Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
02.jpg

I glavna sestra se slično oblači :zcepanje:
Nemaju ljudstva i oblačenje im je i najmanji problem, tj niko više ni ne obraća pažnju.
Takođe i ta glavna sestra mora da vodi računa ko je skim u šemi itd da ne nadrljaju.
I tako, komplikovana priča.
Pa jeste glavnoj je u opisu da vodi računa o tome ko je s kim ali za gaće nije nadležna.ma logično...

Kude se dede ona Mina obeća sliku i paljba
Opet ste svi otišli
Ja ću uskoro u krevet, duša mi je u nosu, a dan je bio stvarno grozan
Кретен је обрисао слику...оно данас није било до нета, него је у клауду кратко задржао слику, како да ти објасним, има је, а нема :rotf:
Кад сам ушла поподне није је било...ја те фотке бришем одмах из фона, нисам Нарциса, а немам ни на шта да будем посебно поносна...

jutro, probudila me kokoška iznad, šeta kreten u štiklama postanu ko gardijski pukovnik na smotri pred paradu,
bem ti moj život i kad se uselih u ovu zgradu, ostala bez cigara i naravno prvo napolje pa kafa i sad sam žešće
nadrndana i režim ko pas, uješću nekog :evil:
doco dobre slike, jesi se to igrao s filterima?
maajko al je gadno bez pobednika, uništiće i njega,
al šta ima veze, ima na mostu da prave kafiće, smejaće nam se ceo svet, šta fali most u parku nigde vode al biće kafići i radnje :dash:

Poslednja izmena:
Meni ovo jutro bolje da nije svanulo. Dolazim na posao imam polu živog pacijenta hemoglobin 56, albumini 28... za nadoknadu krvi na keca ali dežurna sestra nocas nije teebovala. Ja dignem dreku, ona se okrene na peti i ode bez da je predala smenu kako treba nije zaokruzila šta je dala od th nocas sto sam napisla sinoc... Zove me nacelnik kaže šta ste napisali ovo nije sestra znala kad šta da da.. ja poludim tek onda.. rek’o nije jer je nepismena sve piše ko u vrtiću nego se pravi pametna... a inače sam on call celu noć sto nije zvala?
Čitava drama. Onda dođje žena od pac i ispriča mi sve potanko tako da ne znam dal će sutra kad dođje na posao da se obraduje otkaznom roku... da ubije brate nekog sa mojim faksimilom neće.
Kiptim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back