Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mina, kako si?
Da li ti je toplo na poslu?
Šta ste ovog jutra odabrali za doručak?
Топло је, пустили су јуче грејање...
Доручци су нам ове недеље убице, треће јутро већ неко части, прва два дана разни роштиљи, јутрос бифтек...сточна ваго, еве ме :rotf:

ma ne vredi, koliko sam puta rekla alo ljudi ispod vas još uvek ima živih pa ne vredi, kreteni ostaju kreteni
Нека, ја сам ти рекла, ти не слушаш...кад заспу кретени, кломпама у плафон, из све снаге, или што би ми из Врање рекли штомогајеће, пробудиш стоку пар пута, довешће се у ред.
Неее, ти ћеш музику да им пушташ...

jok, imaju veći stan od nas dole jer su bili vlasnici placa na kom je zgrada zidana....
a i cela zgrada je na ekere šta god mu to bilo, ovi gore imaju direk po sred stana od 2 og sprata nagore :rotf:
Ммм, архитекте, не умеју да ураде статику како треба, па гурају носеће стубове по сред просторије...
Наекере, у шрех, укосо, у слободном преводу нелогично, накриво постављено...учите врањски да вас цео свет разуме :rotf:

Da skuvam kafu i ispeglam podmladak, kad sam se vratila, imam šta i da vidim, Ljubinka njupa sve u šesnaest. :mmmm:
Jutros lepo spavam, nema vrtića, veliki otišli, kad zove me mama u pola 8h, nešto samo da me pita, nešto levo, skroz nebitno, a juče sam joj rekla da ne idemo danas! :dash:
Мама има кафу од мене :mrgreen:

Pa jaoooo! :zaljubljena:
Ali i dalje te zovem u nedelju. :rotf:
Душо моја, Мина после радног времена стиша телефон на вибрацију и оставља га у кухињи...јављам се кад видим, и то само коме хоћу.
Теби сигурно хоћу, али кад устанем :flert:

Душо моја, Мина после радног времена стиша телефон на вибрацију и оставља га у кухињи...јављам се кад видим, и то само коме хоћу.
Теби сигурно хоћу, али кад устанем :flert:
Kako se ja toga nikad ne setim?!? :mmmm:

Ма, иди, павлаку ћеш купити, али то што те мама пробудила не може се надокнадити...ја сам почела да стишавам телефон кад је С била мала. Она је јако мало спавала, и онда сам и ја користила прилику да дремнем. Е телефон баш тада зазвони.
И онда схватим да он може да буде и стишан, никоме баш није призортило.

I da, ako niste znali ja uvek moram da imam kiselu pavlaku u frižideru. A sad nemam... A muž umire od smeha. Sad smišljam neku gadost, da spremim za ručak nešto što gosti ne vole, jer moji vole sve. Buhahahaha! :zloca:
A sve sam smislila bila, malo dete i ja spavamo do kasno, pa nešto na brzinu za ručak, onda u šetnju po poljima, kad ono međutim....
Spremiću nešto kao boranija ili đuveč. Onda sa nevinim osmehom bapnem na sto. Hehehehe! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back