Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Aktuelna vlast trenutno ima drugih problema.
A ne znam ni kako nisi obaveštena da se i do sada u Srbiji deca leče sms porukama, ne leče ih moćnici.
Ne znam da li si pročitala na forumu da je preminula afro? Kod svoje dece, onih ćerki za koje si ti rekla da su je ostavile da sama umre.
To je rekla? Jao kao da me neko udario pesnicom u stomak kad sam procitala.

Da ostavim sada, pa cu kroz neko vreme opet, da se ne zaboravi, a i doći će neko nov, pročitaće par strana i pomisliti da se iza izblajhanog biča pramena kose koji dodiruje ivicu olovke iscrtanu daleko iznad gornje usne, krije dobra duša, fina osoba a ne zlo.

LADY Blue Ring (trenutno, mada menja, misli zaboravićemo) jednoj članici koja se bori u tom trenutku sa teškom bolešću:
Ne znam da li si pročitala na forumu da je preminula ♡♡♡? Kod svoje dece, onih ćerki za koje si ti rekla da su je ostavile da sama umre.

Toliko.

Većina ljudi ne shvata koliki mi je nebitno to što što pišete, obične laži. Ja sam rekla da joj ćerke pomognu. Ta ista Afro je vređala i mene i mog muža i moje dete, pokojnog joj duši.
Mene vaša mržnja ne zanima.
Izašla samo ovde da pomognem da Andrija izađe iz kome, to je sve.
Mislite o meni šta god vam volja, moja savest je potpuno mirna i Boga se ne bojim.

Da ostavim sada, pa cu kroz neko vreme opet, da se ne zaboravi, a i doći će neko nov, pročitaće par strana i pomisliti da se iza izblajhanog biča pramena kose koji dodiruje ivicu olovke iscrtanu daleko iznad gornje usne, krije dobra duša, fina osoba a ne zlo.

LADY Blue Ring (trenutno, mada menja, misli zaboravićemo) jednoj članici koja se bori u tom trenutku sa teškom bolešću:
Ne znam da li si pročitala na forumu da je preminula ♡♡♡? Kod svoje dece, onih ćerki za koje si ti rekla da su je ostavile da sama umre.

Toliko.
Nazalot nije samo to,
LADY Blue Ring (trenutno, mada menja, misli zaboravićemo) jednoj članici koja se bori u tom trenutku sa teškom bolešću takodje joj je rekla da je dobro sto ima rak
Da covek prosto zanemi od tolikog zla.

Većina ljudi ne shvata koliki mi je nebitno to što što pišete, obične laži. Ja sam rekla da joj ćerke pomognu. Ta ista Afro je vređala i mene i mog muža i moje dete, pokojnog joj duši.
Mene vaša mržnja ne zanima.
Izašla samo ovde da pomognem da Andrija izađe iz kome, to je sve.
Mislite o meni šta god vam volja, moja savest je potpuno mirna i Boga se ne bojim.
Jedan od razloga što su se ljudi ljutili na moderaciju je taj što su se postovi brisali, pa ne ostaje trag napisanog. I onda kasnije svako može da interpretira istinu na svoj način, kao ti i ja sada.
Ti si napisala da je sigurno zaslužila da je ćerke ne gledaju. Ili da joj tako i treba, da je ostave da umre sama u Beogradu. Ne mogu da se setim tačno reči, ali kontekst je taj. Kao i obično, ti brkaš pojmove i zamenjuješ teze. To što si ti tada napisala afro nije bila uvreda. To je bila zloba. Nisi ti napisala da je ona ružna, glupa, debela, razroka, pa da se ona uvredi. Ti si zlobno prokomentarisala kako su njena deca digla ruke od nje.
I ti vrlo dobro znaš šta si tada napisala. Tako da sada možeš da pišeš šta god hoćeš, pre nego što ponovo nestaneš sa foruma.
Kada se vratiš, oni koji su novi, ili koji retko svraćaju, čitaće ispočetka tvoje postove o parfemima, garderobi, o tvom psu, o tome kako previše radiš, a trebalo bi više da se posvetiš sebi, upoznaće Genija i Đurđinu, ali oni koji su ovde pustili korenje, uvek će znati i tvoje drugo lice.

