Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mina,sve sto krene da te boli ili da ti se desava posle 45 pripisuju klimaksu,sto je sou
Ja do 52 mislila da je klimaks izmisljotina dokonih...kad ono trt!
Ni ja ne uzimam nista,osim povremeno make,a i to ne bas redovno
Sto se tice tih bejzik stvari za orman,sve znam,ali nemam nista :lol: mojorman je pun cvetnih sukanja,helanki na zvezde,majice sa mis pigi,macicima....
To bas ko mora da se zbog posla oblaci strogo po pravilima,inace sam pre za nesto veselo i otkaceno

mina, ima pomoći za prelazni period, odeš kod ginekologa, popričaš, može se znatno olakšati sebi,
ubaci malo magnezijuma, c vitamina, to neće da škodi a pomaže, pijem mg svaki dan i mnogo mi znači,
vrtoglaavica hoće od mnogo toga, spondiloza je primarna, na to prvo posumnjaju, ali hoće i od malkorvnosti,
pritiska, svašta nešto, reče imala si glavobolju juče, ako si migreničar hoće i od toga, da ja sad ne lupam ali
to se zove brinuti o sebi, neće te ujesti a može da koristi i da, znam, za gužve, čekanja, zakazivanja, pa šta,
nisi hitan slučaj možeš sve redno da proveriš... u godinama si kad jednostavno moraš

...već sam se prepao da ti slučajno greškom nisam skuvao minin čaj... a njoj tvoj, pa joj se manta...:lol:
od toga nema mantanja kume, samo skiknjavanja...a nemoj minku, vidi kako je cakana s novom zurkom, a i ko će da nas vodi kad nabasamo u kraj na roštilj, to se čuva kume ko oko u glavi :lol: dobro nije samo zbog roštilja, al uglavnom :zcepanje:

1571213281083.png a viiidiii kako je sladak, može konj da se prenikuje pa nam eto i ferdija :lol:

Pa meni je to i ok.niko nije strucniji zato sto je elegantniji,niti bi trebalo da se neki klijent vredja sto si veselo obucen

...od svih odevnih kombinacija najbolje ti stoji ono što si imala na onoj slici sa leptirovim krilima... bio bih slobodan da kažem da ti je to i najlepša fotka...
...to nisam mogao reći na dvvd-ju jer bih tamo morao da hejtujem...:lol:

od toga nema mantanja kume, samo skiknjavanja...a nemoj minku, vidi kako je cakana s novom zurkom, a i ko će da nas vodi kad nabasamo u kraj na roštilj, to se čuva kume ko oko u glavi :lol: dobro nije samo zbog roštilja, al uglavnom :zcepanje:

...za dobar roštilj vredi progledati kroz prste...

...ali moramo još jednom preispitati odluku da nas cakana sa ringišpilom u glavi vodi bilo gde... :rotf:

...ali moramo još jednom preispitati odluku da nas cakana sa ringišpilom u glavi vodi bilo gde... :rotf:
ti si naravno svestan da će biti ovde komad s pucanjem i pevanjem kad sve pročita
ma za roštilj rizikujem i letenje s ringišpila...:zcepanje:
a sad elegenatno bežim u svoju rupu da se sakrijem :sad2:

Немој ништа да преиспитујеш, на улаз у Врање сам већ поставила знак Минону забрањен улазак у град, чак и кад је у Мединој пратњи.
Е, ај сад ти и Цакана руку под руку, па око Врања :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back