Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ео га...

Prilozi

• IMG_20191023_111044.jpg
    IMG_20191023_111044.jpg
    114,9 KB · Pregleda: 32
Dobar dan, u sred srede ja radim duze da bi iznivelisali broj radnah sati, a vidi vreme. Zato cu u petak samo da dodjem da se poklonim i hvala na paznji.
Nema nista na programu, jednu sam baku skinula sa programa, kaze obecao mi hirurg da ce danas a ona secer 22, pritisak varirajuci i ima neku senka na plucima.. Hirurzi su brate samo da se sece.
I sad ja naravno izvodim besne gliste, al ajde ti pac od 75 godina drzi u anasteziji dva sata tako multimorboznog. Pali...

ah, hirurzi ko deca koja rastave igračku čim je dobiju da vide šta je unutra :lol:
Pa oni su navuceni na seckanje, al trt..moram da im potpisem. Jbga, svi uvek znaju ko ih operise a niko ne zna od pacijenta ko ih odrzava u zivotu. Pritom hirurg dobije i kovertu a samo retki imaju potrebu da podele to sa ekipom. A sutra bi malo radili bez podrske. Al to ti je tako...

a realno anesteziologa zadnjeg vidiš na stolu i od njega zavisi da li ćeš se probuditi,
generalno su ljudi neznalice u svemu i nezainteresovani, samo da im bude dobro a to ne može uvek tako, kad dođe do cvrc ajmo kukanje tjah
Ja sam na tu nepravdu ako cemo je tako nazvati navikla. Mene vide poslednju pred san i prvu kada se bude. Hirurga cesto ni ne vide u sali. Nasi su ti hirurzi razmazeni, oni jave pripremite pacijenta sto ce reci mi ga uspavamo dok se oni peru, i dodju na gotovo. Izlaze cim usiju a onda budimo...
Nego nekako hirurg je hirurg a svi mi ......olozi som neki doktori.:D

mino, ovo pamuk? sviđa mi se lepo je :zaljubljena:
Јесте...хвала, јако је пријатно за ношење.
Е, а за Љубинку инфо, коштало је 750 динара, да ми не набија комплекс више са својим фармеркама од 1.000 динара :rotf:

pa vi sami kao struka treba da se borite, ko od pacijenata zna da vi morate znati bukvalno sve grane medicine da ne bi zeznuli nešto tokom anest? vrlo malo,
svi uglavnom misle ma ubodu, zaspiš i to je to, jes malo sutra, zadnja operacija je prošla bez bola u grlu, bronhitisa, žena postavila tubus kao kroz puter, al sam
se probudli u sred operacije, ok brzo me vratila nazad i nije bilo bolno, a zahvalna sam za grlo i pluća, ima ruku svaka još čast, a nije došla u sobu da joj zahvalim i nisam je posle mogla videti nigde, bila u šoku jednom i isti dan me izbacili jer sam se bunila, druga priča

Е, а за Љубинку инфо, коштало је 750 динара, да ми не набија комплекс више са својим фармеркама од 1.000 динара :rotf:
baš za ovo vreme, pamuk bude hladan kad je hladno,
jeeee al je džabe, al stvarno
odo gledam seriju dalje, na 8oj sam

pa vi sami kao struka treba da se borite, ko od pacijenata zna da vi morate znati bukvalno sve grane medicine da ne bi zeznuli nešto tokom anest? vrlo malo,
svi uglavnom misle ma ubodu, zaspiš i to je to, jes malo sutra, zadnja operacija je prošla bez bola u grlu, bronhitisa, žena postavila tubus kao kroz puter, al sam
se probudli u sred operacije, ok brzo me vratila nazad i nije bilo bolno, a zahvalna sam za grlo i pluća, ima ruku svaka još čast, a nije došla u sobu da joj zahvalim i nisam je posle mogla videti nigde, bila u šoku jednom i isti dan me izbacili jer sam se bunila, druga priča
Neobavestenost pacijenata nije u nasoj nadleznosti, posebno u drzavnim klinikama. U privatnim mi pricamo i objasnjavamo ali vise u smislu pregleda kako bi odobrili das e stavi na program a ne u kontekstu e da znate koliko sam vam ja vazan...ne zanima to pacijente. Mogao si da budes i cvecar pa bi ti svaki dan bio saren i mirisljav...to ti je taj odnos.

Ja sam ljubomorna na cenu, iskreno da kažem, a i na kardigan, prelep je, sjajne boje. :zaljubljena:
A ja nemam. :mmmm:

Ja sam ljubomorna na cenu, iskreno da kažem, a i na kardigan, prelep je, sjajne boje. :zaljubljena:
A ja nemam. :mmmm:
Купила би ти сека и послала, али је био последњи, распродаја нека, ваљда од прошле сезоне, или су последњи..а ушла сам само да купим обичну црну мајицу, тамо су јефтине, по 450 динара, а предивне, памучне.
Е, ако хоћеш мајицу, може, то имају :lol:
Муж је ту исто купио одличан тегет џемпер за 990...

Купила би ти сека и послала, али је био последњи, распродаја нека, ваљда од прошле сезоне, или су последњи..а ушла сам само да купим обичну црну мајицу, тамо су јефтине, по 450 динара, а предивне, памучне.
Е, ако хоћеш мајицу, може, то имају :lol:
Муж је ту исто купио одличан тегет џемпер за 990...
Neću majicu, to imam.
A ovo za džemper... Kad smo bili mali, pa nam kupe patike ili tako nešto i sad neko pita gde si kupio, kažeš "tu i tu, ali nema više". :rotf:

Šalim se ja, ali stvarno je lep, uživaj u njemu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back