- Poruka
- 74.003
Ma ne zezaj, pa godinama se šišam sama, imam takvu kosu da uvek de gde hoće. Onda kad zastranim, odem kod snaje ili zakažem kod frizera, da me vrate na pravi put..plašim se unapred![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne zezaj, pa godinama se šišam sama, imam takvu kosu da uvek de gde hoće. Onda kad zastranim, odem kod snaje ili zakažem kod frizera, da me vrate na pravi put..plašim se unapred![]()

a šalim se ...majka se sama šišala i svaki put sam morala da ravnam, ali kad pretera i nemam šta da poravnam bude mukaMa ne zezaj, pa godinama se šišam sama, imam takvu kosu da uvek de gde hoće. Onda kad zastranim, odem kod snaje ili zakažem kod frizera, da me vrate na pravi put..![]()

da znaš da bih mogla i ja tako, uvek je vezana kosa ali bar sa valom liči na gušću, razmislićemНема чупаво, стављам онај благи да ми држи фризуру, нећем ја да будем пудла...
Мање се прља, увек имаш фризуру и изгледа бујније и бајнијеda znaš da bih mogla i ja tako, uvek je vezana kosa ali bar sa valom liči na gušću, razmislićem

Šećer se stavlja u kolače, ne na kosu!onaj bujniji deo nije loš
šećer je smrt za kosu definitivno

ja sam slatka žeena, imam šećer i u krvi, ne daj bože rata iscedili bi me za kafuŠećer se stavlja u kolače, ne na kosu!![]()

Izvinjavam se, nisam znala.ja sam slatka žeena, imam šećer i u krvi, ne daj bože rata iscedili bi me za kafu![]()

za kasnu tortu nam napraviIzvinjavam se, nisam znala.![]()

e svašta, pa što bi i znala, aj bre opusti se već jednom, ja nisam od ćipavih forumskih čir lidersicaIzvinjavam se, nisam znala.![]()

jao, sad znaš, još rat da naiđe i skvvvik u blenderIzvinjavam se, nisam znala.![]()

to doco care, mačka da donese orase, eto torte za džza kasnu tortu nam napravi![]()

Извини, много тога што напишеш није смешно, али начин на који ти то напишеш ме увек слатко насмејеja sam slatka žeena, imam šećer i u krvi, ne daj bože rata iscedili bi me za kafu![]()
Евоjao, sad znaš, još rat da naiđe i skvvvik u blender![]()