Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

zato i idem alje
posldnjih par meseci osecam kao da sam suvisan svuda na forumu
gomila tragicnih nesporazuma
odlucio sam da sto vise cutim.
Не знам о чему се ради, али то до нас није дошло, а и не занима нас баш шта други говоре...

Žeeneeee, šta pijete, prodah auto.
A i išla na tetovažu usana kod Ruskinje.
Sad ne mogu da pričam kako me boli, ni da jedem... Al ima jedna dobra stara "pati skote zbog lepote" pa sad patim.
Neka je sa srećom prodaja, da se novac u zdravlju potroši.
Što se tiče tetovaže usana, samo da bol što pre prođe, nadam se da si zadovoljna rezultatom tretmana. 🤗

Neka je sa srećom prodaja, da se novac u zdravlju potroši.
Što se tiče tetovaže usana, samo da bol što pre prođe, nadam se da si zadovoljna rezultatom tretmana. 🤗
Pa jesam, to što sam tražila sam dobila. Jedino sad da sačekam da boja izbledi za nekoliko nijansi i da bude prirodna. A kaže da hoće, ovo je još pod upalom.
IMG_20240403_171417.jpg

Ne pamtim ludji dan ne znam od kad. Ovaj retrogradni stvarno utiče na ljude .Ne pomaže kafa,moram preći na nešto ljuto da zaboravim na ovaj dan.
Видим да те нема цео дан...проћи ће, обрни једну кратку и наздрави за боље дане :heart:

Марџ, а остало, како ти се чини та Рускиња? По овоме бих рекла да зна посао, баш природно изгледа.
Ruskinja deluje malo neorganizovano, stalno traži nešto po kutijama, ali je to verovatno jer još nije sredila salon
Od nedavno je tu, možda desetak dana.
Nema još puno posla i zato drži jako niske cene. 5000 dinara
Ne štedi anesteziju, ništa nije bolelo, 4 puta je mazala. Radila je 2 sata i 15 minuta.
E sad, kad je anestezija popustila, počelo je baš da boli, ali polako prolazi
Videćemo šta kaže vreme, koliko će biti trajno

Pročitah sada vesti u novinama, u šoku sam.
Kako su ta dvojica osumnjičenih živeli i spavali mirno? Imaju li savesti?
To su monstrumi, kazna od 40 godina zatvora je malo za njih.
Jezivo, strašno, kakva sudbina malene duše.
Ово сам и ја написала негде...како спаваш, како једеш, како приђеш свом детету знајући да си урадио то што си урадио, смраде...

Back