Ok je da imamo različita mišljenja.
Kome to nije i to mi je okej.
Pozdrav svima.
Mnogo me boli stomak i još sam bolesna a posao ubi.
Samo da vam kažem.
Umrla je jedna moja divna komšinica koja je eto politički mislila drugačije od mene.
Divna žena.
Politika ne sme da razdvaja ljude.
Mnogo sam je volela baš me briga za koga je glasala.
Bila je divna žena i to je jedino važno.
Ne želimo više da polemišem o tome.
Žao mi je samo što se ljudima život sveo na politiku
Meni nije i neće.
Nije u pitanju politika.
Vucic vas je ubedio da postoje neprijatelji. Unutrasnji, ako smo u zemlji.
Spoljni, ako smo van zemlje.
Ubedio vas je da Srbi koji zele vazduh bez zagadjenja, koji se bore protiv TENT-a, voznje u suprotnom pravcu, vojnih vozila koja u koloni ubiju tri necije bebice, koji postavljaju pitanja otkud bivsem savetniku ministra gomila pusaka u stanu kojom je sin pobio decu u skoli, otkud u DB streljani maloletnik koji se uci da puca, otkud da se tuku profesori, otkud da se napadaju roditelji, otkud da mladima kazemo da idu iz zemlje, otkud da ministri budu bez diplome, bez pravosudnog ispita, otkud da nam se zemlja kopa zbog rudnika koji narod ne zeli...
Za sve to "otkud", pokazite zakon, pokazite ugovor, zelimo da se osecamo sigurno u svojoj zemlji.
To nije politika.
Svaka politicka partija, od levice, preko centra pa do desnice, mora da postuje zakon.
I ne, Vucic je doneo samo stetu. On pare koje smo svi placali trosi kao da su njegove pa ti nesto daje i time kupuje.
Ne daje on nista. On ima posao jer smo mu mi taj posao dali.
Kako je krao izbore, ukrao je cak i taj posao.
Drugi nikada nije ni imao jer zanat nikakav nema.
Rezultat njegove vlasti i vlasti DB-a uz njega, je takav da Srbija ima najzagadjeniji vazduh, najzagadjeniju vodu i najsramniji gradski prevoz u Evropi. Da nam crtaju ratne zlocince po zgradama u kojima nam deca zive. Da cuvaju te zlocince nekakvi navijaci sa kapuljacama.
Uspeo je da zakuca ekser u prosvetu, u zdravstvo, u Kosovo, i to najpre u Kosovo!
Uspeo je da zavadi Srbe iz Srpske i Srbe iz Srbije.
Uspeo je da nam smeje ceo svet.
I ko mu je pokazao izlazna vrata? Nisu oni koji su naucili da cute celog zivota (i da za njih odlucuju majke, ocevi, tetke i strinke) vec samosvesni klinci (oni koje smo do juce smatrali nevaspitanima i manje obrazovanim od nas matorih). Oni su mu kazali slogan veka: "TEBE NIKO NISTA NIJE PITAO".
I zato je ovo borba za buducnost Srbije, dece, zemlje, vazduha i reka.
I meni je zao sto postoje ljudi koji su toliko zadojeni da ne vide da Srbija treba da postoji i posle njih, kao sto rudnik ne sme biti tamo gde su nasi preci dali zivote na Kolubari i Ceru.
I oko toga - pregovora nema.
Nece kopati i nece vladati NIKO ko svoje gradjane ne postuje.
I to nije politika vec dostojanstvo nacije, posledicno i dostojanstvo svakog pojedinca.