Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam legla da se odmorim
Šta da radimo, ide život dalje, melje, treba ostati normalan
U vezi sa poslom, na parama su teški ko crna zemlja, ali ima nekih drugih pogodnosti, neki ljudi rade po 12 sati, imaju zakonski minimum od odmora, nemaju pauzu ni za wc, jeste da su meni pare najbitnije kod posla ali nisu svakako jedine važne, ne branim nikog, sigurno da ima bolje ali je retko, a gore na svakom ćošku

Evo današnjeg bilansa

Prilozi

• Screenshot_20191008-203937.jpg
    Screenshot_20191008-203937.jpg
    35 KB · Pregleda: 10
Inače kupila sam dva pakovanja braunisa jafinih jedan ćerki jedan meni, ima po dva kolača, savršeni su
Otišla do prodavnice i po duvan, nakon što smo svi ručali gulaš i pričali, oprala i jednu mašinu, sklonila suv veš, prostrla oprano, za večeru ne spremam ništa, gulaš je bio jak i svi smo siti, večeramo mlevenu plazmu i mleko i braunis, a muž čopa sam čokoladu

e tako, sad može da se živi, još kad bi me noge slušale,
deco ovo mi se ič ne dopađa, mnogo se neuropatija popela nagore,
prešlo preko levog kolena, skoro do pola butine, a neće me pošalju
kod neurologa, sve tako treba nema potrebe, ima da nabodem kolica
uskoro ako ovako nastavi

Medo poslušaj Maki i idi obavezno

E ja sam danas rekla jednoj sestri da ne nosi gaćice na cvetice ispod belih pantalona. Nisam mogla da izdržim. Uzasno izgleda, jedan dan strafte, pa cvetici pa leptirići... nije ovo Diznilend
Dolaze drugarica i drugar od doktora.
Vodili klinca, nešto je bio bolestan i komentar:
Sledeći put ti vodiš klinca u bolnicu.
Jeste da je zabranjen crni veš, ali svi ostali su dozvoljeni :zcepanje:
Kaže sestrica obukla neki crveni veš i čipkaste crvene čarapice ispod maltene neke prozirne bele bluze i suknje :lol:

Dolaze drugarica i drugar od doktora.
Vodili klinca, nešto je bio bolestan i komentar:
Sledeći put ti vodiš klinca u bolnicu.
Jeste da je zabranjen crni veš, ali svi ostali su dozvoljeni :zcepanje:
Kaže sestrica obukla neki crveni veš i čipkaste crvene čarapice ispod maltene neke prozirne bele bluze i suknje :lol:
Lepo od nje i to sve na pedijatriji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back