниш...

jes pa da me mačka nosi na duši, ona ne operiše, samo uspavljuje i budi i pazi tok u šoku , kad se budim iz narkoze obično plačem, a šamaraju me da bih disala,...a da te pošaljemo kod mačke da te aperiše...?
...pa posle imaš infuziju gratis...![]()