Jedan od razloga što su se ljudi ljutili na moderaciju je taj što su se postovi brisali, pa ne ostaje trag napisanog. I onda kasnije svako može da interpretira istinu na svoj način, kao ti i ja sada.
Ti si napisala da je sigurno zaslužila da je ćerke ne gledaju. Ili da joj tako i treba, da je ostave da umre sama u Beogradu. Ne mogu da se setim tačno reči, ali kontekst je taj. Kao i obično, ti brkaš pojmove i zamenjuješ teze. To što si ti tada napisala afro nije bila uvreda. To je bila zloba. Nisi ti napisala da je ona ružna, glupa, debela, razroka, pa da se ona uvredi. Ti si zlobno prokomentarisala kako su njena deca digla ruke od nje.
I ti vrlo dobro znaš šta si tada napisala. Tako da sada možeš da pišeš šta god hoćeš, pre nego što ponovo nestaneš sa foruma.
Kada se vratiš, oni koji su novi, ili koji retko svraćaju, čitaće ispočetka tvoje postove o parfemima, garderobi, o tvom psu, o tome kako previše radiš, a trebalo bi više da se posvetiš sebi, upoznaće Genija i Đurđinu, ali oni koji su ovde pustili korenje, uvek će znati i tvoje drugo lice.
Само да кажем тим таквим особама , јер сам Афро и њене кћери лично знала,да ту нема ни трунке истине.Помагале су јој колико и кад су могле и Афро је задње месеце свог живота провела уз њих и тамо је преминула и тамо је сахрањена...💔💔💔

Ja da sam Vučić nikad ne bih podnela ostavku.
Toliko da uradim korisnog, a da to se ne ceni dovoljno, ne bih se povukla u životu.
Na takav odgovor ostala bih doživotno da vladam.
Mene protivnik inspiriše, nema predaje pred onim ko nije u pravu.
Ne samo da si zla osoba, nego si i glupa i to nevidjeno.
Dovoljno je da te covek pogleda da shvati da tebi nesto ozbiljno fali, a kad se izlupetas jos, onda… no comment…

Bojim se da ima previse Srba koje interesuje samo da li su njegovi namireni.

I ljudi koji su poginuli su bili neciji.
I deca u Raskoj pre par meseci su bila necija.
Svi mladi pred kojima je bio zivot.
Njihovi roditelji koji ce ostati ljusture zauvek.

Mnogo je cak i za jednog sadistu kakav je on.

Ljudi su mu cutali dok je harao i krao. Zagadjivao i zastrasivao.
Od skoro je poceo da prkosi dok ljudi ginu.
Ubija necije danas, ili juce ili ce sutra, ali mozda i tvoji budu ispod pogresne nadstresnice, ili ti ili ja, ili moji ili tvoji.
Za kim zvona zvone? Za svima.
U tome je poenta citata, nikada ne pitaj za kim jer zvone za svima nama.

Nemam nista protiv toga da svako ima svoj stav, ali imam protiv kada neko kaze "da sam ja Vucic ne bi bila toliko meka". Jel treba da pendreci mirne studente po ulici?

Ne mozes posle toga kazati "sta me briga za Vucica".
Ako te bas briga, zasto si pisala da ne treba da bude mek? Da li bi to rekla da je tvoje dete na ulici i da trazi pravdu za ubistva necije dece? Sta bi bilo da policija isprebija tvoje dete, a svi znamo kako blago policija bije?

Stav da policija treba da tuce i hapsi strajkace je za mene prestrasan.
I da je okej da im salje bezmalo svakodnevno maloumne kriminalce da ih biju.

Draze bi mi bilo da nisi svesna sta si napisala.

Dobro jutro. Ako želite da administracija bude kao vlast pa da sva mišljenja koja vam se ne sviđaju brišu a ona koja vam se sviđaju, ostave, možda vama to liči na pravo izbora, nekima ne liči. Svako od vas ima prava da bude i besan i ljut na nečije mišljenje ……
Itd itd itd
Nadam se da ce ostati moje upuceno Lady da je debil… 🤣 jer jeste.
Posto vidim ostao je njen post gde forumasice naziva kokoskama
🤣

Selektivno čitanje.
No comment.
Za mene je tema zatvorena.
Ja da se raspravljam ne želim.
Niti ja ikome polažem račune.
Pozdrav.
Selektivno citanje? Jer tebi sad ne odgovara jel?
Ajde vrati se na tvoj prvi post napisan na ovu temu
Hvalis Vucica kako je uradio i kako da si ti toliko uradila a natod nezahvalan, ti ne bi bila mekana kao on
SRAMOTO jedna
Treba da te bude sramota! Ako znas sta to znaci

Back