Maki 81
Poznat
- Poruka
- 7.280
Sedeli sa mojim bratom u poslastičarnici, ja naručila čiz-kejk, nije mi se dopao.
Sada odmaram, skuvah još jednu kafu.
Sada odmaram, skuvah još jednu kafu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e tako, sad može da se živi, još kad bi me noge slušale,
deco ovo mi se ič ne dopađa, mnogo se neuropatija popela nagore,
prešlo preko levog kolena, skoro do pola butine, a neće me pošalju
kod neurologa, sve tako treba nema potrebe, ima da nabodem kolica
uskoro ako ovako nastavi
Ja se družim opet sa mojim Fitnes palom, zato, odoh ja, Ljubinka samo o jelu priča.![]()

E ja sam danas rekla jednoj sestri da ne nosi gaćice na cvetice ispod belih pantalona. Nisam mogla da izdržim. Uzasno izgleda, jedan dan strafte, pa cvetici pa leptirići... nije ovo Diznilendi tamo mogu da nose crni ves ispod belih mantila
![]()
Dolaze drugarica i drugar od doktora.E ja sam danas rekla jednoj sestri da ne nosi gaćice na cvetice ispod belih pantalona. Nisam mogla da izdržim. Uzasno izgleda, jedan dan strafte, pa cvetici pa leptirići... nije ovo Diznilend

Lepo od nje i to sve na pedijatriji?Dolaze drugarica i drugar od doktora.
Vodili klinca, nešto je bio bolestan i komentar:
Sledeći put ti vodiš klinca u bolnicu.
Jeste da je zabranjen crni veš, ali svi ostali su dozvoljeni
Kaže sestrica obukla neki crveni veš i čipkaste crvene čarapice ispod maltene neke prozirne bele bluze i suknje![]()

Lepo od nje i to sve na pedijatriji?

Pa ne znam gde joj je glavna sestra da je vrati kući...Otprilike da je drugarica rekla da se ni u gradu tako ne oblače![]()
Jel Smokvi rodjendan danas??Срећан рођендан смовице срећан рођендан смовице срећан рођендан да будеш весела и радосна 105 па опет![]()