DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I glavna sestra se slično oblačiPa ne znam gde joj je glavna sestra da je vrati kući...

Pa jeste glavnoj je u opisu da vodi računa o tome ko je s kim ali za gaće nije nadležna.ma logično...I glavna sestra se slično oblači
Nemaju ljudstva i oblačenje im je i najmanji problem, tj niko više ni ne obraća pažnju.
Takođe i ta glavna sestra mora da vodi računa ko je skim u šemi itd da ne nadrljaju.
I tako, komplikovana priča.
Nije logično ali poznanica je tako nadrljala.Pa jeste glavnoj je u opisu da vodi računa o tome ko je s kim ali za gaće nije nadležna.ma logično...
Кретен је обрисао слику...оно данас није било до нета, него је у клауду кратко задржао слику, како да ти објасним, има је, а немаKude se dede ona Mina obeća sliku i paljba
Opet ste svi otišli
Ja ću uskoro u krevet, duša mi je u nosu, a dan je bio stvarno grozan
Ne idi prestajem odmah![]()
Celih osam minuta je trajalo to da nećeš o hrani.Ali ću prvo da se omastim braunisom koji je mmm i da odslušam koju pesmicu
Tražim jednu pesmu ali je neka Arabija ili tako nešto i sve što znam je refren imiiaaauuu![]()

Celih osam minuta je trajalo to da nećeš o hrani.![]()

doco dobre slike, jesi se to igrao s filterima?