minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Ма, шта да пијем за климакс...нека иде природним током.
...pa el ljutko prirodni tok...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма, шта да пијем за климакс...нека иде природним током.

mojorman je pun cvetnih sukanja,helanki na zvezde,majice sa mis pigi,macicima....
evo ga ja, noćas temp opet, celu noć, nije velika 37,5 al dosadna bre, nisam skoro niš spavala,
nos malo manje curi, al kašljem za medalju, kume jav jav![]()

od toga nema mantanja kume, samo skiknjavanja...a nemoj minku, vidi kako je cakana s novom zurkom, a i ko će da nas vodi kad nabasamo u kraj na roštilj, to se čuva kume ko oko u glavi...već sam se prepao da ti slučajno greškom nisam skuvao minin čaj... a njoj tvoj, pa joj se manta...![]()
dobro nije samo zbog roštilja, al uglavnom 
mogu ti reći da sam se nagledala menadžera u raznoj odeći i nisu svi u crnom, ima svašta, čak i print majicaJeste medo,vazno je i da pratimo sebe.mada bi bio problem da sam neka menadzerka sa cvetom u kosi i devojcicom na majici![]()

Pa meni je to i ok.niko nije strucniji zato sto je elegantniji,niti bi trebalo da se neki klijent vredja sto si veselo obucenmogu ti reći da sam se nagledala menadžera u raznoj odeći i nisu svi u crnom, ima svašta, čak i print majica
naravno, shvatili to na zapadu pa imaju opušten dan u nedelji, dođeš kako ti se svidiPa meni je to i ok.niko nije strucniji zato sto je elegantniji,niti bi trebalo da se neki klijent vredja sto si veselo obucen
Pa jes,svaki kome nakacimo rogove na kraju ispadne konjPogledajte prilog 603270 a viiidiii kako je sladak, može konj da se prenikuje pa nam eto i ferdija![]()
Pa meni je to i ok.niko nije strucniji zato sto je elegantniji,niti bi trebalo da se neki klijent vredja sto si veselo obucen

ajooooj, ahahahaha, nadam se da konj na princu neće dolaziti skoroPa jes,svaki kome nakacimo rogove na kraju ispadne konj
Pa jes,svaki kome nakacimo rogove na kraju ispadne konj

od toga nema mantanja kume, samo skiknjavanja...a nemoj minku, vidi kako je cakana s novom zurkom, a i ko će da nas vodi kad nabasamo u kraj na roštilj, to se čuva kume ko oko u glavidobro nije samo zbog roštilja, al uglavnom
![]()

Tesko da rogonja za sebe kaze,bas sam ispao jelen...jelen, smokvo, jelen kapitalac...![]()
ti si naravno svestan da će biti ovde komad s pucanjem i pevanjem kad sve pročita...za dobar roštilj vredi progledati kroz prste...
...ali moramo još jednom preispitati odluku da nas cakana sa ringišpilom u glavi vodi bilo gde...![]()

Немој ништа да преиспитујеш, на улаз у Врање сам већ поставила знак Минону забрањен улазак у град, чак и кад је у Мединој пратњи....za dobar roštilj vredi progledati kroz prste...
...ali moramo još jednom preispitati odluku da nas cakana sa ringišpilom u glavi vodi bilo gde...![]()

Неће, ја сам финаti si naravno svestan da će biti ovde komad s pucanjem i pevanjem kad sve pročita
ma za roštilj rizikujem i letenje s ringišpila...
a sad elegenatno bežim u svoju rupu da se sakrijem![]()