Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj kapitalizam ubi ali ubi :(
Medo Medeni nemoj više da pristaješ na to ako ne moraš, a nadam se da ne :(
a jesam se iskukala na angro, nama je takav posao, nema veze sa kapitalizmom već s mojim godinama i boleštinama,
propala sam i tu leka nema, pojeo me život, ni prva ni jedina kojoj se to desilo, najviše me pogađa što ne mogu da radim
kao žene u mojim godinama, nisu sve bre ovako skljoknule, razgovaraću s ovim mojim nadređenim, neko se rešenje
mora naći jer će inače sav teret na koleginicu pasti a to nije fer, i ona je živ čovek i ima dušu, šta kad se i ona slomi,
izvinjotka za gnjavež u kafančetu al negde moram da se žalim...od danas na odmoru zvanično celih 5 dana, a počela sam i da kijam
i nos me zeza i tačno sam znala da ću neki virus da navatam....nikad mi neće biti jasno zašto ljudi dovode bolesnu decu u masu sveta,
sve se to oprostilo od mozga majke mi

Љубинка, коса ти је и тако никаква лепша од моје сређене, не кукај ми ту...а што си нервозна и никаква, можда је пмс, проћи ће :heart:
Медо, бре, баш си баксуз, али тако се и ја увек разболим кад жарко ишчекујем одмор, али редовно, чак ме ћерка замолила да више не планирам толико одмор, јер се увек заврши као боловање...али, ако ништа друго, бићеш код куће, биће и лепо време, душу ћеш одморити од посла...
Доца је, за промену, уживао...
Боко, сад си ме бацила у размишљање за тај кукер, уф...
А Мина се за викенд наодмарала и искулирала све за чисту десетку.

Љубинка, коса ти је и тако никаква лепша од моје сређене, не кукај ми ту...а што си нервозна и никаква, можда је пмс, проћи ће :heart:
Медо, бре, баш си баксуз, али тако се и ја увек разболим кад жарко ишчекујем одмор, али редовно, чак ме ћерка замолила да више не планирам толико одмор, јер се увек заврши као боловање...али, ако ништа друго, бићеш код куће, биће и лепо време, душу ћеш одморити од посла...
Доца је, за промену, уживао...
Боко, сад си ме бацила у размишљање за тај кукер, уф...
А Мина се за викенд наодмарала и искулирала све за чисту десетку.
isto, ali potpuno isto,a spomenem odmor neki me jad zvekne, obično s malo gušenja il neka operacija, imam traumu od odmora :dash:
što duže lepo vreme manje kućnog grejanja, slažem se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back